Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):napisalam ze zara wracam bo mi sie wsio zmulio i sie zrestartowalam:diabloti: Jakie to uczucie być zrestowanym... czy chcesz może o tym porozmaiwać:diabloti:
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Jakie to uczucie być zrestowanym... czy chcesz może o tym porozmaiwać:diabloti: hmm..szybsza sie czuje i mlodsza duchem...:diabloti:
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :multi::multi::multi: moj słodziaszek:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :evil_lol:Dili nabierz powietrza i nie wypuszczaj;)czkawka ci przejdzie:evil_lol:
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a temu co??:diabloti: witanko :p
Paula Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cześć Aga :multi: Podoba mi się ta fotka :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Dili nabierz powietrza i nie wypuszczaj;)czkawka ci przejdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
clockwork Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 widzialam Lidera na odlocie... pojawiam sie na chwile i znikam... na browca:razz:
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :oops:a ja wypiłam browca ...z tych Tych...i jesem senna :oops: dobranoc:loveu:
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witaj Dealerko przyszłam na kaffę i ciasteczko:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']hmm..szybsza sie czuje i mlodsza duchem...:diabloti: To tylko się czujesz:cool1::cool1::diabloti:[quote name='dealer'] Ale pigwa:diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi::multi::multi:witam raniutko ...Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu: Jak po imprezce:p
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='evaxon'] :evil_lol: :evil_lol: a temu co??:diabloti: witanko :p zapowietrzyl sie jak mu powiedzialam ze go bedziesz ogladac:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pdostałam esesmanka ...cieszkam ;) KCM:loveu: [quote name='paula_z']Cześć Aga :multi: Podoba mi się ta fotka :loveu: czesc Paulowa:multi: mnie tez sie podoba:evil_lol: [quote name='clockwork']widzialam Lidera na odlocie... pojawiam sie na chwile i znikam... na browca:razz: czesc duchu:diabloti: [quote name='bonita']Witaj Dealerko przyszłam na kaffę i ciasteczko:diabloti: a to ty mi sie w nocy po kuchni tluklas:diabloti: [quote name='madzia i medor']To tylko się czujesz:cool1::diabloti: Ale pigwa:diabloti: sama jestes pigwa:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:witam raniutko ...Nasza Dilereczko:loveu: Jak po imprezce:p dzien dobry:loveu: nazarlam sie jak bak i nic nie pilam bom kierowalam:evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Hej pobudka:sweetCyb: ciiiichooooooo przeca nie spie....;)
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dealer napisał(a):zapowietrzyl sie jak mu powiedzialam ze go bedziesz ogladac:diabloti: ale ty niemiła jestes dla mnie :obrazic::-( :-( smutno mi... ooo jak mi smutno :placz:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='evaxon']ale ty niemiła jestes dla mnie :obrazic::-( :-( smutno mi... ooo jak mi smutno :placz: a moze sie on ze szczescia zapowietrzyl:razz: [quote name='Alicjarydzewska']cudowny ten portrecik:loveu::loveu::loveu: dziekuje Alu:p
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi::multi::multi:wow jak mnię sie u was podobuje.....i Dili w trawce tysz:p
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wow jak mnię sie u was podobuje.....i Dili w trawce tysz:p zapraszam do mnie na wczasy:diabloti: :loveu:
Recommended Posts