Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:czyli wsio z toba jest oki [quote name='dealer']Czesc Julcia:).ja tez nie wiem o co tu chodzi:evil_lol: no to mnie pocieszyłyście kobity bom myślała, ze już taka tępota ze mnie:cool3::diabloti:
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dealer napisał(a):Ja mieszkam tak we srodku Richtig Fajnych Niemiec:) jakies eee 40 km za Frankfurtem nad Menem...okolice Darmstadt....od Katowic jakies 1000km... No to troche mi będzie nie po drodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Imbir1 napisał(a):no to mnie pocieszyłyście kobity bom myślała, ze już taka tępota ze mnie:cool3::diabloti: Ja tyż mam tyły "w temacie";) .
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dealer napisał(a)::oops: :oops: :oops: Pysia nie mow do mnie Jezu....:diabloti: Madzia sie posika znowu ze smiechu:evil_lol: Nie posikałam się, he he:eviltong: Bo wcześniej byłam w kibelku:diabloti: dealer napisał(a):jak to sikasz?? to ty chodzisz z kompikiem siku???czy na stale sie ulokowalas na kibelku?? ja cie nie strasze, ja cie wielbie nad zycie i bede za toba szla krok w krok....:diabloti: Nie ja z kompikiem, tylko kompik ze mną:evil_lol: I Dealerowa pojechała bez pożegnania:shake: Już za nią tesknię:placz: :placz: No bo kto mi będzie chuchał na plecki:diabloti:
mar....ka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 siostra pojechałas:-( :-( :-( :shake: :shake: :shake: I co ja smam pocznę bez Ciebie. Może jednak zajedziesz po drodze.....Już tesknię
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja tyż mam tyły "w temacie";) . A ja odrobiłam pracę domową i przeczytałam poprzednie strony:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzien dobry sie bardzo z pania......:loveu: jak sie pani miewa???...jak zdróweczko???:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='dealer']no, a tak poza tym to chcialam powiedziec ze wzgledow zdrowotnych wyjezdzam na pare dni................................. jak wroce prosze do mnie mowic Marian...:razz: Marian,.......ales wyrósł......:diabloti: a gdzie Ty bylas? na operacji zmiany płci????:crazyeye:
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a Tu pańcia sobie pojechała i ani widu ani słychu.....
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a Tu pańcia sobie pojechała i ani widu ani słychu..... Ani widu ani słychu.....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witajcie Dilerki... Ja wróciłam, Was już nie ma :shake: Szkoda... a w PL tak blisko będziecie... jak nie obojgiem psiaków, to może pojedynczo jakoś się zgadamy :)
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dilerka... wszyscy za tobą tęsknią... ino nie wiem do końca czy za tobą czy część nie liczy po prostu na coś co zasiałaś.... :diabloti: moje zdanie znasz- zapraszam ale pod warunkiem że żadnego dilowania :p
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witajcie Dilerki... Ja wróciłam, Was już nie ma :shake: Szkoda... a w PL tak blisko będziecie... jak nie obojgiem psiaków, to może pojedynczo jakoś się zgadamy :) Ja jestem....:loveu: opowiadaj gdzie bylas, co widziałąs, co robiłas.....no wiesz sprawozdanie z podrózy poprosze:diabloti:
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a ja nie zdązyłam ani się przywitać, ani pożegnać!!!!:shake: no nic, odrobię to następnym razem, już ja cię przypilnuję:cool3:
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ;)czekajcie ...dealery pewno jak odeśpią podróż to się zameldują:evil_lol:
agbar Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Halo kochani:loveu: strasznie sie ciesze ze do nas zajrzeliscie:lol: jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy: no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem.... gorace pozdrowienia nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi:
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='dealer']Halo kochani:loveu: strasznie sie ciesze ze do nas zajrzeliscie:lol: jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy: no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem.... gorace pozdrowienia nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przejżałam plany Dealerów:eviltong:
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ja jestem....:loveu: opowiadaj gdzie bylas, co widziałąs, co robiłas.....no wiesz sprawozdanie z podrózy poprosze:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urlopowałam się w domu, leżałam do góry brzuchem, bo porządki już odbębnione :multi: Spacerowałam z psiakiem, tuliłam się do TZta, odpędzałam zazdrosnego psa od nas, gotowałam... i piłam piffko i mocniejsze trunki :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urlopowałam się w domu, leżałam do góry brzuchem, bo porządki już odbębnione :multi: Spacerowałam z psiakiem, tuliłam się do TZta, odpędzałam zazdrosnego psa od nas, gotowałam... i piłam piffko i mocniejsze trunki :diabloti: no pieknie...a reszta tu ciezko pracuje.....:mad:
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dealer napisał(a):Halo kochani:loveu: strasznie sie ciesze ze do nas zajrzeliscie:lol: jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy: no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem.... gorace pozdrowienia nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi: heloł siostra!!!! Jak poplotkujesz, to daj znak zycia heheh. Całuski dla Dilka
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dealer napisał(a):Halo kochani:loveu: strasznie sie ciesze ze do nas zajrzeliscie:lol: jak Ala slusznie przewidziala melduje sie. dojechalismy prawie bez problemow prawie tzn. gdyby nie 4 godzinny korek do granicy byloby pieknie:angryy: no ale juz my sa , ja wlasnie wstalam popstrykalam Dilika na podworku:lol: a tera zara pedze do kosmetyczki, potem na ploty tu i tam i mam nadzieje ze wpadne do was wieczorkiem.... gorace pozdrowienia nie macie pojecia jak sie ciesze ze tu jestem..tu znaczy w Polsce:multi: :multi: :multi: Dealerkowa byłaś, a mnie nie było:shake: Wpadaj wieczorem, poganiamy się trochę:evil_lol:
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Gadają gadają i tylko gadają. dealer leć na Topic Sary trzeba rozwiązać zagadkę.:evil_lol:
Recommended Posts