clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dilerowa.. wróciłam.. ty też wróć... wiem że pisanie jak mnie nie ma mija sie z celem ale oto i jestem... już :grins:
e.v.a Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 czesc Dilerówka parówka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ma osoba zaszczyciła Twój fotoblog a Ty gdzie? :mad:
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześ Aguś u Ali byłaś a u siebie to nie łaska? Ja tu od wczoraj czekam, wszysko posprzątałam uprasowałam nawet namiot rozbiłam bo czekam na cie P.S. Mam nadzieje ze nie pobierasz opłat za biwakowanie?:diabloti::eviltong:
agbar Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Witajcie stesknione i zaszczycajace wizytami mojego skromnego blogaska:diabloti: nuda tu wieje to po co bede tu wchodzic?:cool1: macie linka se kliknijcie http://www.uw-team.org/index.php?id=nick/nick :eviltong:
requiem. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='agbar']pan Pies:loveu: Piękny pan pies już jakby co :p on jest pięęęęęęęęęęęękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co za chudowna mordeńka :cool3: wycałować i domnie przywędrować :eviltong: tzn: do mojej galeryjki jeśli łaska :roll:
agbar Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 dla rozwiania nudy.... Facet robi zakupy w supermarkecie i podchodzi do niego hostessa reklamująca szczoteczki do zębów: Hostessa: polecamy najnowszą szczoteczkę Oral-B, myje zęby nawet w trudno dostępnych miejscach. Facet: Ja nie mam zębów w trudno dostępnych miejscach Idzie niedźwiedź przez las, patrzy a tam siedzi sobie mały jeż i wcina jakieś jabłko: - Co jesz? - pyta. - Co niedźwiedź? - odpowiada jez. Niedźwiedź wyraźnie podenerwowany, ale przysiągł sobie, ze dzisiaj dzień dziecka dla jeży i będzie dla niego miły... - Co jesz, jeżyku? - pyta grzecznie. - Co niedźwiedź, misiu? Córeczka pyta się mamy tuż po wysłuchaniu bajki: - Mamusiu, czy wszystkie bajki zaczynają się od "Dawano, dawno temu"? - Nie kochanie - odpowiada mama - niektóre z nich zaczynają się od "Skarbie, muszę dziś zostać dłużej w pracy". Przychodzi wnuczek do babci i pyta: - babciu widziałaś moje tabletki LSD? a babcia na to: - pierd***ć tabletki! Widziałeś smoka w kuchni???
Medorowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kliknęłam i znów cała prawda o mnie, ale jestem zajebista:B-fly::B-fly: [quote name='agbar']Witajcie stesknione i zaszczycajace wizytami mojego skromnego blogaska:diabloti: nuda tu wieje to po co bede tu wchodzic?:cool1: macie linka se kliknijcie http://www.uw-team.org/index.php?id=nick/nick :eviltong: [quote name='agbar']dla rozwiania nudy.... Facet robi zakupy w supermarkecie i podchodzi do niego hostessa reklamująca szczoteczki do zębów: Hostessa: polecamy najnowszą szczoteczkę Oral-B, myje zęby nawet w trudno dostępnych miejscach. Facet: Ja nie mam zębów w trudno dostępnych miejscach Idzie niedźwiedź przez las, patrzy a tam siedzi sobie mały jeż i wcina jakieś jabłko: - Co jesz? - pyta. - Co niedźwiedź? - odpowiada jez. Niedźwiedź wyraźnie podenerwowany, ale przysiągł sobie, ze dzisiaj dzień dziecka dla jeży i będzie dla niego miły... - Co jesz, jeżyku? - pyta grzecznie. - Co niedźwiedź, misiu? Córeczka pyta się mamy tuż po wysłuchaniu bajki: - Mamusiu, czy wszystkie bajki zaczynają się od "Dawano, dawno temu"? - Nie kochanie - odpowiada mama - niektóre z nich zaczynają się od "Skarbie, muszę dziś zostać dłużej w pracy". Przychodzi wnuczek do babci i pyta: - babciu widziałaś moje tabletki LSD? a babcia na to: - pierd***ć tabletki! Widziałeś smoka w kuchni??? Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 przyszłam, bo siem stenskniłam :p i zobaczyłam przecudne zdjęcie pana piesa :loveu: http://images28.fotosik.pl/153/e4477f79f82ad238.jpg kawały fajne :evil_lol:
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....Dilerowa dała fotasy :shake::shake:........idem się uszczypnąć :razz::razz:......;):eviltong:
