basia2202 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 bry wieczór dilery :) przyszłyśmy zaglądnąć :p o jaaa.. Madzialenaaa... jaki piekny ścieg krzyżykowy!! :mdleje: marnujesz się kobieto! :evil_lol:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :loveu: XX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT] [FONT=Arial]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :loveu: XX[/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wracaj tu ku NOM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nojmalnie siem wsruszylam:placz::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Przyszłam tylko powiedzieć u Cia /...NAS.../ DOGOBRANOC:loveu: [/FONT] dobranoc:loveu: a ja sie odlaczylam od sprzetu bo mielismy burze stulecia:shake:grad jak jajka od kury,grzmoty, blyskawice masakra.....i ja sama w domu z moim biednym wystraszonym demonem.....:roll: [quote name='basia2202']bry wieczór dilery :) przyszłyśmy zaglądnąć :p o jaaa.. Madzialenaaa... jaki piekny ścieg krzyżykowy!! :mdleje: marnujesz się kobieto! :evil_lol: dobry na wieczor:multi: tiaaa Madzialena ma talenta co nie? ale jak sie spedza wieczory w kole gospodyn to sie tak umie:diabloti:
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nojmalnie siem wsruszylam:placz::diabloti: [FONT=Arial]wzuszać się mogesz ....chusteczkę podam ...higieniczną ;)....[/FONT] dobranoc:loveu: a ja sie odlaczylam od sprzetu bo mielismy burze stulecia:shake:grad jak jajka od kury,grzmoty, blyskawice masakra.....i ja sama w domu z moim biednym wystraszonym demonem.....:roll: [FONT=Arial]jeszcze tu jestem :loveu:ale tak ładnie napisałam jakby mnie juz nie było :p o masz ...biedny DEMONEK :shake:[/FONT] dobry na wieczor:multi: tiaaa Madzialena ma talenta co nie? ale jak sie spedza wieczory w kole gospodyn to sie tak umie:diabloti: [FONT=Arial]no tak ...ona nas tak zostawia wieczorami ...same samotne ...i nawet druta nie chce z netem pociągnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do domu ....i tam w tym kole haftuje ;)[/FONT]
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 EDIT pomyliłam blogasy:diabloti: EDIT 2 - to ja:grins: Przeleciałam wszystko:razz::diabloti: Witaj Dilująca, słuneczko Ty moje ti ti, tęskniłaś za Madziusią:loveu:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no tak ...ona nas tak zostawia wieczorami ...same samotne ...i nawet druta nie chce z netem pociągnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do domu ....i tam w tym kole haftuje ;)[/FONT] nie chce druta pociagnac:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ALU to czytaja dzieci:diabloti:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Ala!!!!!!!!!!!!!!! Nie ić jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musisz najpierw coś zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kubie... Życzę Ci znlezienia takiej pracy, takich przyjaciól i takich możliwości, o jakich marzysz. Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą. Z entuzjazmem, zapałem i radością. Weź to wszystko i zbuduj z tego życie, które warto przeżyć... Tego Ci życzę ja, Madzia:grins::grins: jakbys to napisala u Ozzulka to Kuba moze przeczyta bo nie wiem czy tu do mnie zaglada:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']EDIT pomyliłam blogasy:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:..........[/FONT] EDIT 2 - to ja:grins: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...........[/FONT] Przeleciałam wszystko:razz::diabloti: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Medorowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Witaj Dilująca, słuneczko Ty moje ti ti, tęskniłaś za Madziusią:loveu: ;) [quote name='dealer']nie chce druta pociagnac:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ALU to czytaja dzieci:diabloti: [FONT=Arial]Aguś ...druta z netem ....:cool1:........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']jakbys to napisala u Ozzulka to Kuba moze przeczyta bo nie wiem czy tu do mnie zaglada:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]noooo do Dilskiego nie zagląda :grins:[/FONT]
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dealer napisał(a):jakbys to napisala u Ozzulka to Kuba moze przeczyta bo nie wiem czy tu do mnie zaglada:diabloti::diabloti::diabloti: Boshhh, musiała zacytować, musiała:shake::shake::diabloti: Przeca poprawiłam:cool1:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']EDIT pomyliłam blogasy:diabloti: EDIT 2 - to ja:grins: Przeleciałam wszystko:razz::diabloti: Witaj Dilująca, słuneczko Ty moje ti ti, tęskniłaś za Madziusią:loveu: moja ti ti pomylona:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'];) [FONT=Arial]Aguś ...druta z netem ....:cool1:........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]noooo do Dilskiego nie zagląda :grins:[/FONT] aaaaaa druta ze netem.....:eviltong: [quote name='madzia i medor']Boshhh, musiała zacytować, musiała:shake::shake::diabloti: Przeca poprawiłam:cool1: musialam po prostu musialam.....fajna jestem no nie?:grins:
