agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:dawa foty harcerzyku :p dalam:cool1: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi::multi:żywioły ...prawie jak w PIEKLE :diabloti: http://images30.fotosik.pl/205/2cba07768316e986.jpg a kiełbaska gdzie :mad: w lodowce:diabloti: [quote name='lolka75']Eryk powiedzial: "wooooooooooow..." sliczne fotki:crazyeye: :oops:Woooow Eryka to dla mnie komplement prawdziwy:loveu: W ogniu mozna tyle zobaczyc....tylko dlaczego ja widze...demony?:cool1:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :cool1:....kielbaskę chciałam widzieć a demony to normalna sprawa widziane są głównie w ognisku :razz::razz: nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ...i tych 2 żywiołow się też boję :roll:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 helloł! Foty ogniste nie powaliły mnie na ziemię, tylko dlatego, ze już leżę...:crazyeye: A jak ostatnio poczytałam sobie o yorczku do adopcji, to też stwierdziłam, że jestem doopa a nie odpowiedni właściciel dla jednego psa, a co dopiero dla trójki. W ogóle prawdopodobnie nie powinnam nawet hodować ani jednej muchy... Na dodatek jestem bezdomna i podczas tej bezdomności wziełam Balladę, a druga NIEODPOWIEDZIALNA PSEUDODOGOMANIACZKA mi ja dała... Sama sie wychłostam, a co mi tam...
agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:....kielbaskę chciałam widzieć a demony to normalna sprawa widziane są głównie w ognisku :razz::razz: nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ...i tych 2 żywiołow się też boję :roll: Bartek widzial tanczacych ludzi,ja demony...wiem ze mam ich sporo w sobie ale zeby zaraz wlazily w ogien?:hmmmm:...jesli tam wlazly to niech juz tam zostana... Mnie tez przeraza sila ognia i wody.....
agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']helloł! Foty ogniste nie powaliły mnie na ziemię, tylko dlatego, ze już leżę...:crazyeye: A jak ostatnio poczytałam sobie o yorczku do adopcji, to też stwierdziłam, że jestem doopa a nie odpowiedni właściciel dla jednego psa, a co dopiero dla trójki. W ogóle prawdopodobnie nie powinnam nawet hodować ani jednej muchy... Na dodatek jestem bezdomna i podczas tej bezdomności wziełam Balladę, a druga NIEODPOWIEDZIALNA PSEUDODOGOMANIACZKA mi ja dała... Sama sie wychłostam, a co mi tam... Podaj bicza..tez sie chlostne...:diabloti: I jeszcze mi sie przypomnialo ze ci pajaka zaglodzilam:mdleje:....
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'] nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ... ja też ja też - w ognisko się zawsze zagapiam :loveu: uwielbim to:loveu:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Postanowiłam już !!! Jako , że mieszkam na wsi , w małej izbie , oddaje psy .... Pies na wsi nie jest szczęśliwy :diabloti:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']Postanowiłam już !!! Jako , że mieszkam na wsi , w małej izbie , oddaje psy .... Pies na wsi nie jest szczęśliwy :diabloti: tak tak ....najlepiej w salonach :grins: a ja muszę oddać Ozzulka :placz::placz::placz:nie mam klimy w aucie :placz:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja']tak tak ....najlepiej w salonach :grins: a ja muszę oddać Ozzulka :placz::placz::placz:nie mam klimy w aucie :placz: to klima w aucie też musi być :crazyeye: :crazyeye: rozumiem , że ABS ASR i te inne też :razz: a ja na budzie te głąby wożę :oops: :oops: no i Ajda taka biedna w tym kojcu ... oddam do domu z łóżeczkiem :loveu: :loveu: A Frania do nowoczesnego bloku z kartonowymi ścianami :loveu: :loveu: jak będzie szczekał cały blok usłyszy :evil_lol: i będa szczęśliwe :multi: :multi: :multi: a nie biegające po podwórku boorki , tarzajace się w piachu :diabloti:
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 przynajmniej będą zsocjalizowane - jak moje w mieście chowane :grins: a nie takie dzikusy jak Twoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='agbar']Podaj bicza..tez sie chlostne...:diabloti: I jeszcze mi sie przypomnialo ze ci pajaka zaglodzilam:mdleje:.... Mogę Ci pomóc! To za pająka!!! Zdołowałyście mnie... Ani klimy, ani ABS-u, ASR-u, Killuś ma tylko jedną kokardkę ( a teraz i tak nie mam gdzie mu jej przyczepić), nie ma łóżeczka z baldachimem, nie noszę go 24 godz. na rękach, pozwalam mu latać po działkach luzem i sie brudzić, kąpać się w jeziorze w marcu...:placz: Zostawiam psy czasami same na parę godzin... No i mam bachory!!! :cool1: Chyba na siebie doniosę...
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Oddaj te bachory !!!!! Biedne pieski tylko umęczone !!!!
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Vectra napisał(a):Oddaj te bachory !!!!! Biedne pieski tylko umęczone !!!! Masz rację oddam! Dzisiaj Michał przez pół godziny rzucał psom piłkę, ten wstrętny bachor zmęczył mi czworonogi! A ja nie zareagowałam i go od razu nie ukamieniowałam...:placz:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']:shake: :shake: wiesz co , tego się nawet czytac nie da :angryy: :angryy: :angryy: włosy na rękach opadają :mad: :angryy: :razz::razz::razz:tylko na ręcach ......mi całe dredy odpadły z wrażenia ....:mad:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 AlKil napisał(a):Masz rację oddam! Dzisiaj Michał przez pół godziny rzucał psom piłkę, ten wstrętny bachor zmęczył mi czworonogi! A ja nie zareagowałam i go od razu nie ukamieniowałam...:placz: :shake: :shake: wiesz co , tego się nawet czytac nie da :angryy: :angryy: :angryy: włosy na rękach opadają :mad: :angryy:
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juzcoraz mniej pierdzi :evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 kurczę, ja widzę, że Ala odpowiedziała Ci przed Twoim postem...:crazyeye: mam zwidy???
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='malawaszka']osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juz coraz mniej pierdzi :evil_lol: to jak ty możesz takim niebezpiecznym autem pieski wozić :mad: [quote name='AlKil']kurczę, ja widzę, że Ala odpowiedziała Ci przed Twoim postem...:crazyeye: mam zwidy??? pójdxmy się upić to agbarowe demony :p
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 malawaszka napisał(a):osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juzcoraz mniej pierdzi :evil_lol: ja spełniam tylko ten warunek, że mam wspomaganie...:cool1:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']ja spełniam tylko ten warunek, że mam wspomaganie...:cool1: czyje ...bo mnie czasem mama wspomaga :grins:
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'] czyje ...bo mnie czasem mama wspomaga :grins: a mnie Tyskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mnie wspomaga aktualnie paczka fajek , kawa i vaniliowa z sokiem :evil_lol: :evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 She mentolowe super lighty i cola... Zatruwałam Killusiowi otoczenie - bierny palacz - gdybym miała honor, to powinnam se palnąć w łeb!:roll:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 aaaaaaaaa o doopalacze biega :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to PIFFO w najczystszej postaci :grins:
Recommended Posts