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 agbar napisał(a):dla rozwiania nudy.... Facet robi zakupy w supermarkecie i podchodzi do niego hostessa reklamująca szczoteczki do zębów: Hostessa: polecamy najnowszą szczoteczkę Oral-B, myje zęby nawet w trudno dostępnych miejscach. Facet: Ja nie mam zębów w trudno dostępnych miejscach Idzie niedźwiedź przez las, patrzy a tam siedzi sobie mały jeż i wcina jakieś jabłko: - Co jesz? - pyta. - Co niedźwiedź? - odpowiada jez. Niedźwiedź wyraźnie podenerwowany, ale przysiągł sobie, ze dzisiaj dzień dziecka dla jeży i będzie dla niego miły... - Co jesz, jeżyku? - pyta grzecznie. - Co niedźwiedź, misiu? Córeczka pyta się mamy tuż po wysłuchaniu bajki: - Mamusiu, czy wszystkie bajki zaczynają się od "Dawano, dawno temu"? - Nie kochanie - odpowiada mama - niektóre z nich zaczynają się od "Skarbie, muszę dziś zostać dłużej w pracy". Przychodzi wnuczek do babci i pyta: - babciu widziałaś moje tabletki LSD? a babcia na to: - pierd***ć tabletki! Widziałeś smoka w kuchni??? buuahahahaha i tu się ubawiłam z rana :evil_lol:
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ago skąd ty takie strony bierzesz......rozgryźli mnie tam :cool1:
e.v.a Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 być i widzieć:p mówić cześć i spadać:loveu::evil_lol:
jonQuilla Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kurka co się stało że ja wczoraj tu nie przyszłam?? :roll::roll: no ale nadrabiam dzisiaj :) widziałam Dilaska grającego w piłkę :) :loveu:
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Przyszłam sie do ciebie zrelaksować bo tu taak cicho
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jem se fasolke po barbarzyńsku :p... nie mam ochoty na kasze :grins: dzień dobry :p
agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Kliknęłam i znów cała prawda o mnie, ale jestem zajebista:B-fly: tak .oczywiscie ze tak.... wariatom trzeba przytakiwac:diabloti: [quote name='basia2202']przyszłam, bo siem stenskniłam i zobaczyłam przecudne zdjęcie pana piesa :loveu: http://images28.fotosik.pl/153/e4477f79f82ad238.jpg kawały fajne :evil_lol: dobrze ze przyszlas i dobrze ze nie uschlas z tesknoty:evil_lol: [quote name='Alicja']:crazyeye:....Dilerowa dała fotasy :shake:........idem się uszczypnąć ......:eviltong: phiiiiii...foty u mnie to normalna sprawa...phiiiii:cool1: [quote name='malawaszka']buuahahahaha i tu się ubawiłam z rana :evil_lol: wery mnie to cieszy:loveu: [quote name='apple']Ago skąd ty takie strony bierzesz......rozgryźli mnie tam :cool1: dobrze ze cie nie pogryzli:razz: [quote name='evaxon']być i widzieć mówić cześć i spadać:loveu: witac cie:multi: [quote name='jonQuilla']kurka co się stało że ja wczoraj tu nie przyszłam?? :roll: no ale nadrabiam dzisiaj :) widziałam Dilaska grającego w piłkę :loveu: nooo kurnaaaaa co sie stalo ze cie bylo:razz:masz nieusprawiedliwiona nieobecnosc:diabloti: [quote name='apple']Przyszłam sie do ciebie zrelaksować bo tu taak cicho bylo cicho.....ale wlazlas w buciorach i tupiesz jak slon:diabloti: [quote name='Alicja']Jem se fasolke po barbarzyńsku :p... nie mam ochoty na kasze :grins: dzień dobry :p :grins:...moze jednak sie skusisz:razz:na kaszke:razz: pies tez juz chyba nie chce:evil_lol: witam was all i wery macz kisow dla was:loveu: emoty raus
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar'] bylo cicho.....ale wlazlas w buciorach i tupiesz jak slon:diabloti: No co ty przecież sobie cichutko siedze w kąciku:roll:........ to pewnie Ala tak tupie:diabloti:
agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple'] No co ty przecież sobie cichutko siedze w kąciku:roll:........ to pewnie Ala tak tupie:diabloti: a ty dlaczego skarzysz na innych heeeee:razz:
agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 wlasnie uslyszalam dowcipa..... Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka: -haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!! kapturek na to: -chyba kur.wa w koszyk....... :evil_lol:
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple'] No co ty przecież sobie cichutko siedze w kąciku:roll:........ to pewnie Ala tak tupie:diabloti: ubrałabyś córeczce kapciuszki :razz::razz: :shake: :shake: :shake:nie skuszę sie na kaszkę ......ale moze daj ptaszkom :hmmmm:
Recommended Posts