ocelot Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Mam ładne zdjęcia Saturna, ale nie moge wstawić zdjęć, bo mi znikaja potem Quote
Tymonka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Kolejna psia bida , tym razem mix yorka (wyrzucony na ulicę bo chciał gryźć szczeniaki ) , podejrzewam ,że nie sprawdził się jako "reproduktor" http://www.dogomania.pl/threads/219500-mix-yorka-jego-dom-to-stacja-benzynowa-buda-kawa%C5%82ek-trawnika-.POMOCY-!!?p=18201585#post18201585 Quote
joteska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='ocelot']Mam ładne zdjęcia Saturna, ale nie moge wstawić zdjęć, bo mi znikaja potem ocelot prosze, spróbuj jeszcze wstawić Saturna albo prześlij mi na zwykłego maila ola_772@wp.pl , to wstawie czy Anuś jeszcze da go tych ogłoszeń z nowymi zdjeciami czy juz za późno? Quote
ocelot Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='joteska']ocelot prosze, spróbuj jeszcze wstawić Saturna albo prześlij mi na zwykłego maila ola_772@wp.pl , to wstawie czy Anuś jeszcze da go tych ogłoszeń z nowymi zdjeciami czy juz za późno? Zdjęcia wysłane:) Zobacz jaki piekny:) a powaznie co mam zrobić, zeby móc zdjęcia wstawiać na dogomanię choroba? Quote
joteska Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dziękuję , zamieszczam. Satrurn, młody owczarek, źle znosi schronisko ocelot, dopiszesz czy lubi inne psy? czy jest łagodny? dla jakich ludzi polecasz tego psiaka? aktywnych, starszych, bez dzieci- z dziećmi? Saturn, zdobywaj domek! Quote
ocelot Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 saturn dogaduje się z innymi psami całkiem przyzwoicie.... aczkolwiek to on jest psem Alfa. jak mu się towarzystwo pdda, to bez problemu. Nie wiem jaki jest do dzieci, na pewno nieźle chodzi na smyczy. Co dalej? na przełomie wakacji został porzucony w lesie, przywiązany do drzewa. Quote
joteska Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 to ja ew. do nowych ogłoszeń jeszcze tekscik ciepły dla Saturna dopracuję. Jak będzie okazja i możliwość to może uda sie zrobić fotki Szarikowi i Bajtowi- najlepiej 3-4 pyszczka, całej postaci na stojącą, na leżąco i dowolne, z poziomu psa tzn na kucki;) tak mnie uczy ciocia Eliza- najlepsza fotografka na dogo- a zdjecia to podstawa do ogłoszeń, zdjecia zza krat i biedy nas wzruszaja ale potencjalnego właściciela niekoniecznie:shake:- ludzie wolą pozytywne skojarzenia z psem, wiec plener Quote
ocelot Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Dobrze zapamiętam instrukcje robienia zdjęć:) No niestety Szarik na spacer poczeka, byłaby jego kolej niedługo ale został do innego boksu przeniesiony. Choć akurat do całkiem dobrze, bo w tym nowym mu lepiej. Bajta łatwiej by było wyprowadzić, bo dwie osoby tylko potrzebne, pomyśle nad tym. Quote
joteska Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ocelot, musze wiedzieć czy Saturn jest wykastrowany:cool3: tekst dla Saturna SATURN to piękny inteligentny 2 letni owczarek niemiecki o o proporcjonalnej budowie ciała przebywający w schronisku w Tomaszowie Mazowieckim. Jest psem dominującym ale nie wykazuje agresji, żyje w zgodzie z innymi psami i suczkami. Dobrze chodzi na smyczy. Jest zaszczepiony. Kontaktowy, miły i przyjacielski pies, którego można jeszcze wiele nauczyć. Nie znamy stosunku do dzieci i kotów, w warunkach schroniskowych trudno to sprawdzić. Jako młody pies w typie rasy na pewno będzie potrzebował odpowiedniej dawki ruchu, łagodnego i asertywnego podejścia oraz współpracy z człowiekiem. Może mieszkać z wysterylizowaną sunią. pierwsze puściłam:eviltong: http://tablica.pl/oferta/piekny-mlody-owczarek-niemiecki-IDzLtn.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=89925 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Saturn-piekny-mlody-owczarek-niemiecki-id32885.html proszę o ew. uwagi do tekstu Quote
