obraczus87 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Na Święto Zmartwychwstania życzę Wszystkim, by zmartwychwstały w Was zapomniane marzenia, młodzieńczy optymizm w podchodzeniu do przeciwności losu, Niech w Waszym sercu zapanuje wiosna - odrodzenie nowego życia... Marta Quote
salibinka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najserdeczniejsze życzenia nadziei, siły, odwagi... Quote
elmira Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najlepsze życzenia dla Was. I dla psiaków też. Trzymamy za Ciebie kciuki Staszku, choć znaliśmy się tak krótko:) Quote
obraczus87 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Staszku Cioteczki i Wujkowie mysla o Tobie! Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Staszku zobaczysz! Znajdziemy dla Ciebie wspanialy domeczek :) :) :) Quote
Piromanka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='obraczus87']Staszku zobaczysz! Znajdziemy dla Ciebie wspanialy domeczek :) :) :)[/QUOTE] No pewnie że znajdziemy!!!!!!!!!! Quote
czerda Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 tak ,, hoytel jest w domu u weta -naprawdę się cieszę że Staszek tam będzie bo to świetne mi9ejsce dla biednych psiakóq , żeby odzyskać zdrowie i radość wszystkim życzę miłych , bezproblemowych świąt Quote
kizimizi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Życzę wszystkim spokojnych, obfitych i radosnych Świat Wielkiej Nocy oraz szalonego Dyngusa ;) A naszym psiakom dużo zdrowia i szczęścia w życiu, nowym życiu! Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Staszku pokazuj się wszystkim Kochany psiaczku :) Quote
Nikus Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Poker']na jakie konto mam wpłacić?[/QUOTE] Na to co do tej pory czyli do mnie jak nie masz to wyślę PW:) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='idusiek']a jednak sie nie udalo....:([/QUOTE] O czym to Idusiek ?? Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']O czym to Idusiek ??[/QUOTE] Pewnie idusiek ma na mysli probe zmiany zachowania u Stasia przez Hanie Quote
ocelot Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A Staś już w hoteliku? Czy dopiero się do niego wybiera? Jakoś przegapiłam tę ważną informację kurcze... Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ocelot']A Staś już w hoteliku? Czy dopiero się do niego wybiera? Jakoś przegapiłam tę ważną informację kurcze...[/QUOTE] Jak dobrze pójdzie, to pojedzie w sobote. Quote
ocelot Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to już niedługo całkiem. Czyli trzymać kciuki? Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ocelot']to już niedługo całkiem. Czyli trzymać kciuki?[/QUOTE] kciuki jak najbardziej wskazane ;) Quote
Nikus Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć Staszku:) a cioteczki pamiętają i kasiorkę wysyłają;)dziękujemy za wpłaty Randzie i Elik:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Nikus']Cześć Staszku:) a cioteczki pamiętają i kasiorkę wysyłają;)dziękujemy za wpłaty Randzie i Elik:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dziekuje :) Swieta Staszkowi minely ok, w Krakowie pogoda paskudna, wiec i humor psiakow gorszy. Quote
Plicha Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A jak tam mała sunia? Nadal przebywaja razem ze Staszkiem czy osobno? Jak on się zachowuje ostatnio? Mam nadzieję że łapka nie dokucza mu bardzo :( Quote
Recommended Posts