Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staszku, piesku, na pewno Cię ktoś wypatrzy.

Off mały ... dziś zgłosiłam straży miejskiej psiaka, który w Zielonce na dworcu biegał rano od człowieka do człowieka i strasznie popiskiwał :( mam od rana doła, że nie miałam jak mu pomóc:(

Posted

Vasco napisał(a):
Staszku, piesku, na pewno Cię ktoś wypatrzy.

Off mały ... dziś zgłosiłam straży miejskiej psiaka, który w Zielonce na dworcu biegał rano od człowieka do człowieka i strasznie popiskiwał :( mam od rana doła, że nie miałam jak mu pomóc:(

Vasco, ale czy straż przyjechała po Niego?? :(

Posted

poleciłam Staszka rodzicom mojej koleżanki , mieszkają na wsi , mają domek , kojec też , chcą psa żeby szczekał w razie czegoś , ale tez do przytulania , ich pies umarł
jadą jutro albo pojutrze do Obornik...........
Staszku pokaż się z najlepszej strony

Posted

[quote name='czerda']poleciłam Staszka rodzicom mojej koleżanki , mieszkają na wsi , mają domek , kojec też , chcą psa żeby szczekał w razie czegoś , ale tez do przytulania , ich pies umarł
Staszku pokaż się z najlepszej strony[/QUOTE]

Trzymam kciuki.. może coś z tego wyjdzie.....

Posted

[quote name='czerda']poleciłam Staszka rodzicom mojej koleżanki , mieszkają na wsi , mają domek , kojec też , chcą psa żeby szczekał w razie czegoś , ale tez do przytulania , ich pies umarł
Staszku pokaż się z najlepszej strony[/QUOTE]
Też trzymam kciuki, jak będą jakieś wieści to pisz szybko Czerdo :) Mam nadzieję że Stasio się spodoba :)

Posted

ci państwo w tym tyg, nie pojada do Staszka....ale zadzwonią jak skaś wrócą , szlak!
a Staszek bardzo bardzo chciałby być z ludżmi , jest bardzo towarzyski, Stef mowi , że potwornie dopomina się pieszczot , płacze jak Stef wyjeżdza
prosze róbcie plakaty,ogłoszenia!
za tydzień u mnie jest OGROMNA impreza -będzie kilka tys ludzi przez 5 dni-mamy tam stoisko, chcemy też rozpropagować psy szukające domu , Staszka też, plakaty , ogłoszenia itd. to duża szansa na szukanie domów , ludzie przyjeżdżają tu z całej Polski i Europy, zaczyna się 6 go lipca , jeśli macie jakieś pomysły żeby jak najlepiej tą imprezę wykorzystać dla psów to proszę

Posted

Czerda, poprosilam Ciocie Polubek o zrobienie plakatu, choc nie wiem czy znajdzie czas teraz.
Ogloszenia Staszek ma caly czas w necie. Jesli nie ma ich przez kilka dni, to znaczy ze nie wyrabiam sie ze wszystkimi psami, ale procz mnie sa tez inne osoby. :roll:

Niestety teraz chcialam porobic Staszkowi ogloszenia z nowymi zdjeciami.. Od poczatku czerwca probuje sie o nie doprosic, bezsuktecznie. Zaraz napisze ponowną prosbe o zrobienie zdjec.

O Staszku ciagle myśle i pamiętam, szukam Mu domu też u siebie, u ciotek, wujków, ale wszędzie by Go chcieli uwiazac niestety. :roll: A ja na łańcuch Go nie oddam... Nie oddam Go tez do pilnowania działki bez domu mieszkalnego...Bo wtedy juz w ogole zdziczeje... a niestety tylko takie miałam propozycje :roll:

Posted

ja mam dużo jego zdjęć daj maila to ci wyślę i nowe jutro będą też
proszę jakbyś cchciała czy miała tekst o nim same na ten slot zrobimy plakaty , mnie nie będzie ponad tydz. od poniedziałku , wszystkie sprawy proszę kierować do mari23