Tymonka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ochraniacze na obcasy , każda kobieta nosząca buty na obcasie wie jak niszczą się one w czasie jazdy samochodem , od dziś nie musi się tym martwić Butki dla małego psa , cieplutkie , uszyte z polara , spód podszyty skórą dzięki czemu but nie przemaka , świetnie sprawdzają się u mojej białej Cziki , już nie muszę po każdym spacerze myć łapek http://www.dogomania.pl/threads/220875-Ochraniacze-na-obcasy-(do-auta-)-i-butki-dla-psa-.Dla-Magika-do-20.01-do-godz.20-00?p=18368015#post18368015 Quote
joteska Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi: Saturn psisko kochane, badź grzeczny w nowym domku i szczęśliwy!!! Quote
ocelot Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ale Alf chyba wraca za adopcji. Bo goni kota Quote
dresser Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wraca czy nie?Z moich informacji wynika ,że jednak nie więc jak jest? Nadal jestem zainteresowana jego adopcją więc proszę o odpowiedz. Quote
ocelot Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='dresser']Wraca czy nie?Z moich informacji wynika ,że jednak nie więc jak jest? Nadal jestem zainteresowana jego adopcją więc proszę o odpowiedz.[/QUOTE] Nie wiem. Miała pani go odwieźć w sobotę i cisza, a ja nie mam telefonu do niej. kontaktowała się ze schroniskiem. Zaraz napiszę maila. Quote
ocelot Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dresser napisał(a):Zostaje na szczęście. masz kontakt z Panią? ja czekam na odpowiedź. I gryzę paluchy Quote
dresser Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Mam.Wszystko jest na dobrej drodze.Alf się aklimatyzuje do nowych warunków.Nowa pani stara się by zwierzaki się dogadały. Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Orlen, Ciapek, szarik i Tokaj w nowym domu:) Przybyły dwa nowe owczarki. uzupełnię dzisiaj wieczorem, albo jutro po pracy. Quote
lilk_a Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ja zapiszę na razie , poczytam później:) Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Luśka ma w końcu szansę na dom. Trzymać kciuki. Mili, młodzi ludzie chcą po nia przyjechać z Wolborza. mają kundelka, wiedzą, że jest Luśka psem Alfa i nawet ponoć kundelkowi babska silna ręka się przyda:) Quote
ocelot Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Orlen wrocił z adopcji, po 5 tygodniach. Powód - gonił koty Quote
ocelot Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Ciąg dalszy złych wieści. pako jest osowiały, chyba choruje. Suzi odeszła za TM. Miła nowotwór wątroby i śrut w płucach. Quote
ocelot Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Zobaczcie jaką piękność mamy:) IMIĘ: Bella WIEK: 1 rok ROK URODZENIA: 2011 ROZMIAR (S/M/L/XL): L CHARAKTER: Bella to piękna przedstawicielka rasy owczarek niemiecki. jest młodziutka i troszkę zagubiona. Błąkała się kilka dni na ul. Opoczyńskiej. Prawdopodobnie pojechała cała w skowronkach na swój ostatni spacer. To miał być spacer za miastem, w lesie, żeby się w końcu wybiegała. Tyle radości na psa miało czekać. Bieg, wąchanie nowych zapachów, zabawa w rzucanie patyków... a co czekało na Bellę? Wyjazd na przedmieście miasta i porzucenie. Bella dzielnie czekała w tym samym miejscu co ją zostawiono, bo w głowie psa nie mieści się myśl, ze ukochani Państwo mogli ją porzucić. Quote
ocelot Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 IMIĘ: LUCY WIEK: 1 rok ROK URODZENIA: 2011 ROZMIAR (S/M/L/XL): M CHARAKTER: Lucy wygląda jak owczarek niemiecki. No nie całkiem, bo jest ciut mniejsza, a właściwie o połowę mniejsza. Za to jest suczką bardzo ciekawą wszystkiego. Wszędzie Lucy pełno, no trudno się dziwić zważywszy na jej młody wiek. Ledwo wyrosła z wieku szczenięcego, a już ja życie doświadczyło porzuceniem, głodem i chłodem. Jednak Lucy nie straciła swojego uroku i ciekawości świata. I ogromnej miłości do ludzi. Lucy to straszna gaduła, cły czas ma coś do powiedzenia. wydaje cudowne pomruki i bulgoty. Quote
ocelot Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Ja nie na temat. Przepraszam, ale jak nie spróbuję to nie spojrzę sobie w oczy. Wątek Pako, który umiera http://www.dogomania.pl/threads/2250...3#post18872333 Quote
beataczl Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) macie duzo owczarkow w schronie. a wszystkie piekne - jak to owczarki.... jak moja Rejcia (*) ocelot-ten pierwszy post jest uaktualniony? wszystkie psy bez domu tak? sa jakies spacerki z psami,zeby zrobic tym z foto za kratkami -inne fotki do ogloszen- pomoge oglaszac-albo wykupie pakiety na bazarku Edited March 31, 2012 by beataczl Quote
ocelot Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 beataczl napisał(a):macie duzo owczarkow w schronie. a wszystkie piekne - jak to owczarki.... jak moja Rejcia (*) ocelot-ten pierwszy post jest uaktualniony? wszystkie psy bez domu tak? sa jakies spacerki z psami,zeby zrobic tym z foto za kratkami -inne fotki do ogloszen- pomoge oglaszac-albo wykupie pakiety na bazarku Niestety aktualny, dodalam dwa następne - pieknego Alexa i dona. Nie wszystkie mają zdjęcia. tak naprawde zdjęcia do ogłoszeń ma: bartek, Bajt, bambus, Roger, Fado, Mobi, Biblios, Waluś. reszta w miarę mozliwosci na spacerach, ale ze wychodza po koleii to bardzo dlugo schodzi zanim zdjęcia będą Quote
beataczl Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ocelot napisał(a):Luśka ma w końcu szansę na dom. Trzymać kciuki. Mili, młodzi ludzie chcą po nia przyjechać z Wolborza. mają kundelka, wiedzą, że jest Luśka psem Alfa i nawet ponoć kundelkowi babska silna ręka się przyda:) trzymam kciuki!!! a moze juz jest w ds ? Quote
ocelot Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 beataczl napisał(a):trzymam kciuki!!! a moze juz jest w ds ? Tak, jest w domu:)Pan dziekował za adopcję:)za super psa:) Orlena mi szkoda bardzo, bo wrócił po dwóch miesiącach... dokuczał kotom. Piękne niektóre są to fakt. Niektóre to dzieciaki jeszcze... jak Tokay, Gama, Denis, bajt Quote
beataczl Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ocelot napisał(a):Tak, jest w domu:)Pan dziekował za adopcję:)za super psa:) Orlena mi szkoda bardzo, bo wrócił po dwóch miesiącach... dokuczał kotom. Piękne niektóre są to fakt. Niektóre to dzieciaki jeszcze... jak Tokay, Gama, Denis, bajt no to pieknie :multi: Orlena oglosimy pierwszego i te dzieciaki.. .. Wykupie ogloszenia dla 10 psow-a bedziesz miala czas przygotowac zdjecia i opisy czy mam szukac po watku -najwyzej cos pouzupelniasz . Quote
Recommended Posts