czerda Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 moje dwa przecudne psy , naprawdę wyjątkowe szukału 4 mce domów , a znalazły takie ,,,,ze pozazdrościc tz też nie da się na siłę i szybko znależć Quote
Nikus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dziękujemy cioteczkom za wpłaty dla Staszka:) szczegółowe rozliczenie tam gdzie zwykle zeedytuje i poprawi Obraczus:) Quote
obraczus87 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Nikus']Dziękujemy cioteczkom za wpłaty dla Staszka:) szczegółowe rozliczenie tam gdzie zwykle zeedytuje i poprawi Obraczus:)[/QUOTE] Bardzo dziekuję, stan Konta zwiększył sie o 220 zł :loveu::loveu::loveu: Quote
Vasco Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Staszku, będziemy czekać na domek z Tobą, ile będzie potrzeba. Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Zapraszamy na bazarek dla ONka Welsha: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05[/url] Quote
Piromanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nie łamiemy się i czekamy cierpliwie, aż dobry człowiek znajdzie Stasia. Quote
czerda Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 sąsiedzi milczą , podobno ojciec nie chce psa , i mam ich gdzieś , będą płakać aż znów ich ktoś okradnie Quote
Kinia1984 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 wybacz Staszku..ale bardzo prosze o wsparcie jakimis jednorazowymi grosikami naszego tymczasowicza(dokladniej mojej siostry)...Potrzebujemy pieniazka na usg i rtg..Skarbuś cierpi... [url]http://www.dogomania.pl/threads/134115-Skarbuś-wciąż-gryziony-staruszek.-Ma-DT-ale-wciąż-potrzebne-wsparcie[/url]! (szczegoly na ostatniej stronie..) Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Z ogłoszeń cisza :roll: Dzisiaj albo jutro zadzwonie do Hoteliku i zapytam co słychac u chłopaka :cool3: Quote
Vasco Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ważne, że Staszek bezpieczny i już nie cierpi tak bardzo. Domek musi się w końcu pojawić. Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Rozmawiałam z panem doktorem. Staszek to na pewno pies, który uwielbia dominować. Domek powinien byc oczywiście bez innych psów/suczek, a Jego właściciel powinien mieć silny charakter, gdyż Staszek próbuje manipulowac również ludźmi :mad: Poza tym Staszek jest uczony poprawnego zachowania. W nocy uwielbia szczekać i wyć, co powoduje wycie innych psów... Została zakupiona dla Staszka obroża antyszczekowa, dzieki której Staszek nie urządza koncertów w nocy. Na spacery nadal wychodzi indywidualnie, albo jest puszczami na długiej lince. Puszczony luzem zaczepia inne psy oraz się na nie rzuca. Staszek nie ładnie tak się zachowywać :mad::mad::mad: Generalnie to psiak przytulak. Uwielbia się przytulać oraz lubi głaskanie. Potrzebny domek na CITO!!! :roll::roll: Quote
AlinaS Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Co ciekawe że Staszek u mnie rzucał się na inne psy tylko wtedy gdy w jego zasięgu wzroku pojawiłam się ja lub mąż jak nas nie widział to psów nie zaczepiał. Może to chęć pokazania że on coś tu znaczy Quote
kizimizi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 kurcze no ma Stach charakterek!A co doktor ma na mysli jak mówi, ze "zdominować człowieka"? Czy on potrafi warknąć na ludzia jak mu sie coś nie spodoba? Moze jemu najlepsza byłaby właśnie buda gdzie by sobie biegał i pilnował terenu i robil co chciał. Quote
AlinaS Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 U mnie na ludzi nie warczał - może wiedział że i tak nikt go się nie wystraszy? Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Tak zawsze ktos sie kręci, więc jak Staszek tylko zauważy człowieka i poczuje się zbyt swobodnie to zaczepia inne psy. Mówiąc zdominować człowieka, to znaczy, że Staszek może wejśc uległemu człowiekowi na głowę. Staszek musi znać granice, a będzie ich przestrzegać. Człowiek, który będzie na wszystko Mu pozwalac nie poradzi sobie z Nim po prostu. Ale nie wierzę, że nie istnieją stanowczy ludzie, więc Staszek MUSI znaleźć dom. Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='AlinaS']U mnie na ludzi nie warczał - może wiedział że i tak nikt go się nie wystraszy?[/QUOTE] To jest to, co pokazała Hania Staszkowi - strach przed Nim. To jest taki sam mechanizm jak u człowieka. Jak wyczuwamy czyjąś słabość to korzystamy z tego. Tak własnie robi Staszek. Zarówno u Pani Aliny, jak i pana Stefana, Staszek zna granize i wie, że swoim szczekaniem itd nic nie zdziała. Quote
Tymonka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Błagam o pomoc w spłąceniu długu Kory za DT i w dalszym jej opłacaniu . Kora od prawie roku jest w DT , nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń , nie wiem co robić , nie daje rady sama jej opłacać , jeśli nie uzbieram na spłacenie długu i chociaż części deklaracji Kora trafi do schronu .Błagam o chociaż 1 zł http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-dług-za-DT-błagam-o-deklaracje-grozi-jej-schron?p=12800297#post12800297 Quote
Piromanka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ludziki, zajrzyjcie na wątek Anja2201 - tam jest bardzo potrzebna pomoc! Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Kochana Cioteczko czerda, jak podzielić Twoja wpłatę?? Na maj, czerwiec i 10zł jednorazowo??:) Quote
czerda Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 tak jak mówisz bo coć z wpłatami mi sie myliło , a swoją droga -to człowiek jest w stadzie z psem przywódcą i jeśli boi się psa -role sie zmieniają a Steszek to świetny i mądry pies Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zagłodzony haszczak na łańcuchu , pilnie potrzebna pomoc!!!! http://www.dogomania.pl/threads/185054-Jasper-Haszczak-na-łańcuchu-zagłodzony-bez-szans-na-poprawę-!!!!-POMÓŻMY-MU!!?p=14626080#post14626080 Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Anja2201']Zagłodzony haszczak na łańcuchu , pilnie potrzebna pomoc!!!! http://www.dogomania.pl/threads/185054-Jasper-Haszczak-na-łańcuchu-zagłodzony-bez-szans-na-poprawę-!!!!-POMÓŻMY-MU!!?p=14626080#post14626080 NIJASE gdzie jesteś????????????????? Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Nie zabijaj , tylko pomóż , może kolejny do twojej kolekcji??:D Quote
Recommended Posts