Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

a i jescsze spiesze doniesc o porannym spotkaniu mojej bestyjki z dwoma labkami- slicznie sie bawil ze swymi starymi kumpelkami:)
i minelismy goldenka na smyczy, lekko tylko przytrzymalam dilskiego bo goldenek szedl na smyczy i spokoj:) a dwa pieski nieskiego wzrosru wogole go nie zainteresowaly:)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
hihi:)
na tym zdjeciu spi z szafirem bratem swym osobistym:)

Enoo za przystojny na brata ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
No widzisz i jest dobrze :lol:. Kiedy przyjeżdżacie do Polski :razz: ?

obawiam sie ze moze dopiero pod koniec sierpnia .....

Posted

nowego to tyle ze dalej upaaaaaaal. a ja caly czas zapracowana i nawet czasu na opalanie nie ma za duzo:)
dilik prawie nic nie je tylko pije i znika mi w oczach , czasem w nocy cos zje ale malo biedaczek.....nie dziwie mu sie bo ja tez z tego goraca apetytu nie mam - przyda sie dietka hihi.
nie wiem czy to z tego niejedzenia czy upalu ale Dilski strasznie sie leni, prawie jak na wiosne....koszmar.
kontakty z innymi pieskami ok o ile nie jest na smyczy. ale pracujemy nad tym i moze sie polepszy.
pozdrawiam was naprawde gorrrrraco:)

Posted

:multi:cześć
U nas też upalnie i okropnie :angryy:
Ozzulec też w dzień nie je dopiero w nocy , co do linienia też to przerabiałam .Jeszcze w ubiegłym tygodniu Ozzy się strasznie sypał .Myślę ,ze to wina zmian temperatury;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć
U nas też upalnie i okropnie :angryy:
Ozzulec też w dzień nie je dopiero w nocy , co do linienia też to przerabiałam .Jeszcze w ubiegłym tygodniu Ozzy się strasznie sypał .Myślę ,ze to wina zmian temperatury;)

uff to mnie pocieszylas:) dziekuje

Posted

jako ze dawno nie prosilam o pomoc:) to teraz zadaje pytanie i licze oczywiscie na was:)#

moj Dili boi sie dzieci, takich malych, krzyczacych, piszczacych, :)
jak widzi takie dziecko robi sie taaaaaki malenki , wlazi pod stol , pod lozko,pcha sie na mnie, zamiera bez ruchu itp.
niektorzy juz wiedza ze dili ma nieciekawe spotkanie z dzieckiem za soba, takim co to go koplo, rzucilo kamieniem itp. potem rzucil sie ma malucha opisywalam to tutaj tez, a teraz to wyglada jak fobia,
nie wiem jak sobie z tym poradzic bo akurat chodzi o takie dzieci ktore maja 1,5, 2 lata i wiecej. takie nieco starsze ok 10 letnie traktuje ok bo ma kontakt z moja siostrzenica o ona go kocha z wzajmenoscia :)
sorki ze tak nieskladnie ale musze szybko pisac bo komp z ktorego korzystam lubi sie niespozdiwanie wylaczac:)

Posted

witajcie :D u nas upaly... no dobra godzine temu rozpetala sie ulewa i burza ;( troszke chlodniej bedzie ufff... szkoda tylko ze o 20 mialam wyjsc na spotkanie:roll: :shake:
co do upalow i jedzenia to moja Tigra jak zwykle inna apetyt ma nieziemski :evil_lol: zarłok jeden ...:razz: lini tez sie :roll: mimo ze dostaje smienie lniane ...

co do dzieci ta ja ci nic nie poradze bo nawet ni ewiem co :razz:
ale poprosze o jakies foteczki Diliego :D

Posted

cześć :multi: :multi:
w kwesti dzieci nie pomoge bo psy lubią dzieci i problemu niet .

zaras będzie padać :multi: :multi: :multi: bo skwar niemiłoierny był dziś

Posted

:hmmmm: moze znajdż jakies spokojne dziecko w tym wieku i niech zacznie np podkarmiac Dilerka ;)
innych pomyslow to ja nie mam :oops:

Posted

Cześć :lol:. Co do linienia moja sucz jakoś nie specjalnie. A co do dzieci. Jakieś 2 lata czy 1,5 roku temu przyszła do mnie kuzyneczka lat 3 lub 4. Fiona z takimi małymi dziećmi nie miała całkowitego kontaktu, bo żadnych w okolicy nie było i jedynym w rodzinie, bo reszta to już powoli stare konie :evil_lol: była ona. To co ja przeżyłał jak przylazła do mnie to koszmar zresztą do tej pory jest :evil_lol:. Taka rozpuszczona córeczka no cóż jej brat starszy w moim wieku czyli starszy od niej o 13 lat i są tego efekty. Dziecko jest nie do zdarcia. Drze się, krzyczy i wszystko wymusza cholernym płaczem czego i wszyscy goście mieli dosyć jak i pies. Jedno goniło drugie, ta wrzeszczała a Fiona warczała i pokazywała zęby.Z innymi dziećmi znajomymi brata tak od lat 7 nie ma żadnych problemów.. ma tam swoje ulubione dzieciaczki :lol:. A co twojego psa jak tak chcesz, żeby było ok.. to powinno być takie dziecko, które jest wychowywane z psem i rodzice kontrolują jego zachowania z psem tak żeby nie było krzyków czy jakiegoś ciągnięcia za ogon.

