e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):ktorego wlascicielka jestem ja..piekna jak nikt:loveu: :loveu: :loveu: :roll: :roll: :roll: :roll: idz spac
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a)::roll: :roll: :roll: :roll: idz spac ale dlaczego???? nie chcesz juz na mnie patrzec??? sluchac mych slow??? :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu:
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):ktorego wlascicielka jestem ja..piekna jak nikt:loveu: :loveu: :loveu: ladniejsza od Pysi? :cool3: :evil_lol:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 PIKA napisał(a):ladniejsza od Pysi? :cool3: :evil_lol: Wiesz ja kocham Pysie wiec nie chce jej ranic.....:diabloti:
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):ale dlaczego???? nie chcesz juz na mnie patrzec??? sluchac mych slow??? :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: poprostu ...wydaje mi sie...ze....jestes zmeczona:razz:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nadrobiłam wszystko:evil_lol: :evil_lol: Buhahahha:evil_lol: Las niewidos, boszki:loveu:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):poprostu ...wydaje mi sie...ze....jestes zmeczona:razz: po czym wnosisz:razz: :razz:
agbar Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Nadrobiłam wszystko:evil_lol: :evil_lol: Buhahahha:evil_lol: Las niewidos, boszki:loveu: a to buhahaha to niby czemu?? moj jorczek ci podpadl?:diabloti:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):a to buhahaha to niby czemu?? moj jorczek ci podpadl?:diabloti: Nie, to hodowla las kamcias, czy jakuś tak:diabloti: :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']ooo a tu zagadka:) bo na pewno nie wiecie kto to to moj jorczek jeszcze go wam nie pokazywalam york jak nic.... Tylko chyba mocno wytrymowany... nie za mocno????hihi...:loveu:
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']bestia z bliska.... Wyszły Ci te foty :loveu: takie soczyste kolorki - śliczne:cool3: A ten piesek w trawce to kto ;):evil_lol:
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer'] Cóż to jest za stwór cudowny, tak powabny i nadobny :loveu: Długo by się tak patrzyło w roześmiane pieskie ryłło :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Aga w piękne niedzielne przedpołudnie, pozdrawiamy cieplutko i miziamy cudownego Medorka za lewym uchem :evil_lol: :loveu:
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam w Los Dealeros:eviltong::eviltong::eviltong: jak tam po grilku:razz:
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :razz:widziałam cię tam i uwdzie a tu cie nie ma;)
agbar Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='evaxon']siemanko Dilusinscy:p siemanko piekna Ewo:razz: [quote name='AgusiaTerierka']Spod znaku lwa? tiaaaa i tygrysa i zyrafy:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']york jak nic.... Tylko chyba mocno wytrymowany... nie za mocno????hihi... myslisz ze za mocno?? ojjj...a tak sie staralam... [quote name='Agga']tajniak w trawie.:diabloti: tajniaki to on puszcza wlasnie...:mad: [quote name='bonita']Wyszły Ci te foty :loveu: takie soczyste kolorki - śliczne A ten piesek w trawce to kto ;):evil_lol: a to moj jorczek, reproduktor najlepszy w kraju i poza jego granicami...nie slyszalas o nim jeszcze??? [quote name='Basia_Sz']Cóż to jest za stwór cudowny, tak powabny i nadobny Długo by się tak patrzyło w roześmiane pieskie ryłło Witaj Aga w piękne niedzielne przedpołudnie, pozdrawiamy cieplutko i miziamy cudownego Medorka za lewym uchem :evil_lol: :loveu: EEEE Medorka??? to u Madzi:) u mnie za lewym uchem drapie sie Dealera - jork szorstkowlosy:) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam w Los Dealeros:eviltong::eviltong::eviltong: jak tam po grilku:razz: obzarta, przezarta do wypeku..bleee [quote name='Agga']Cudowne zdjęcia. Jaka zielona trawka. WIosna, wiosna przyszla wiosna przyszla coz za piekne chwile ...wyleciala pszczolka z ula ugryzla mnie w tylek...:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Kocham Cię robaczku:hand: ja tiebia toze:loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:widziałam cię tam i uwdzie a tu cie nie ma;) a czego ja tu bede szukac w tym malo popularnym blogasku....:razz:
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer'] a czego ja tu bede szukac w tym malo popularnym blogasku....:razz::razz:nooooo tak nie ma różu ni brokatu ....tak skromnie ...nie to co Las Kamcias:diabloti:
Kate I Luka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Miłego dzionka po bladym świcie i wiele słonka na nieba suficie. :loveu:
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooooo tak nie ma różu ni brokatu ....tak skromnie ...nie to co Las Kamcias:diabloti: Witaj ta bez mózgu :diabloti: Ten brokat to specjalnie dla mnie :evil_lol:
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia']Witaj ta bez mózgu :diabloti: Ten brokat to specjalnie dla mnie :evil_lol::shake:z przykrością stwierdzam że nie........widać nie byłaś wczoraj u Kamci:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dealer napisał(a):EEEE Medorka??? to u Madzi:) u mnie za lewym uchem drapie sie Dealera - jork szorstkowlosy:) Naturalnie, że Dealera, się witnęłam jak cholera :oops: Wszędzie dzisiaj strzelam byki :shake: chyba skoczę do Afryki.... i się tam zastrzelić dam. Ciężki dzień chyba dziś mam... :shake:
Recommended Posts