Jump to content
Dogomania

Krajowa wystawa II i VII Grupy w Lublinie 23.04.2006

Recommended Posts

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na wystawę krajową II oraz VII Grupy , która odbędzie się 23 kwietnia 2006 w Lublinie

Obsada sędziowska :
Ewa Bukład - II Grupa + sznaucer min. czarny
Wanda Ktik - II Grupa
Marek Lewandowski - sznaucery , pinczery
Tadeusz Chwalny - VII Grupa

Opłaty :
za 1 psa z katalogiem 60 zł
za następne/go 55zł
klasa szczeniąt bez katalogu 30 zł
weterani oraz intery gratis
termin przyjmowania do 01.04.2006
więcej informacji na www.zk.lublin.pl

Obsada może ulec zmianie . W wypadku zgłoszenia dużej ilości psów będą zaproszeni kolejni sędziowie .
Nie ma jeszcze podziału na rasy , wpływ ma na to ilośc zgłoszonych psów .
Serdecznie ZAPRASZAM , dla zwycięzców RAS puchary !!!
O zmianach będe informować .

• 2 months later...
Posted

Kto się wybiera na tą wystawę?
Dodam,ze dotyczy ona tylko grupy 2 i 7.
Nigdy sie nie spotkałam z tak małą wystawą-czy ktoś może sie orientuje czy jest na niej łatwiej czy trudniej itp. ?

Posted

Insomnia21 napisał(a):
Kto się wybiera na tą wystawę?
Dodam,ze dotyczy ona tylko grupy 2 i 7.
Nigdy sie nie spotkałam z tak małą wystawą-czy ktoś może sie orientuje czy jest na niej łatwiej czy trudniej itp. ?

my się wybieramy :roll: ...dziś lub jutro zgłaszam potwora..

Posted

Ja zgłaszam moją dożycę niemiecką,tyle,że będziemy jechaly z Warszawy w dodatku pociągiem i muszę najpierw dokładnie posprawdzać godziny czy się po prostu wyrobimy ,bo nie wiem od której godziny sa dogi.Ale podejrzewam,że skoro taka mała wystawa,w sensie,ze tylko 2 grupy to moze sie wcześnie zaczac,ech.

Posted

Insomnia21 napisał(a):
Ja zgłaszam moją dożycę niemiecką,tyle,że będziemy jechaly z Warszawy w dodatku pociągiem i muszę najpierw dokładnie posprawdzać godziny czy się po prostu wyrobimy ,bo nie wiem od której godziny sa dogi.Ale podejrzewam,że skoro taka mała wystawa,w sensie,ze tylko 2 grupy to moze sie wcześnie zaczac,ech.

Za dużo psów pewnie tez nie będzie (w naszej rasie to już w ogóle). No i Inowrocław też w tym czasie.
My jedziemy bo rodzice Blue tam zawsze dobrze szli ;) , może i trochę szczęścia na "dzieciaka" spadnie..;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dorota marzycka napisał(a):
Serdecznie zapraszam wszystkich na wystawę krajową II oraz VII Grupy , która odbędzie się 23 kwietnia 2006 w Lublinie

Nie wiem czy ktoś tu bywa od Was z odziału..(haaalo!!)..ale ..za 3 dni wystawa :roll: ..Nie dostaliśmy jeszcze potwierdzenia ani nic. Na odziałowej stronie jest tylko spis wystawców (na którym jesteśmy) i adres m-ca wystawy.
Ale nawet nie wiem o ktorej rozpoczyna się sędziowanie :roll:, o której nasza rasa,....nic zupełnie....:shake:

..chyba jutro przyjdzie mi dzwonić do Lublina :roll:

Posted

Moje maluchy się spisały:
Lamborghini Svarcava - CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy, Najpiękniejszy Sznaucer Wystawy

Andromeda Elfidar FCI - ocena wybitnie obiecująca, Zwycięzca Szczeniąt, III lokata BIS Szczeniąt

BIS Szczeniąt:

Andzia na 3 lokacie BIS Szczeniąt