Jump to content
Dogomania

Owczarki z tomaszowskiego schroniska proszą o ogloszenia, jest ich 25!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

ochraniacze na obcasy , każda kobieta nosząca buty na obcasie wie jak niszczą się one w czasie jazdy samochodem , od dziś nie musi się tym martwić

Butki dla małego psa , cieplutkie , uszyte z polara , spód podszyty skórą dzięki czemu but nie przemaka , świetnie sprawdzają się u mojej białej Cziki , już nie muszę po każdym spacerze myć łapek

http://www.dogomania.pl/threads/220875-Ochraniacze-na-obcasy-(do-auta-)-i-butki-dla-psa-.Dla-Magika-do-20.01-do-godz.20-00?p=18368015#post18368015

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dresser']Wraca czy nie?Z moich informacji wynika ,że jednak nie więc jak jest?
Nadal jestem zainteresowana jego adopcją więc proszę o odpowiedz.[/QUOTE]
Nie wiem. Miała pani go odwieźć w sobotę i cisza, a ja nie mam telefonu do niej. kontaktowała się ze schroniskiem. Zaraz napiszę maila.

• 1 month later...
Posted

Luśka ma w końcu szansę na dom. Trzymać kciuki.
Mili, młodzi ludzie chcą po nia przyjechać z Wolborza.
mają kundelka, wiedzą, że jest Luśka psem Alfa i nawet ponoć kundelkowi babska silna ręka się przyda:)

• 2 weeks later...
Posted

Zobaczcie jaką piękność mamy:)
IMIĘ: Bella
ROK URODZENIA: 2011
ROZMIAR (S/M/L/XL): L
CHARAKTER: Bella to piękna przedstawicielka rasy owczarek niemiecki. jest młodziutka i troszkę zagubiona. Błąkała się kilka dni na ul. Opoczyńskiej. Prawdopodobnie pojechała cała w skowronkach na swój ostatni spacer. To miał być spacer za miastem, w lesie, żeby się w końcu wybiegała. Tyle radości na psa miało czekać. Bieg, wąchanie nowych zapachów, zabawa w rzucanie patyków... a co czekało na Bellę? Wyjazd na przedmieście miasta i porzucenie. Bella dzielnie czekała w tym samym miejscu co ją zostawiono, bo w głowie psa nie mieści się myśl, ze ukochani Państwo mogli ją porzucić.

Posted

IMIĘ: LUCY
ROK URODZENIA: 2011
ROZMIAR (S/M/L/XL): M
CHARAKTER: Lucy wygląda jak owczarek niemiecki. No nie całkiem, bo jest ciut mniejsza, a właściwie o połowę mniejsza. Za to jest suczką bardzo ciekawą wszystkiego. Wszędzie Lucy pełno, no trudno się dziwić zważywszy na jej młody wiek. Ledwo wyrosła z wieku szczenięcego, a już ja życie doświadczyło porzuceniem, głodem i chłodem. Jednak Lucy nie straciła swojego uroku i ciekawości świata. I ogromnej miłości do ludzi. Lucy to straszna gaduła, cły czas ma coś do powiedzenia. wydaje cudowne pomruki i bulgoty.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

macie duzo owczarkow w schronie. a wszystkie piekne - jak to owczarki....
jak moja Rejcia (*)
ocelot-ten pierwszy post jest uaktualniony? wszystkie psy bez domu tak?
sa jakies spacerki z psami,zeby zrobic tym z foto za kratkami -inne fotki do ogloszen- pomoge oglaszac-albo wykupie pakiety na bazarku

Edited by beataczl
Posted

beataczl napisał(a):
macie duzo owczarkow w schronie. a wszystkie piekne - jak to owczarki....
jak moja Rejcia (*)
ocelot-ten pierwszy post jest uaktualniony? wszystkie psy bez domu tak?
sa jakies spacerki z psami,zeby zrobic tym z foto za kratkami -inne fotki do ogloszen- pomoge oglaszac-albo wykupie pakiety na bazarku

Niestety aktualny, dodalam dwa następne - pieknego Alexa i dona.

Nie wszystkie mają zdjęcia.
tak naprawde zdjęcia do ogłoszeń ma: bartek, Bajt, bambus, Roger, Fado, Mobi, Biblios, Waluś.
reszta w miarę mozliwosci na spacerach, ale ze wychodza po koleii to bardzo dlugo schodzi zanim zdjęcia będą

Posted

ocelot napisał(a):
Luśka ma w końcu szansę na dom. Trzymać kciuki.
Mili, młodzi ludzie chcą po nia przyjechać z Wolborza.
mają kundelka, wiedzą, że jest Luśka psem Alfa i nawet ponoć kundelkowi babska silna ręka się przyda:)

trzymam kciuki!!! a moze juz jest w ds ?

Posted

beataczl napisał(a):
trzymam kciuki!!! a moze juz jest w ds ?

Tak, jest w domu:)Pan dziekował za adopcję:)za super psa:)

Orlena mi szkoda bardzo, bo wrócił po dwóch miesiącach... dokuczał kotom.
Piękne niektóre są to fakt. Niektóre to dzieciaki jeszcze... jak Tokay, Gama, Denis, bajt

Posted

ocelot napisał(a):
Tak, jest w domu:)Pan dziekował za adopcję:)za super psa:)

Orlena mi szkoda bardzo, bo wrócił po dwóch miesiącach... dokuczał kotom.
Piękne niektóre są to fakt. Niektóre to dzieciaki jeszcze... jak Tokay, Gama, Denis, bajt

no to pieknie :multi:

Orlena oglosimy pierwszego i te dzieciaki.. .. Wykupie ogloszenia dla 10 psow-a bedziesz miala czas przygotowac zdjecia i opisy czy mam szukac po watku -najwyzej cos pouzupelniasz .