Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko nie pomyślcie, że Staszek nie bedzie miał kontaktu z czlowiekiem :) poprzednie psy tez niby podwórkowe byly, ale w domku tez siedzialy :)

Na razie jeszcze się nie ciesze. Zobaczymy jak to bedzie. :)

Posted

Staszku, myslę o Tobie bardzo ciepło i prosze Cie, bądź grzeczny :) wiem, że dla człowieka jestes Aniolem. :loveu:

Zycze Ci wspanialej pierwszej nocki w domeczku swoim... a po kilku dniach może w koncu odetchne...

WIOSNA wielkie dzięki :)

Posted

Ekiana napisał(a):
"wskoczył na budę" - więc jednak Staszek trafił do budy?

Chyba raczej mieszka sobie na dworze, przy budce, ale ma duże obejście i wybieg. I kontakt z człowiekiem.

Posted

Ekiana napisał(a):
"wskoczył na budę" - więc jednak Staszek trafił do budy?

Tak, Staszek ma swój ogromny kojec i tam mieszka. Do domu będzie miał równiez wstep. A czy to cos złego, że taki pies jak Staszek trafił do budy??

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dla Staszka to super warunki, On ma takie grube futerko, ze pewnie w domu na stale by sie ugotowal:)

Obraczus to co?? dzis impreza i opijanie domku??:cool3::cool3::drink1:

Dzisiaj to ja kwitne na uczelni po pracy, ale... jutro ;)

Zreszta ja bardzo licze sie z opinia Wiosny, która mówiła wielokrotnie, że dla Staszka to jest najlepsze rozwiązanie.

Posted

Jeśli domek jest sprawdzony i Wiosna to potwierdza nie mam żadnych wątpliwości, że nastał szczęśliwy czas dla Staszka. No trochę szkoda, że nie zazna spania w łóżku, ale najważneijsze żeby miał przy sobie kochających opiekunów, pełną miskę, opiekę lekarską w razie czego i wolność, która tak kocha.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Tak, Staszek ma swój ogromny kojec i tam mieszka. Do domu będzie miał równiez wstep. A czy to cos złego, że taki pies jak Staszek trafił do budy??

Pewnie, że nie - lepszego domu dla takiego psa sobie nie wyobrażam :)

Zmieniamy tytuł wątku? :)

Posted

Obraczus, Ty niedowiarku! ;)

Domek przysłała do mnie moja wetka, opowiadała mi o nim już z miesiąc temu, bo wtedy była u nich usypiać chorą sunieczkę. Ostatnio sterylizowała mi przemiłą sunię, i ją właśnie zaproponowała państwu - ale jak przyjechali, to doszli do wniosku, że skoro pies ma większość czasu spędzać na dworze, to nie ma co brać dość krótkowłosej suni, no i Staszek okazał się strzałem w 10 ;)
A ja mam jakieś takie podejrzenie, że lada chwila odbiorę telefon z wiadomością, że i po sunię przyjadą, bo wybór był trudny i padły słowa, że Staszek będzie psem ogrodowym, a Milka domowym ;)

Posted

O rany, musialam cos przegapic. Wchodze i oczom nie wierzę. Staszek w swoim domu. Ale super i nie cieszę się za głośno, żeby nie zapeszać. Bądź szczęśliwy Stasieńku! :) Ależ miałeś szczęście, że ciotki cie wypatrzyły w tym kartoniku i zaopiekowały się tobą.