Jump to content
Dogomania

Owczarki z tomaszowskiego schroniska proszą o ogloszenia, jest ich 25!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu ocelot, zamówiłam u Hitoshi pakiet 130 ogłoszeń do rozparcelowania na kilka psiaków :)
Ja zapłacę a Ty przekażesz Hitoshi psiaki, dla których ma zrobić ogłoszenia z informacją, po ile ogłoszeń ma być dla poszczególnego psiaka:)
Może tak być ???

Posted

[quote name='DONnka']Ciociu ocelot, zamówiłam u Hitoshi pakiet 130 ogłoszeń do rozparcelowania na kilka psiaków :)
Ja zapłacę a Ty przekażesz Hitoshi psiaki, dla których ma zrobić ogłoszenia z informacją, po ile ogłoszeń ma być dla poszczególnego psiaka:)
Może tak być ???
Pewnie, ze może:)Jakoś je rozdzielnię:)

Posted

Przepraszam za offa, ale sprawa jest ważna....

WAŻNE!!!
W okolicach Spały, Tomaszowa Mazowieckiego, po wypadku samochodowym uciekła suka dog niemiecki, arlekin (biało-czarne łaty). Proszę o kontakt każdego, kto ją widział, każda informacja jest cenna. Telefon: Igor 690657423. Nagroda za znalezienie!

Posted

Ciociu ocelot, pamiętam o obiecanych ogłoszeniach, ale spadły na mnie niespodziewanie znaczne wydatki :shake:
Musze na chwilę zacisnąć pasa ;)
Jak tylko wpadnie mi jakiś ekstra grosz wykupię ten pakiet u Hitoshi :)

Posted

DONnka napisał(a):
Ciociu ocelot, pamiętam o obiecanych ogłoszeniach, ale spadły na mnie niespodziewanie znaczne wydatki :shake:
Musze na chwilę zacisnąć pasa ;)
Jak tylko wpadnie mi jakiś ekstra grosz wykupię ten pakiet u Hitoshi :)

Nie szkodzi. Tak to bywa.
Ja na kilku portalach ogłosiłam wszystkie oprócz Bartusia, bo nie ma zdjęć.

Posted

joteska napisał(a):
cioteczko ocelot, czy możesz zrobić kilka zdjęć Puni i napisać jaki jest jej stan aktualny?

Pnię obfocę w niedzielę. Punia jest po streylce, nieźle ją zniosła.

Natomiast Saturn biega za ogonem, chyba to depresja?

i... muszę zalozyć wątek Tokajowi, bez operacji się nie obejdzie, a operacja nie dojdzie do skutku jak nie bedzie DT

Posted

dziękuję:lol: Saturna tez poproszę i jego foteczki. Jesli jest taka potrzeba opłacę dla tej pary ogłoszenia, tylko pomóż mi cioteczko kochana bo ja nigdy tego nie robiłam, potrzebuję wskazówek:roll:

Posted

joteska napisał(a):
dziękuję:lol: Saturna tez poproszę i jego foteczki. Jesli jest taka potrzeba opłacę dla tej pary ogłoszenia, tylko pomóż mi cioteczko kochana bo ja nigdy tego nie robiłam, potrzebuję wskazówek:roll:

O dziekuję Ci:)
Postaram się, zeby może na spacer wyszly.

Kochana znaleźć trzeba jakiś bazarek ogłoszeniowy:)

Posted

joteska napisał(a):
ciociu ocelot, możesz Puni i Saturnowi zrobić zdjęcia na spacerze, bo pokazaly sie ogloszenia Puni ale za kratami, proszę

Ale to dopiero kochana w niedzielę.
Saturn był wczoraj kastrowany, zobaczymy w jakiej będzie formie.