agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):hahaha, jaki wytrzeszcz oczu :evil_lol: Witaj Agnes :) Witaj Kate:multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a):od razu wytrzeszcz...po prostu wyrazisty wyraz oczu.....:loveu: o o o wlasnie ta pani ma racje:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: czy ja tu dziś byłam ? :diabloti: bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti: alez Ty goscinna jestes.....no, no,no......:crazyeye: po tych kjakejsach jakas taka dziwna jestes.....:diabloti:
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zadowolony pies...:evil_lol: Dałam se spokój z lizaniem łokcia, poczekam aż wróci z obczyzny mój gimnastyk i zobaczę, czy on się poskłada...:evil_lol:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):bylas ...mozesz isc nazad....:diabloti: no to i jestem :diabloti: nazad :diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):tobie od samego rana wyznaje uczucia me:loveu: a na gie jestem ino mnie nie ma bo...prasuje...i mysle o xiedzu....:diabloti: a ja ci mówie... myślenie o xiędzu to... prawie zoofilia :diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):alez Ty goscinna jestes.....no, no,no......:crazyeye: po tych kjakejsach jakas taka dziwna jestes.....:diabloti: nie dziwna tylko goscinna.....inaczej:diabloti: AlKil napisał(a): zadowolony pies...:evil_lol: Dałam se spokój z lizaniem łokcia, poczekam aż wróci z obczyzny mój gimnastyk i zobaczę, czy on się poskłada...:evil_lol: zdaj relacje...:) Vectra napisał(a):no to i jestem :diabloti: nazad :diabloti: nie w ten nazad...w drugi...:diabloti: clockwork napisał(a):a ja ci mówie... myślenie o xiędzu to... prawie zoofilia :diabloti: juz przestalam...bo jak sie kurna juz tak rozmarzylam to pierdyklo deszczem...kara boska ?:diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):juz przestalam...bo jak sie kurna juz tak rozmarzylam to pierdyklo deszczem...kara boska ?:diabloti: nie... dupiata aura :diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):nie... dupiata aura :diabloti: aaa to mnie nieco uspokoilas...dzieki ci misiu:loveu: Vectra napisał(a):to się zdecyduj w który ten nazad :diabloti: w tamten.....W TAMTEN!!!! sioooo :diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :niewiem: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):to się zdecyduj w który ten nazad :diabloti: idz w oba...to moze trzeciego nazatu nie wymysli...chociaz cholera wie ona po tych kjaejsach to wiesz goscinna inaczej jest i nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a)::niewiem: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no co sie szczerzysz:diabloti: ..... Agunia-Pańciunia) napisał(a):idz w oba...to moze trzeciego nazatu nie wymysli...chociaz cholera wie ona po tych kjaejsach to wiesz goscinna inaczej jest i nigdy nic nie wiadomo.....:diabloti: aaaa ja tam cos wymysle na pewno..moze nie dzis ale wymysle....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):no co sie szczerzysz:diabloti: ..... aaaa ja tam cos wymysle na pewno..moze nie dzis ale wymysle....:diabloti: nie watpe ze cos wymyslisz......:evil_lol:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):toffasz mnie jeszcze ? :diabloti: ..................................................mysle ..........................................................mysle ....................................................................mysle ..............................................................................KCM:loveu:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):..................................................mysle ..........................................................mysle ....................................................................mysle ..............................................................................KCM:loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :help1::flaming:
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):czescccc.....mla.....wieje i dmucha a planowalam roboty ogrodkowe...ale jak los tak chcial to se posiedze w chalupie:diabloti: Dobry ten los dla Ciebie:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :help1::flaming: wieniec juz zamowilam.............:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobry ten los dla Ciebie:evil_lol: :evil_lol: nooo...w zamian za to wyprasowalam,wrzucilam pranie do pani Frani,naszykowalam na obiadek,odkurzylam,wypilam 4 kawy,wypalilam pol paczki fajek,zjadlam rogaliczka z maselkiem i spadlo na mnie odretwienie.....:razz:
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):nooo...w zamian za to wyprasowalam,wrzucilam pranie do pani Frani,naszykowalam na obiadek,odkurzylam,wypilam 4 kawy,wypalilam pol paczki fajek,zjadlam rogaliczka z maselkiem i spadlo na mnie odretwienie.....:razz: Yyyyy... bardzo ciekawe:diabloti: KCW:loveu: :loveu: :diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):wieniec juz zamowilam.............:diabloti: a jesionkę ? drewnianą :razz: a latareczke co by mi ciemnie nie było ? :razz:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a):witaj kochana Dilerko:loveu: :loveu: witaj Ewuniu z Tigrunia:multi: madzia i medor napisał(a):Yyyyy... bardzo ciekawe:diabloti: KCW:loveu: :loveu: :diabloti: ja...ciebie...tez.....:diabloti: Vectra napisał(a):a jesionkę ? drewnianą :razz: a latareczke co by mi ciemnie nie było ? :razz: sysko mam.....nawet psa mam bez jajek i bez ogona....hmm...pojde do wiezienia?:razz:
Recommended Posts