agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a u mnie nie chodziłas na bosaczka :razz: chodzilam bos mi kapci pozalowala:grins:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']chodzilam bos mi kapci pozalowala:grins: :mad::mad::mad:ścialam Ci dać kapciów nowych tos nie sciała ....:grins:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:ścialam Ci dać kapciów nowych tos nie sciała ....:grins: jakos sobie nie przypominam:grins: ale za to sobie przypomnialam ze nie powiedzialam Wam o najwazniejszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM WANNE!!!:diabloti::diabloti: i bidet:roll:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']jakos sobie nie przypominam:grins: :mad::mad::mad:....wiedziałam .......to ten nimiec na A:razz: ale za to sobie przypomnialam ze nie powiedzialam Wam o najwazniejszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM WANNE!!!:diabloti::diabloti: MY też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś się doczekała na stare :eviltong::eviltong::eviltong:lata i bidet:roll: oooo piesek będzie miał z czego pić ;)
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']oooo piesek będzie miał z czego pić ;) nooooo mam nadzieje ze picie z wlasnej michy mu wystarczy:cool1: [quote name='evaxon']kominek musi byc:loveu::loveu::loveu: :niewiem::diabloti:
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dealer napisał(a): :niewiem::diabloti: a jak swiety mikolaj wejdzie z prezentami? jak kominka nie bedzie?:roll:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 evaxon napisał(a):a jak swiety mikolaj wejdzie z prezentami? jak kominka nie bedzie?:roll: niech kurna puka....a nie mi sadze na caly pokoj bedzie roznosil:diabloti:
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dealer napisał(a):niech kurna puka....a nie mi sadze na caly pokoj bedzie roznosil:diabloti: hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer'] porazka....nie mam sasiadow na dole ani u gory tez nie mam,,,musze kupic kufle...tylko po co jak ty masz alergie na piffo:hmmmm: dam rade... zmusze sie :grins: i nie kłam że POD wami nie bedzie KUFELKÓW na piwo :grins: http://images32.fotosik.pl/4/a5edaae7c42588c5.jpg ten pies był w komplecie?? do domku?? :grins: witam cie ty moja rureczko z kremikiem :diabloti: przeterminowana :diabloti:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']dam rade... zmusze sie :grins: i nie kłam że POD wami nie bedzie KUFELKÓW na piwo :grins: http://images32.fotosik.pl/4/a5edaae7c42588c5.jpg ten pies był w komplecie?? do domku?? :grins: witam cie ty moja rureczko z kremikiem :diabloti: no dobra....na dole przy ulicy jest bar ''desperado''...do wynajecia:roll::roll: pies jest w komplecie jako wyposazenie szwendajace sie pod nogami akurat jak ludz lezie z czyms ciezkim:roll: witam cie w mych skromnych program moja torebeczko z aligatorka:diabloti:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']dam rade... zmusze sie :grins: i nie kłam że POD wami nie bedzie KUFELKÓW na piwo :grins: http://images32.fotosik.pl/4/a5edaae7c42588c5.jpg ten pies był w komplecie?? do domku?? :grins: witam cie ty moja rureczko z kremikiem :diabloti: przeterminowana :diabloti: edytowalas zeby mi nawrzucac:crazyeye:oooo ty stara zmurszala torbo:diabloti:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ło dżisys....ale tu wazeline wywaliło .....:eviltong::eviltong::eviltong:....:grins:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 zaraz po mnie przyjada:placz::placz::placz:ja nie chce:placz::placz::placz:ja nie moge zyc bez dostepu do neta:placz::placz::placz:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']zaraz po mnie przyjada:placz::placz::placz:ja nie chce:placz::placz::placz:ja nie moge zyc bez dostepu do neta:placz::placz::placz: nie daj się :shake:.......nie pozwól :shake:......:hand: pisałam do Cia na GG :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: chyba faktycznie przeterminowana jesteś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:.... :grins: .... pytałam o neta :diabloti:
Medorowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dealer napisał(a):zaraz po mnie przyjada:placz::placz::placz:ja nie chce:placz::placz::placz:ja nie moge zyc bez dostepu do neta:placz::placz::placz: Już tęsknimy:diabloti::diabloti: Naprawdę :roll::roll:
agnes1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aguś to zaś ja :diabloti: Jestem u ciebie prawie codziennie :p chyba nawet nie prawie tylko codziennie :diabloti: i nie wiem jak to się stało :shake: że nic żadna z części waszego mózga nie wygadała że zmieniasz mieszkanko :razz: Życzę wam spokoju na nowych śmieciach :ghost_2: (wiesz co mam na myśli);) gratuluję i cieszę się waszym szczęściem :multi::multi::multi: Domek jest super tylko wygląda na ogromniasty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i czy nie masz obaw że się zgubisz :cool3::diabloti:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='agnes1']Aguś to zaś ja :diabloti: Jestem u ciebie prawie codziennie :p chyba nawet nie prawie tylko codziennie :diabloti: i nie wiem jak to się stało :shake: że nic żadna z części waszego mózga nie wygadała że zmieniasz mieszkanko :razz: Życzę wam spokoju na nowych śmieciach :ghost_2: (wiesz co mam na myśli);) gratuluję i cieszę się waszym szczęściem :multi::multi::multi: Domek jest super tylko wygląda na ogromniasty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i czy nie masz obaw że się zgubisz :cool3::diabloti: :grins:.....bo my jesteśmy dyskretne ...
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wracaj no tu zaraz szybko , tęsknie KKurde :diabloti:
Paula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Aaa, to dlatego Cię nie będzie kilka dni :roll: Gratulejszyn :multi: :loveu: Domek śliczny, a naj mi się przejściowa kuchnia podoba :lol: Po tych schodach do sypialni to się nabiegasz :roll: ;)
AlKil Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Łoł, jakie zmiany....:cool3: Gratulacje!!!:multi:
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :razz:Kontrola blogaska ....żeby nie było .....foty też będą , ale to za chwilke :grins:
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :grins: żeby nie było że blogasek opustoszał to mam kilka foteczek z archiwum 3/3:cool1: BUZI :loveu::loveu::loveu: :grins: NASZE psy to mają rodzinne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll:Bialy Kieł ;) Dealer w calej okazalości ;) :hmmmm: ktoś chciał się ukryć ;)
jonQuilla Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć :multi::multi::multi: http://images31.fotosik.pl/7/68b0c049870835e7.jpg JU TOKING TU MI??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts