e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 eeeeee co tak malo piesów :roll::roll::roll:
jonQuilla Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 widzę że Diler w szaleńczym pędzie zagryzł sznurek :crazyeye::crazyeye:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg - w tańcu z gwiazdami mógłby wystąpić ;) jakby gwiazdy byly sznurkami to owszem:evil_lol: lolka75 napisał(a):http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg czirliderka:loveu::evil_lol: i bede sie powtarzac ale un jest najprzystojniejszy:loveu: no przeca ze jest:diabloti: malawaszka napisał(a):a kiedy będziesz na ślunsku? podrzucę Ci kotecka - pod drzwi, jakiego tylko kcesz :grins: tylko za wysoko nie podrzucaj bo bedzie dluuuuugo spadal:roll: evaxon napisał(a):eeeeee co tak malo piesów :roll::roll::roll: ja mam tylko jednego psa..zapomnialas?:diabloti: jonQuilla napisał(a):widzę że Diler w szaleńczym pędzie zagryzł sznurek :crazyeye::crazyeye: szbyszy od dylizansu normalnie:roll:
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :roll:kotecek , kotecek .....a miał być chimoczek :diabloti:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a): ja mam tylko jednego psa..zapomnialas?:diabloti: aaaaaa to kim ty jestes?:roll:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a)::roll:kotecek , kotecek .....a miał być chimoczek :diabloti: a kto obiecal chimoczka:mad:i zatrzymal dla sia heeee:diabloti: evaxon napisał(a):aaaaaa to kim ty jestes?:roll: ludziem:grins:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a): ludziem:grins: :splat:aaaaaaaaaaaaaaaa to tyyyyy... no tak masz racje masz jednego piesa i ... pana B.:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 evaxon napisał(a)::splat:aaaaaaaaaaaaaaaa to tyyyyy... no tak masz racje masz jednego piesa i ... pana B.:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: no widzisz:loveu:jak chcesz to potrafisz:diabloti:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):no widzisz:loveu:jak chcesz to potrafisz:diabloti: czyli ze co ?? ze zdolna jestem??:D:loveu:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 evaxon napisał(a):czyli ze co ?? ze zdolna jestem??:D:loveu: eeee....:hmmmm: ja tak powiedzialam?:diabloti:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):eeee....:hmmmm: ja tak powiedzialam?:diabloti: nooo a nie???:razz:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 evaxon napisał(a):nooo a nie???:razz: nie:grins:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):nie:grins: nieszkodzi .. i tak wiem ze ty wiesz ze ja jestem wyjątkowa :loveu::loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):a kto obiecal chimoczka:mad:i zatrzymal dla sia heeee:diabloti: no so ....co poradze jak bateryjki chimoczkowi siadły i tylko sie przerwacał :roll:
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agbar']Kota macie czy co?:diabloti:Co wy z tym kotem?:diabloti: Mysle jeszcze,zniecheca mnie tylko jedna mysl...ze psem mozemy wszedzie pojechac ale kota jeszcze tachac???? Musze jeszcze to przemyslec:roll: Mgla podniosla sie na tyle, ze nie zgubilam Dialera na spacerku:evil_lol: kota mozna zostawic w domu on nie musi się wybiegać codziennie i nie przeszkadza mu to ale musisz mieć kogoś zaufanego co ci raz dziennie kotka nakarmi goowna z kuwety wywali bo jak goowno jest drugiego tam nie zrobi obok:diabloti::diabloti::diabloti: witaj zamglona i jak ?? masz słońce?? bo jak ty masz to ja będe miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja']no so ....co poradze jak bateryjki chimoczkowi siadły i tylko sie przerwacał :roll: moze za duzo wypil:hmmmm::diabloti: [quote name='BeaC']kota mozna zostawic w domu on nie musi się wybiegać codziennie i nie przeszkadza mu to ale musisz mieć kogoś zaufanego co ci raz dziennie kotka nakarmi goowna z kuwety wywali bo jak goowno jest drugiego tam nie zrobi obok:diabloti::diabloti::diabloti: witaj zamglona i jak ?? masz słońce?? bo jak ty masz to ja będe miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam mgle.....czy ty tez bedziesz miala?:evil_lol: [quote name='jbk']Nie widać Cię zza tej mgły! tuuuuu, tuuuuuu jestem:multi::multi:
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agbar napisał(a): tuuuuu, tuuuuuu jestem:multi::multi: Czekaj, czekaj...... A! Widzę! Dzień doberek :)
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']Czekaj, czekaj...... A! Widzę! Dzień doberek :) doberek:grins: [quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: o tyle widzialam rano:cool1:
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To Twój widok z okna? Ja się do Ciebie przeprowadzam!
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 jbk napisał(a):To Twój widok z okna? Ja się do Ciebie przeprowadzam! z tarasu:cool1:chcesz mieszkac na tarasie?:evil_lol:
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agbar napisał(a):z tarasu:cool1:chcesz mieszkac na tarasie?:evil_lol: Spoko w lecie, ale w zimie nie bałdzo :eviltong:
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 jbk napisał(a):Spoko w lecie, ale w zimie nie bałdzo :eviltong: zima moge cie kocykiem cieplym poczestowac:diabloti:
Selket Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no przeca roślinki widziałaś? To so marudzisz :evil_lol:
Recommended Posts