ocelot Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Tak Saurn jest po kastracji, u nas praktycznie pies ze schroniska nie może wyjść bez zabiegu Quote
joteska Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 pytam, bo nie wszędzie w schroniskach tak jest z kastracją niestety Saturn przez weekend miał bardzo dużo wejść na ogłoszenia- foteczki od Ciebie robią swoje trzymam kciuki by ktoś konkretny się odezwał - są też namiary na Ciebie, tam gdzie nie było opcji podam na Ciebie Quote
Tymonka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 joteska napisał(a):pytam, bo nie wszędzie w schroniskach tak jest z kastracją niestety Saturn przez weekend miał bardzo dużo wejść na ogłoszenia- foteczki od Ciebie robią swoje trzymam kciuki by ktoś konkretny się odezwał - są też namiary na Ciebie, tam gdzie nie było opcji podam na Ciebie Jutro pojawią się ogłoszenia Saturna z bazarku :) Quote
joteska Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 dziękuję Aniu, wejść Saturn na tej nieliczne ogłoszenia przez 2 dni ma bardzo dużo, sygnały, że odczytano nr telefonu, kto wie, może, im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Czekam na miłe słówko i zdjątka Szarika i Bajta to się do Ciebie Aniu szybko zapiszemy:lol: Quote
ocelot Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 joteska napisał(a):dziękuję Aniu, wejść Saturn na tej nieliczne ogłoszenia przez 2 dni ma bardzo dużo, sygnały, że odczytano nr telefonu, kto wie, może, im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Czekam na miłe słówko i zdjątka Szarika i Bajta to się do Ciebie Aniu szybko zapiszemy:lol: No trochę potrwa zanim wyjda na spacer. teraz był boks 18, Bajt jest w 4, Szarik w 8 boksie. Mało osób przychodzi na spacery, kiedyś po trzy boksy wychodziły, teraz 1, ale...:) damy radę:) Quote
ocelot Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Joteska kochana mam ładne zdjęcia Alfa i Lusi. Luska nam się spasła, ale teraz wyglada w końcu jak owczarek:) wstawiłabyś? Quote
joteska Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ocelot napisał(a):Joteska kochana mam ładne zdjęcia Alfa i Lusi. Luska nam się spasła, ale teraz wyglada w końcu jak owczarek:) wstawiłabyś? przesyłaj ocelocik na maila, wkleję, tylko tekst napisz proszę Saturn ma bardzo dużo wejść na moje ogłoszenia- trzymam mocno kciukasy off- moja młodzież nie chce oddać Bostona, za nic:shock: Quote
ocelot Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A Lusia nam wypiekniała w schronisku i jak mozna powiedzieć wyowczarkowała:)Jak była młodsza mniej owczarkowato wyglądała. Quote
ocelot Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 I błagam o pomoc. To owczarek. Z naszego schroniska kiedyś http://www.dogomania.pl/threads/2206...2#post18347072 Quote
ocelot Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 idzie nam bardzo ciężko, ale... tak. Za aktualizuję pierwsza stronę. W sobote do domu pojechał Alf, kilka dni wcześniej adoptowany ponownie został Cywil. I dzisiaj ma iść pilnować firmy Edi Quote
beka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wysyłam zdjecia kilku psiaków panu który chce psa w typie onka, na dwór (odgrodzona czesc podwórka. na podwórku jest już 4 miesieczzna suczka. Quote
ocelot Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 beka napisał(a):Wysyłam zdjecia kilku psiaków panu który chce psa w typie onka, na dwór (odgrodzona czesc podwórka. na podwórku jest już 4 miesieczzna suczka. Dzięki beka, może się do jakiegoś uśmiechnie szczęście Quote
Recommended Posts