Awit Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No Staszku jestem pod wrażeniem!! Ale bądźmy cichutko, trzymajmy kciuki oby wszystko się udało. Oby to był ten domek!! Quote
zerduszko Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Wspaniałe wieści - gratuluję i trzymam kciuki za niego :) Quote
obraczus87 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Tylko nie pomyślcie, że Staszek nie bedzie miał kontaktu z czlowiekiem :) poprzednie psy tez niby podwórkowe byly, ale w domku tez siedzialy :) Na razie jeszcze się nie ciesze. Zobaczymy jak to bedzie. :) Quote
obraczus87 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Staszku, myslę o Tobie bardzo ciepło i prosze Cie, bądź grzeczny :) wiem, że dla człowieka jestes Aniolem. :loveu: Zycze Ci wspanialej pierwszej nocki w domeczku swoim... a po kilku dniach może w koncu odetchne... WIOSNA wielkie dzięki :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ale czad:):) SUPER!!:loveu: Staszku!!!!!!! w końcu się doczekałeś:multi::multi: Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja nie mogęęę, nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :D :D :D :D :D Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ale bardzo proszę o zatrzymanie deklaracji dla Staszka jeszcze z tydzień. :) Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wreszcie! Ależ się cieszę :) Staszku - dużo miłości i niech ten domek będzie tym właściwym, jedynym, najlepszym :) Quote
Kinia1984 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ale super!!! Staszku bądz grzeczny i przede wszystkim szczęśliwy:) Quote
Ekiana Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 "wskoczył na budę" - więc jednak Staszek trafił do budy? Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ekiana napisał(a):"wskoczył na budę" - więc jednak Staszek trafił do budy? Chyba raczej mieszka sobie na dworze, przy budce, ale ma duże obejście i wybieg. I kontakt z człowiekiem. Quote
Lu_Gosiak Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dla Staszka to super warunki, On ma takie grube futerko, ze pewnie w domu na stale by sie ugotowal:) Obraczus to co?? dzis impreza i opijanie domku??:cool3::cool3::drink1: Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ekiana napisał(a):"wskoczył na budę" - więc jednak Staszek trafił do budy? Tak, Staszek ma swój ogromny kojec i tam mieszka. Do domu będzie miał równiez wstep. A czy to cos złego, że taki pies jak Staszek trafił do budy?? Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dla Staszka to super warunki, On ma takie grube futerko, ze pewnie w domu na stale by sie ugotowal:) Obraczus to co?? dzis impreza i opijanie domku??:cool3::cool3::drink1: Dzisiaj to ja kwitne na uczelni po pracy, ale... jutro ;) Zreszta ja bardzo licze sie z opinia Wiosny, która mówiła wielokrotnie, że dla Staszka to jest najlepsze rozwiązanie. Quote
Ekiana Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jeśli domek jest sprawdzony i Wiosna to potwierdza nie mam żadnych wątpliwości, że nastał szczęśliwy czas dla Staszka. No trochę szkoda, że nie zazna spania w łóżku, ale najważneijsze żeby miał przy sobie kochających opiekunów, pełną miskę, opiekę lekarską w razie czego i wolność, która tak kocha. Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Tak, Staszek ma swój ogromny kojec i tam mieszka. Do domu będzie miał równiez wstep. A czy to cos złego, że taki pies jak Staszek trafił do budy?? Pewnie, że nie - lepszego domu dla takiego psa sobie nie wyobrażam :) Zmieniamy tytuł wątku? :) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 __Lara napisał(a):Pewnie, że nie - lepszego domu dla takiego psa sobie nie wyobrażam :) Zmieniamy tytuł wątku? :) Zmienie za kilka dni dopierp. Wybaczcie, ale dalej w to nie wierzę :) Quote
wiosna Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Obraczus, Ty niedowiarku! ;) Domek przysłała do mnie moja wetka, opowiadała mi o nim już z miesiąc temu, bo wtedy była u nich usypiać chorą sunieczkę. Ostatnio sterylizowała mi przemiłą sunię, i ją właśnie zaproponowała państwu - ale jak przyjechali, to doszli do wniosku, że skoro pies ma większość czasu spędzać na dworze, to nie ma co brać dość krótkowłosej suni, no i Staszek okazał się strzałem w 10 ;) A ja mam jakieś takie podejrzenie, że lada chwila odbiorę telefon z wiadomością, że i po sunię przyjadą, bo wybór był trudny i padły słowa, że Staszek będzie psem ogrodowym, a Milka domowym ;) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Wiosna, po tych akcjach ze Staszkiem musi troszke czasu upłynąć abym uwierzyła :) hihi :) Quote
Plicha Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja nadal trzymam kciuki (i deklarację w razie co :) ), ale wierzę że Stasio znalazł wreszcie swoje miejsce :) Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Zmienie za kilka dni dopierp. Wybaczcie, ale dalej w to nie wierzę :) Co za niedowiarstwo :eviltong: Quote
malibo57 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Zabieram się do przelewów i sprawdzam konto, a tu proszę - nieaktualne:) Rozumiem, że z przelewem za listopad mam się wstrzymać? Quote
Plicha Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I jak tam Stasiulek na nowym miejscu? :) Quote
Cantadorra Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 O rany, musialam cos przegapic. Wchodze i oczom nie wierzę. Staszek w swoim domu. Ale super i nie cieszę się za głośno, żeby nie zapeszać. Bądź szczęśliwy Stasieńku! :) Ależ miałeś szczęście, że ciotki cie wypatrzyły w tym kartoniku i zaopiekowały się tobą. Quote
Recommended Posts