mar....ka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hej Kochana, mam nadzieję że za mną też tęskniłaś:evil_lol:
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer'] aaaaaa druta ze netem.....:eviltong: [FONT=Arial]boshe ...a ty znów jakies zberezieństwa miałas na myśli :oops::oops::oops:[/FONT] musialam po prostu musialam.....fajna jestem no nie?:grins: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...nio ..fajna fajna [/FONT]
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 majoka napisał(a):Hej Kochana, mam nadzieję że za mną też tęskniłaś:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:chyba za duzo wypilam.....siostre ma ujrzalam w pijanym widzie:diabloti:witaj o zaginiona:multi::multi:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...nio ..fajna fajna [/FONT] fajna jak nie wiem co:grins: Ala jakie ZNOW jakie znow cooooooo?:diabloti:
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Medorowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No co:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: [quote name='dealer']moja ti ti pomylona:loveu: musialam po prostu musialam.....fajna jestem no nie?:grins: Tii tii:loveu::loveu::loveu: Prawda czy fałsz??:diabloti:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a):No co:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: Tii tii:loveu::loveu::loveu: Prawda czy fałsz??:diabloti: tiii tiiii:loveu:jam prawda jest i droga i swiatlem twym o Madzialeeeenooooo:diabloti:
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dealer napisał(a):tiii tiiii:loveu:jam prawda jest i droga i swiatlem twym o Madzialeeeenooooo:diabloti: Ja pie@rdo@lu:crazyeye::crazyeye: Idę stąd w pizdu:crazyeye: :diabloti:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja pie@rdo@lu:crazyeye::crazyeye: Idę stąd w pizdu:crazyeye: :diabloti: dobranoc:hand:
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']fajna jak nie wiem co:grins: [FONT=Arial]nio :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ala jakie ZNOW jakie znow cooooooo?:diabloti: [FONT=Arial]no tak mi siem wymskło .....noooo [/FONT] [quote name='madzia i medor']No co:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: [FONT=Arial]no nic ;)[/FONT] Tii tii:loveu::loveu::loveu: Prawda czy fałsz??:diabloti: [FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT] [quote name='dealer']tiii tiiii:loveu:jam prawda jest i droga i swiatlem twym o Madzialeeeenooooo:diabloti: [FONT=Arial]o masz ......powaliłyście mnie ......już więcej nie pije ...wymiękam przy was :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]o masz ......powaliłyście mnie ......już więcej nie pije ...wymiękam przy was :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dlaczemu wymiekasz:crazyeye:dolalas sobie lenora do wanny i jestes mietka jak tfu!kaczuszka:-o:diabloti:
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dealer napisał(a):dobranoc:hand: Ha ha, znowu sie nabrała:turn-l::turn-l: Oć Ty goopecku, Madzia psytuli:calus: Przecież już Ci mówiłam, że Cię nie zostawię :loveu:
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha, znowu sie nabrała:turn-l::turn-l: Oć Ty goopecku, Madzia psytuli:calus: Przecież już Ci mówiłam, że Cię nie zostawię :loveu: dobranoc....:hand::diabloti:
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']dlaczemu wymiekasz:crazyeye:dolalas sobie lenora do wanny i jestes mietka jak tfu!kaczuszka:-o:diabloti::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:nie..........to sysko bez to tyskie [/FONT] [quote name='madzia i medor']Ha ha, znowu sie nabrała:turn-l::turn-l: Oć Ty goopecku, Madzia psytuli:calus: Przecież już Ci mówiłam, że Cię nie zostawię :loveu: [FONT=Arial]jesuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja KWM :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:nie..........to sysko bez to tyskie [/FONT] [FONT=Arial]jesuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja KWM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] nie mow do mnie jesuuuuu:diabloti: zegnam was misie ptysie ide nynac....pa:loveu:
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']dobranoc....:hand::diabloti: MOje serduszko:loveu::loveu: Madzia również życzy Ci dobrej nocki Połóż się spać, zamknij łocka i zacznij liczyć łowiecki - wiesz, takie o, co przeskakują nad łóżeczkiem , a gdy doliczysz do 666 0000000 łowiecek, otwóz ocka i ja już tu będę na Cia cekać:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:nie..........to sysko bez to tyskie [/FONT] [FONT=Arial]jesuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja KWM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu:JWTyż:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hahaha :grin: Wariatki, poplułam monitorek przez Was :oops: :evil_lol: Cześć Aga :loveu: Fajne to swięto :multi: Czemu u nas takiego nie ma :cool1: http://images13.fotosik.pl/94/6dd325c45cc82bff.jpg a to są te no :hmmmm: Dorotki :grins: :evil_lol:
Recommended Posts