Posted

Cimi napisał(a):
Cześć :lol:. Co do linienia moja sucz jakoś nie specjalnie. A co do dzieci. Jakieś 2 lata czy 1,5 roku temu przyszła do mnie kuzyneczka lat 3 lub 4. Fiona z takimi małymi dziećmi nie miała całkowitego kontaktu, bo żadnych w okolicy nie było i jedynym w rodzinie, bo reszta to już powoli stare konie :evil_lol: była ona. To co ja przeżyłał jak przylazła do mnie to koszmar zresztą do tej pory jest :evil_lol:. Taka rozpuszczona córeczka no cóż jej brat starszy w moim wieku czyli starszy od niej o 13 lat i są tego efekty. Dziecko jest nie do zdarcia. Drze się, krzyczy i wszystko wymusza cholernym płaczem czego i wszyscy goście mieli dosyć jak i pies. Jedno goniło drugie, ta wrzeszczała a Fiona warczała i pokazywała zęby.Z innymi dziećmi znajomymi brata tak od lat 7 nie ma żadnych problemów.. ma tam swoje ulubione dzieciaczki :lol:. A co twojego psa jak tak chcesz, żeby było ok.. to powinno być takie dziecko, które jest wychowywane z psem i rodzice kontrolują jego zachowania z psem tak żeby nie było krzyków czy jakiegoś ciągnięcia za ogon.

hehe znam ja takie dzieci wychowywane bezstresowo....mam takiego sasiada 4 letniego teraz, ktory to wlasnie tak uprzykrzyl zycie Diliemu ze ten jak go widzi to wlazlby pod ziemie chyba.....
musze poszukac tutaj jakies normalnego dziecka z normalnymi rodzicami :)
a tak poza tym, Dili zaczal jesc nareszcie, od piatku prawie nic nie jadl , juz sie wybieralam do weta gdy wczoraj odzyskal apetyt i to za dwoch ufff:) zrobilo sie nieco chlodniej ( tak ok 25stopni:) ) i przestal sie nawet tak lenic. moze mu za cieplo w futerku bylo to nieco zrzucil hihi:)
pozdrawiamy cieplo i lece Was odwiedzac:)

Posted

Fajnie, że coś napisałaś w wpadłaś na dogo :bigcool:.

dealer napisał(a):
zrobilo sie nieco chlodniej ( tak ok 25stopni:) )

Też bym taka chciała :razz:. U mnie temperatura w cieniu to 35 stopni, a w mieszkaniu mam taką samą temp jak na dworze :roll:.

Posted

Hej kochani :multi: :multi: ohh jak dawno Was nie było :razz: :razz:
Takim brakiem apetytu w takie upały to nie ma się co zbytnio przejmować - moje też marnie jedzą za to ze zdwojoną siłą lnieją :angryy: :angryy:

teraz czekam na foteczki Dilskiego

Posted

witam wszystkich serdecznie:) foteczek na razie nie ma , przykro mi...
a teraz spiesze doniesc o poczynaniach Dilskiego:)
wlasnie przyszla do firmy pani z dwoma psami - rodezjanka starsza i 9 tygodniowym wielorasowcem:) Dilskiemu doopa lata we wszystkie strony bo chce sie bawic!!! ale niestety sunia go pogonila , tylko sie zwinal i nawet nie odszczeknal:) a szczeniadlo siedzi pod autem w cieniu i Dili probuje sie tam wczolgac:) ale nie wykazal zadnego zlego zamiaru , jestem taka dumna z niego ze az puchne:) zeby tylko jego zachowanie na smyczy bylo lepsze....

Posted

wiesz myślę że moja sunia będzie jak dorośnie wyglądałą jak siostra bliźniaczka Dealerka - o ile dobrze patrzę mają bardzo podobne pycholki :).
Jeśli się mylę popraw mnie. Tylko czemu zamiast zdjęć widzę x :(.
i muszę wytężać wzrok na banerek i avatarek:roll:
Czekam na zdjęcia pycholka i zjada mnie ciekawość do do tego podobieństwa:cool3:

Posted

witam u nas Tygra:) nie wiem czemu tak jest z tymi zdjeciami..moze ktos madrzejszy nam wytlumaczy?:) ja tez widze krzyzyki....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...