mar....ka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Heloł siostra, a tu co jakas boruta. Jak Ci krzywdę robia, to daj znac blizniaczki zawsze razem.:evil_lol: Jak Madzia denerwuje, to ją My kochana jak rodzina Soprano heheh
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 majoka napisał(a):Heloł siostra, a tu co jakas boruta. Jak Ci krzywdę robia, to daj znac blizniaczki zawsze razem.:evil_lol: Jak Madzia denerwuje, to ją My kochana jak rodzina Soprano heheh O siostra :loveu: jak milo ze zajrzalas bo Madzia to mnie normalnie do sil nieczystych zaliczyla a ja sie tak ladnie wyszorowalam:diabloti:
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):a tak w ogole to dzien dobry w ten piekny wiosenny poranek:) A dzień dobry, u nas też piknie normalnie :multi: :multi: :multi:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):A dzień dobry, u nas też piknie normalnie :multi: :multi: :multi: halo Kate:multi: a ja latam po ogrodku i wyrywam chwasty...tzn. teraz pije kawke....
niki_ill Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam wiosennie przed plazowym spacerkiem :evil_lol:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 niki_ill napisał(a):Witam wiosennie przed plazowym spacerkiem :evil_lol: helol:multi: a my po spacerku ale niestety tylko trawiastym ....nie plazowym:)
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):halo Kate:multi: a ja latam po ogrodku i wyrywam chwasty...tzn. teraz pije kawke.... też piję kawkę...i to już drugą ;) i zapycham drożdżówkę... i odchudzanie w łeb wzieło :oops: :oops:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):też piję kawkę...i to już drugą ;) i zapycham drożdżówkę... i odchudzanie w łeb wzieło :oops: :oops: o dobrze ze mi przypomnialas ...zrobie sobie pyyyszna kawke:)
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 wyhodowalam sobie jakiegos dziwnego stwora....
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):wyhodowalam sobie jakiegos dziwnego stwora.... :grin: jak spojrzalam na fa tote to az ziewnełam :grin: heloł:lol: :evil_lol:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a)::grin: jak spojrzalam na fa tote to az ziewnełam :grin: heloł:lol: :evil_lol: no i znowu zaczynasz......ze niby co ? taka nudna ta fota i moj blogasek ze az ci sie ziewa??:diabloti:
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):no i znowu zaczynasz......ze niby co ? taka nudna ta fota i moj blogasek ze az ci sie ziewa??:diabloti: to ty nies ze ziewanie jest zarazliwe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ??? ziefff.....oo i znowu ziewam :evil_lol:
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='dealer']no i znowu zaczynasz......ze niby co ? taka nudna ta fota i moj blogasek ze az ci sie ziewa??:diabloti: Pewnie ze zdumienia otworzyła sie gębusia, mnie, zresztą, też:lol: ;) .
ferraribox Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pewnie ze zdumienia otworzyła sie gębusia, mnie, zresztą, też:lol: ;) . A może on na przegląd ząbków się wybiera:lol: ?????
bonita Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='dealer']wyhodowalam sobie jakiegos dziwnego stwora.... To jego ziewanie jest bardzo zarażliwe:cool3: :biggrina::evil_lol: Cześć Lanserko ;)
goldenka245 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Dilerki :loveu: Ale was zaniedbałam:oops: Nie wpadłam tu po szkole!:oops::evil_lol:
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Pewnie ze zdumienia otworzyła sie gębusia, mnie, zresztą, też:lol: ;) . ja jak na niego czasem patrze i jego wyczyny to oczom nie wierze:)
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ferraribox']A może on na przegląd ząbków się wybiera:lol: ????? to nie ze mna - ja cie cierpie dentystow:razz:
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='bonita']To jego ziewanie jest bardzo zarażliwe:cool3: :biggrina::evil_lol: Cześć Lanserko ;) aaaaaaaaa ...faktycznie,zarazliwe;) czesc Bonitka:loveu:
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='paula_z']Czesc Dilerki :multi: Pomarscony mordek :loveu: czesc Paula z Maksiem:multi:
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='goldenka245']Cześć Dilerki :loveu: Ale was zaniedbałam:oops: Nie wpadłam tu po szkole!:oops::evil_lol: nieladnie....dostaniesz uwage do dzienniczka:diabloti:
Kate I Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Agusio Dilusie :multi: Na święta do PL się wybieracie???
Recommended Posts