agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 juz jestem bylismy na spacerku:) mam fotki...:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::mad:o NAS nie pomyślałaś żeby nas zabrać:diabloti: bo nie chce was zameczyc moje kochane:loveu: Nas moge zabrac na wczasy...pod palma:diabloti: Kate I Luka napisał(a):no kurde, jak nie Dilerek tu wygląda :cool3: Hello Aguś :) haluuu a jak co wyglada?:razz:
niki_ill Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czesc U mnie dzis wszystko jak zawsze, czyli najpierw spacerki, karmionko kundli, net, hmmm czeka mnie sprzatanie i zakupy, ale co tam, nie zajac nie uciekna :evil_lol: Pozdrowionka
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):juz jestem bylismy na spacerku:) mam fotki...:razz: bo nie chce was zameczyc moje kochane:loveu: Nas moge zabrac na wczasy...pod palma:diabloti: to MY juz zaczniemy sie pakować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na ten wyjazd NASZ pod palmę:multi::multi::multi:
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):stare foty..... Dilik w lesie cmok cmok mordka w mordke jakie to sliczne sa te mordulce Twoje..... czesc....:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):o już przylazłaś ? :diabloti: tesknilam :oops: i pies mi sie spocil bo slonce jak jak dzikie grzeje...:diabloti: niki_ill napisał(a):Czesc U mnie dzis wszystko jak zawsze, czyli najpierw spacerki, karmionko kundli, net, hmmm czeka mnie sprzatanie i zakupy, ale co tam, nie zajac nie uciekna :evil_lol: Pozdrowionka hej Agusia...cos tak wczoraj snikla z gie:mad: wsyslo cie do tego telefona czy co:) Agunia-Pańciunia) napisał(a):jakie to sliczne sa te mordulce Twoje..... czesc....:diabloti: oo Agunia nastepna..:multi: .jeden tylko moj mordulec..drugi to Szafir piesek mojej przyjaciolki:)
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):tesknilam :oops: i pies mi sie spocil bo slonce jak jak dzikie grzeje...:diabloti: hej Agusia...cos tak wczoraj snikla z gie:mad: wsyslo cie do tego telefona czy co:) oo Agunia nastepna..:multi: .jeden tylko moj mordulec..drugi to Szafir piesek mojej przyjaciolki:) ale cudnie sie prezentowaly na tej fotce .... bardzo wdzieczna... ta fotka....:loveu:
e.v.a Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha heloł:multi:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 evaxon napisał(a): :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha heloł:multi: z czego mi tu haha?:evil_lol: helol:multi:
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hahahahaha hehehehehe hihihihihihihi huhuhuhuhu ahahahahah :grins: :grins: :grins:
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='evaxon'] OOOOOOOOOO jaka fajna poza:cool3::cool3::cool3:..........moj bokser TEŻ miał fajne pozycje........Lulka jest wygodna nie robi fajnych:-(
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):hahahahaha hehehehehe hihihihihihihi huhuhuhuhu ahahahahah :grins: :grins: :grins: ja wiem..kochana..ja wiem....:loveu:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 BeaC napisał(a):[quote name='evaxon'] OOOOOOOOOO jaka fajna poza:cool3::cool3::cool3:..........moj bokser TEŻ miał fajne pozycje........Lulka jest wygodna nie robi fajnych:-( ona jest sama w sobie fajna...na co ma sie jeszcze gimnastykowac:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 takie jakies cos bylo dzis u mnie w domu...:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 i z ukochanym sznurkiem,ktorego strzepy sa wszedzie....
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahahahaha dlaczego sie smiejesz z mojego nieuczesanego psa....:diabloti:
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nasz sznurek miał miesiąc.... nie wytrzymał presji:diabloti: :evil_lol:
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):dlaczego sie smiejesz z mojego nieuczesanego psa....:diabloti: ja się śmieje :crazyeye: :crazyeye: gdzież bym smiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Anecioreczek napisał(a):Nasz sznurek miał miesiąc.... nie wytrzymał presji:diabloti: :evil_lol: bo te sznurki takie robią jakieś mało wytrzymałe :shake: :shake: :evil_lol:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Nasz sznurek miał miesiąc.... nie wytrzymał presji:diabloti: :evil_lol: ooo witam nowego goscia w naszym blogasku:multi: Vectra napisał(a):ja się śmieje :crazyeye: :crazyeye: gdzież bym smiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo te sznurki takie robią jakieś mało wytrzymałe :shake: :shake: :evil_lol: my juz mamy nasz sznureczek dluuuugoooooo...tylko sie jakos kkkurde sypie z niego...nawet w lozku mam kawaleczki...
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a): bo te sznurki takie robią jakieś mało wytrzymałe :shake: :shake: :evil_lol: Prawda? a Potem na nasze psy zganiają że za bardzo agresywne są i sznurki niszczą i gdzie tu do reklamacji:mad::evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):takie jakies cos bylo dzis u mnie w domu...:diabloti: a Ty jakos tak specjalnie tego psiunia tak ustawiasz??? no to słaba nie jestes.....:diabloti:
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Prawda? a Potem na nasze psy zganiają że za bardzo agresywne są i sznurki niszczą i gdzie tu do reklamacji:mad::evil_lol: u mnie to sznur wytrzymuje tak dwie do trzech sesjo staffikowo - pitbullowych :diabloti: a potem mam milion sznurków ...... nie wiem zaczne wyszywać czy jak tyle nici się marnuje ? :evil_lol:
niki_ill Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hej Agusia...cos tak wczoraj snikla z gie wsyslo cie do tego telefona czy co Nie wessalo mnie, ale wrocil moj TZ ( w koncu wiem co to znaczy:multi:) i zawladnal kompem:shake: :angryy: Robi nam stronke internetowa, takze jak wraca to mam out z kompa :) Pozdrowionka dla preguska
Recommended Posts