Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']jak mnie wnerwia ten brak edycji....:angryy: :angryy: :angryy:[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:mnie też wnerwia ....masakra[/FONT]

[quote name='dealer']iiiii nie ma czym sie chwalic...pogoda do bani na razie....moze potem sie rozpogodzi to pojde pocykac:diabloti:[FONT=Arial]a u nas upał i słoneczko:p

DzieńDoberek Nasza Koffana Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Mialam też napisać ze jeszcze wieczorkiem miałam info ze nadciąga Armagedon :diabloti:...a tu jak miło ....dogo hula:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:oops: [/FONT]

[FONT=Arial]ooo... widzisz... i to sie nazywa wyrozumiałość :loveu::loveu: Agunia wie o czym mówie... czas, zainteresowanie, zrozumienie... gra wstępna... a nie tak od razu- ciach i już... i już mam cie kochać :eviltong:[/FONT]

no słuszna racja...:razz:
nie ma tak racucciachu bez gry wstepnej :diabloti: .....tudziez gry wstepnej ograniczajacej sie do "zjecia majtek"......:cool1:
nie do pomyslenia......trzeba czasu, czasu ...i troche czasu.....

Posted

[quote name='dealer']no jak nikogo ni ma to sama ze soba nie bede pisac....:diabloti:

czarna....nieduza.....

i robi tak.....

ale nie lustrzanka.....na razie....:diabloti:

a ten co taki zdziwiony???:cool1:
az taka czaderska ta zabaweczka????:diabloti:
bo minke ma taka- a dlaczego nie mnie....dlaczego ja nic nie dostalem????

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a ten co taki zdziwiony???:cool1:
az taka czaderska ta zabaweczka????:diabloti:
bo minke ma taka- a dlaczego nie mnie....dlaczego ja nic nie dostalem????
dostal.....fleszem po oczach:diabloti:

[quote name='AlKil']witaj Dealerkowa!! Jakie pęekne łeściki na tej łące...:loveu: :evil_lol:
takie lesciki to tylko na zamowienie:evil_lol:

[quote name='AlKil']PIĘKNE - miało być
cholerny brak edycji hihi

[quote name='niki_ill']ooo nowe fotki:loveu:

Witamy sie :evil_lol:

witaj Agunia:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]już wiem czym sie karmi piesy za granicą;)[/FONT]

toc wiadomo ze trafffka:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']toc wiadomo ze trafffka:diabloti::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]już wiem skąd u Ciebie tyle mleczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Klockowa ...jutro przyjeżdzasz do mła myć monitor ....cały mam spluty herbata .....nie pisze sie takich rzeczy jak ja czytam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myju myju chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu :diabloti:

[/FONT]
[FONT=Arial]moja kochana dilereczko... jestem mimo że mnie nie kochasz... trudno... czepiłam sie ciebie i już sie mnie nie pozbędziesz :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myju myju chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu :diabloti:...no patrz a ja myślałam ze ta 11 to twoja była:diabloti:

[/FONT]
[FONT=Arial]moja kochana dilereczko... jestem mimo że mnie nie kochasz... trudno... czepiłam sie ciebie i już sie mnie nie pozbędziesz :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:uprzedziłam Cię ...już jej to wyznałam na GG:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:uprzedziłam Cię ...już jej to wyznałam na GG:loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]:razz:ale o Tobie też wspomniałam :loveu::loveu::loveu:

qrwa ....dlaczego nie ma tej edycji postu:mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]już wiem skąd u Ciebie tyle mleczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

doje sobie rano i wieczorkiem tez albowiem mleczko bardzo zdrowe jest:diabloti:

[quote name='malawaszka']witammmm :-)

Dilerko nosz pochwal sie jaki to aparaciq zakupiłaś :razz::razz::razz: bo ja też sięprzymierzam i też niestety nie do lustrzanki :shake:

kkkurde ja nie wiem czy jest sie czym chwalic...ale nie bede narzekac bom go dostala w prezencie z okazji ze nie ma okazji...
Canon oczywiscie PowerShot oczywiscie S3IS
[quote name='Agunia-Pańciunia)']pojde sobie ...co ja tu tak sam bede stał...daja tylko fleszem po oczach i kazra sie usmiechac.....a trfffuuuu

yyyy....ale o co chodzi...:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myju myju chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]moja kochana dilereczko... jestem mimo że mnie nie kochasz... trudno... czepiłam sie ciebie i już sie mnie nie pozbędziesz :diabloti:[/FONT]

ty poczekaj az sie mnie nie bedziesz mogla pozbyc....:diabloti: KCM:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:uprzedziłam Cię ...już jej to wyznałam na GG:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

tiaaa..od swita bladego mnie wyznaje Alunia uczucia rozne:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
tiaaa..od swita bladego mnie wyznaje Alunia uczucia rozne:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]czuję sie opuszczona:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]czuję sie opuszczona:placz::placz::placz:[/FONT]

nie czuj sie Alu....:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...