agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ta mina mnie położyła na łopatki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czym Ty go faszerujesz:roflt: jak to czym??? rzezucha!!!!!!:diabloti: Vectra napisał(a)::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: czego??????:diabloti:
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):jak to czym??? rzezucha!!!!!!:diabloti: czego??????:diabloti: kocham Cię :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):kocham Cię :diabloti: och! zapomnialam..... :loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):och! zapomnialam..... :loveu: :loveu: :loveu: będę ci przypominać :loveu: tu :loveu: na gg :loveu: na skype :loveu:
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a): ale sobie chlopaki figluja na łóżeczku:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):jak to czym??? rzezucha!!!!!!:diabloti: To było pytanie retoryczne:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale se zabłysnęłam:bigcool:;) :evil_lol:
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale se zabłysnęłam:bigcool:;) :evil_lol: rany nic nie wiedze :diabloti:
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):rany nic nie wiedze :diabloti: Ma mądrość oślepia:diabloti::diabloti: :diabloti:To nie nowość:cool1:
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:przeca mowiłam ze mam niemiłe wspomnienia związane z opolanami ...ale wy już pokojowe .....a nie mogą wam dać nieopolskiej rejestracji ....lepiej by sie Multitapla :loveu:prezentowała;) MULTIPIPLA!!!!! fajnie masz uległego Tzta.........ciekawe czy dla Ciebie Też taki uległy jak dla psa:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.......jak wasze gardła!!!!
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi::multi::multi:dzień dobry Dzie**** Orl****** :p jak tam po truskaweczkach .......:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a): :diabloti: a teraz....mianuje Cie swoim giermkiem.......i nadaje Ci nowe imie.......:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):będę ci przypominać :loveu: tu :loveu: na gg :loveu: na skype :loveu: co ja ci zrobilam...no co....za co ty mnie tak nienawidzisz......:diabloti: evaxon napisał(a):ale sobie chlopaki figluja na łóżeczku:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: o masz z psem figluje na lozeczku...:diabloti: paula_z napisał(a): Widać kto jest panem w domciu :evil_lol: nooo JA!!!:diabloti: madzia i medor napisał(a):To było pytanie retoryczne:diabloti: :diabloti: Ale se zabłysnęłam:bigcool: :evil_lol: jak latarnia morska:razz: BeaC napisał(a):MULTIPIPLA!!!!! fajnie masz uległego Tzta.........ciekawe czy dla Ciebie Też taki uległy jak dla psa:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.......jak wasze gardła!!!! czy ulegly pytasz? a to zalezy.......czy wypil jedna czy dwie szklanki wody:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:dzień dobry Dzie**** Orl****** :p jak tam po truskaweczkach .......:razz: jak cie gwizdne zara....:diabloti: dzis tez bedziecie sie bawic balonami ksiedza?:diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):a teraz....mianuje Cie swoim giermkiem.......i nadaje Ci nowe imie.......:diabloti: noo powiedziala co wiedziala....:diabloti: Witajcie piekne i upiory:diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a): qrce... nie moge na to patrzeć... tak męczyc małego dilerka :shake: :shake: do TOZu podam ejjj... dilerko... na ani jednym zdjęciu nie widze twarzy Bartka... dlaczego?? :mad: cześć bom sie jeszcze z Tobą nie witała... poprosze kawke i ciacho :p
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):qrce... nie moge na to patrzeć... tak męczyc małego dilerka :shake: :shake: do TOZu podam ejjj... dilerko... na ani jednym zdjęciu nie widze twarzy Bartka... dlaczego?? :mad: cześć bom sie jeszcze z Tobą nie witała... poprosze kawke i ciacho :p B.stwierdzil ze wyszedl jak udup....to go poobcinalam...:diabloti: kawa razzzzzzzz...z ciacha jeno okruszki sie ostali....:razz:
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a): jak latarnia morska:razz: to musi oślepiać:cool1: Cześć mła robaczyco koffana:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):to musi oślepiać:cool1: Cześć mła robaczyco koffana:loveu: :loveu: :loveu: czescccc.....mla.....wieje i dmucha a planowalam roboty ogrodkowe...ale jak los tak chcial to se posiedze w chalupie:diabloti:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):B.stwierdzil ze wyszedl jak udup....to go poobcinalam...:diabloti: no qrde... ja jestem obyta co prawda w pociętych TZtach... ale chciałam zobaczyć przystojnego-nieznajomego... :p
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dijejowa :cool3: :cool3: wiesz co? :razz: Ty już wiesz .....:loveu: :loveu: :diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):no qrde... ja jestem obyta co prawda w pociętych TZtach... ale chciałam zobaczyć przystojnego-nieznajomego... :p jak go zobaczysz to juz taki nieznajomy nie bedzie.....:eviltong: to co tera mam ci wstawic fote B.?:diabloti: Vectra napisał(a):Dijejowa :cool3: :cool3: wiesz co? :razz: Ty już wiesz .....:loveu: :loveu: :diabloti: ja ciebie tez....skowroneczku:loveu:
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):jak go zobaczysz to juz taki nieznajomy nie bedzie.....:eviltong: to co tera mam ci wstawic fote B.?:diabloti: no to daj chociaż na gie z którego znikłaś :mad: :mad: :mad: nie wszystkie muszą sie podniecać Twom TZtem ;) ja ciebie tez....skowroneczku:loveu: a ja to co??? :mad: mnie już nie?? :angryy:
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a): noo powiedziala co wiedziala....:diabloti: Witajcie piekne i upiory:diabloti: nie to nie tak!!...ja WIEM o wiele wiecej....:diabloti:
agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):a ja to co??? :mad: mnie już nie?? :angryy: tobie od samego rana wyznaje uczucia me:loveu: a na gie jestem ino mnie nie ma bo...prasuje...i mysle o xiedzu....:diabloti:
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hahaha, jaki wytrzeszcz oczu :evil_lol: Witaj Agnes :)
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):hahaha, jaki wytrzeszcz oczu :evil_lol: Witaj Agnes :) od razu wytrzeszcz...po prostu wyrazisty wyraz oczu.....:loveu:
Recommended Posts