Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Dilerki:multi: czy Wy jeszcze plotkujecie?:cool3:
Agunia-Pańciunia) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 czesc i czołem.... miłego dzionka....:loveu:
Pysia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witaj:multi: Nie spij bo zamarznisz i nogi odmrozisz :evil_lol:
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Jest na świecie wiele pisanek, są ładne i malowane. Ale ja znam tą jedną przy której wszystkie inne bledną. Życzę ci dużo zdrowia, trochę pieniążków i kawałek nieba, bo piękna już się w tą pisankę więcej upchnąć nie da.
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych Życzymy wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka. ASIA<KOKA <MOMI <GASTON
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka.
agbar Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 haluuuu to my:) normalnie nie mam czasu na nic...jakos doba za krotka cy cos:) ganiamy tu i tam, latam po sklepach w poszukiwani kreacji na wesela mojego brata ktore to juz niebawem bo 21 kwietnia...i nic mi sie nie podoba...chyba pojde w worku na smieci fantazyjnie przewiazanym sznurkiem do snopowiazalek:diabloti: dziekuje za zyczenia swiateczne i wszystkim zyczymy radosnych swiat Wielkiejnocy:loveu: wyglada na to ze pogadam z wami po powrocie do Niemiec....
agbar Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 to jeszcze wam wlepie Dilika zebyscie o nas nie zapomnieli:)
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, Życzę Wam dużo zdrowia, pogody ducha, Smacznego jajka, mokrego dyngusa. I skaczącej kiełbaski. Cześć Dealerki:hand:
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 witajta Dilery:multi: a ja waszych fot nie widze:shake: :-( :placz:
bonita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja też fotów nie widzę :shake: Witajcie Ago i Dealerku :) Wesołych Świąt :)
Paula Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Bo nie ma żadnych fot :placz: Aga zapomniała wkleić :hmmmm: Ja już Wam życzenia składałam, ale w naszym blogasku jest jeszcze karteczka świąteczna :razz:
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Malutki baranek ma złote różki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki Gdu nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cichutko - Wesołego Alleluja !!!
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 drzalka napisał(a):poprostu Wesołego Alleluja :P:D:loveu: i o to chodzi ;)
agbar Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 czesc kochani:) jestem w chalupie od wczora wieczora.... fotki poznikali bo mnie fotosik znielubial:angryy: :angryy: i nie bede dawac fotkow bo ja tez znielubialam fotosika...napisalam im co o nich mysle....nie bylam grzeczna... nie jestem tez przejedzona bo nie mialam ochoty bo mnie wszyscy denerwowali i postawilam focha... 18 kwietnia znowu jadziemy do Polski ...i znowu nie bedzie czasu na nic.... niewazne...wazne ze pogoda piekna, upal mozna by rzec i moje zasiane towarki wylaza spod ziemi:multi: obserwuje je bacznie...
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Aguś.... Widzę, że humorek się uotnił... Ja od rana też podminowana jestem... Szkoda wprost gadać, ale prócz 2 kaw i chyba już paczki fajek nic w ustach nawet nie mialam....
leemonca Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dziewczyny!!! co wy!!! świat taki piękny a wy bez humorków:mad:?!?! tyle się dzieje, tyle fajnych afer dookoła, nie można się nudzić i narzekać:diabloti:
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dealerkowa wróciła:multi: :multi: :multi: Nie omieszkam się cieszkać:evil_lol:
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witajcie w doma!!! i jak tam kiecka?? kupiona?? wiesz... jakbyś padła na kolana przed tą... no ... jak jej tam :hmmmm:... qrde- nie przypomne se... ale ona ma piękną różowa kiece- może Ci pożyczy :diabloti:
agbar Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']gdzie masz słońce i upał ? niech spojrze....za oknem mam:) [quote name='Kate I Luka']Cześć Aguś.... Widzę, że humorek się uotnił... Ja od rana też podminowana jestem... Szkoda wprost gadać, ale prócz 2 kaw i chyba już paczki fajek nic w ustach nawet nie mialam.... czesc:loveu: ja tez tylko kawa i papierochy ...wlasnie byla sasiadka na plotkach i mnie sie humor poprawil co nie zmienia faktu ze gupota ludzka mnie zasmuca i dobija... [quote name='leemonca']dziewczyny!!! co wy!!! świat taki piękny a wy bez humorków:mad:?!?! tyle się dzieje, tyle fajnych afer dookoła, nie można się nudzić i narzekać:diabloti: afere to ja bym zrobila ale mi Tz nie pozwolil.... [quote name='madzia i medor']Dealerkowa wróciła:multi: :multi: :multi: Nie omieszkam się cieszkać:evil_lol: noooo sprobowalabys sie nie cieszyc:diabloti: [quote name='clockwork']witajcie w doma!!! i jak tam kiecka?? kupiona?? wiesz... jakbyś padła na kolana przed tą... no ... jak jej tam :hmmmm:... qrde- nie przypomne se... ale ona ma piękną różowa kiece- może Ci pożyczy :diabloti: Witajcie Klockowa familio:) kiecki niet ale pomysla mi zapodalas dobrego..lece zapytam:)
Recommended Posts