dorota marzycka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Serdecznie zapraszam wszystkich na wystawę krajową II oraz VII Grupy , która odbędzie się 23 kwietnia 2006 w Lublinie Obsada sędziowska : Ewa Bukład - II Grupa + sznaucer min. czarny Wanda Ktik - II Grupa Marek Lewandowski - sznaucery , pinczery Tadeusz Chwalny - VII Grupa Opłaty : za 1 psa z katalogiem 60 zł za następne/go 55zł klasa szczeniąt bez katalogu 30 zł weterani oraz intery gratis termin przyjmowania do 01.04.2006 więcej informacji na www.zk.lublin.pl Obsada może ulec zmianie . W wypadku zgłoszenia dużej ilości psów będą zaproszeni kolejni sędziowie . Nie ma jeszcze podziału na rasy , wpływ ma na to ilośc zgłoszonych psów . Serdecznie ZAPRASZAM , dla zwycięzców RAS puchary !!! O zmianach będe informować . Quote
Insomnia21 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Kto się wybiera na tą wystawę? Dodam,ze dotyczy ona tylko grupy 2 i 7. Nigdy sie nie spotkałam z tak małą wystawą-czy ktoś może sie orientuje czy jest na niej łatwiej czy trudniej itp. ? Quote
Elitesse Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 wiem ze zglosila sie moja coreczka sznuacerka srednia :) bedzie po raz drugi juz startowac w klasie posredniej Quote
Nor(a) Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Insomnia21 napisał(a):Kto się wybiera na tą wystawę? Dodam,ze dotyczy ona tylko grupy 2 i 7. Nigdy sie nie spotkałam z tak małą wystawą-czy ktoś może sie orientuje czy jest na niej łatwiej czy trudniej itp. ? my się wybieramy :roll: ...dziś lub jutro zgłaszam potwora.. Quote
Insomnia21 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ja zgłaszam moją dożycę niemiecką,tyle,że będziemy jechaly z Warszawy w dodatku pociągiem i muszę najpierw dokładnie posprawdzać godziny czy się po prostu wyrobimy ,bo nie wiem od której godziny sa dogi.Ale podejrzewam,że skoro taka mała wystawa,w sensie,ze tylko 2 grupy to moze sie wcześnie zaczac,ech. Quote
Nor(a) Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Insomnia21 napisał(a):Ja zgłaszam moją dożycę niemiecką,tyle,że będziemy jechaly z Warszawy w dodatku pociągiem i muszę najpierw dokładnie posprawdzać godziny czy się po prostu wyrobimy ,bo nie wiem od której godziny sa dogi.Ale podejrzewam,że skoro taka mała wystawa,w sensie,ze tylko 2 grupy to moze sie wcześnie zaczac,ech. Za dużo psów pewnie tez nie będzie (w naszej rasie to już w ogóle). No i Inowrocław też w tym czasie. My jedziemy bo rodzice Blue tam zawsze dobrze szli ;) , może i trochę szczęścia na "dzieciaka" spadnie..;) Quote
dorota marzycka Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Zgłoszenia do jutra czyli czwartku , dla zainteresowanych molosy długowłose . Bukład molosy krótkowłose p. Kotlik Zainteresowanych zapraszam Zgłoszonych jest na dzień dzisiejszy ok . 200 psów . Quote
Nor(a) Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dorota marzycka napisał(a):Serdecznie zapraszam wszystkich na wystawę krajową II oraz VII Grupy , która odbędzie się 23 kwietnia 2006 w Lublinie Nie wiem czy ktoś tu bywa od Was z odziału..(haaalo!!)..ale ..za 3 dni wystawa :roll: ..Nie dostaliśmy jeszcze potwierdzenia ani nic. Na odziałowej stronie jest tylko spis wystawców (na którym jesteśmy) i adres m-ca wystawy. Ale nawet nie wiem o ktorej rozpoczyna się sędziowanie :roll:, o której nasza rasa,....nic zupełnie....:shake: ..chyba jutro przyjdzie mi dzwonić do Lublina :roll: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Słuchajcie takie torche głupie pytanie to jest w hali czy na powietrzu? Quote
Elitesse Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 trzymam kciuki za jutrzejszych wystawcow ! :thumbs: Quote
Elitesse Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moja cora Abi zgarnela dzs w Lublinie CWC, NSwR i BOB :multi: Quote
jostra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Moje maluchy się spisały: Lamborghini Svarcava - CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy, Najpiękniejszy Sznaucer Wystawy Andromeda Elfidar FCI - ocena wybitnie obiecująca, Zwycięzca Szczeniąt, III lokata BIS Szczeniąt BIS Szczeniąt: Andzia na 3 lokacie BIS Szczeniąt Quote
cisa&fritz Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 W Lublinie wyzel weimarski krotkowlosy Fritz Duma Kazana wo z wykrzyknikiem:lol: i "best puppy", wwk Cisa z Bobiecinskiego Lasu cwc i NSwR:loveu: Ania z szarakami Quote
Recommended Posts