Kinia1984 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 trzymam kciuki zeby DS wypadl znakomicie przed ciotka Obarczus:D Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Obraczus, wiem, ze zawsze o tym pamietasz, ale jesli Staszek z jakiegos wzgledu nie bedzie brany pod uwage, to jest kilka innych psiakow :) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Po długich rozmowach z pewnymi osobami oraz moich długich namysłach podjęłam decyzję. Staszek ma dom!!! Miałam na początku pewne wątpliwości (jeszcze przed wizytą), jednak po wizycie upewniłam sie w swoich przekonaniach. Szukamy transportu dla Staszka na 12 bądź 13 marca. Trasa : Jaktorów-Kraków, za zwrot kosztów paliwa ;) Jeśli ktos bedzie miał jakiekolwiek pytania dot. mojej decyzji zapraszam na PW, na pewno odpowiem ;) Do czasu wyjazdu Staszka, bardzo proszę o zatrzymanie deklaracji stałych dla Staszka. Nigdy nic nie wiadomo ;) Jestem jednak przekonana, że Staszkowi będzie tam dobrze. Będzie miał do towarzystwa kociaka ;) Bardzo proszę pamietajcie, że zwroty z adopcji zdarzaja się niezależnie od tego jak dobre wrażenie wywarł na nas DS. Ja jednak jestem przekonana, że Staszek spędzi w nowym domku całe swoje życie! Bardzo sie cieszę! Musze przyznac, że decyzja ta była jedna z najbardziej przemyślanych przeze mnie decyzji :) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 obrączusiu czyli za marzec jeszcze wpłacać na Staszka? Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 ocelot napisał(a):obrączusiu czyli za marzec jeszcze wpłacać na Staszka? Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska. Quote
Nikus Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No super wieści:) Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć? Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Jeśli ktos bedzie miał jakiekolwiek pytania dot. mojej decyzji zapraszam na PW, na pewno odpowiem ;) Masz kogoś konkretnego na myśli ;) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska. dobrze. trzymamy w takim razie. Staszku pakuj się:) Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wspaniala wiadomosc, to jest zawsze super moment, a potem drugim takim momentem jest wyjazd, a potem juz fotki usmiechnietego pysia Stasia :) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Nikus napisał(a):No super wieści:) Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć? Jejku transport sam do mnie zapukał :) Mamy transport na 13.03 :) Staszek pojedzie jako jedyny pies, gdyz pamietajcie iż nie akceptuje innych psów ;) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Cantadorra napisał(a):Wspaniala wiadomosc, to jest zawsze super moment, a potem drugim takim momentem jest wyjazd, a potem juz fotki usmiechnietego pysia Stasia :) Generalnie przez pierwszy miesiąc po adopcji nie śpię po nocach ale jest ok :) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a ja mam prośbę.... może znacie kogoś? PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ Z PUŁAW. Quote
Awit Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A gdzie domek Staszka sie szykuje? Staszeczku trzymam kciuki Quote
AlinaS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Staszek to naprawdę Super pies i nie da plamy. Będzie super dla super ludzi Quote
zachary Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ocelot, jesli dobrze pamiętam to Iv_ jest z Puław.Napisz do niej. Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Awit napisał(a):A gdzie domek Staszka sie szykuje? Staszeczku trzymam kciuki Domek w Krakowie :) Quote
Aga-33-76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :cool2:Bardzo się cieszę z wyniku nieprzespanej nocy i ciężkiego dnia Obraczu87 :kciuki: Sztaszkowi się uda, jestem tego pewna, zobaczysz ;) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Aga-33-76']:cool2:Bardzo się cieszę z wyniku nieprzespanej nocy i ciężkiego dnia Obraczu87 :kciuki: Sztaszkowi się uda, jestem tego pewna, zobaczysz ;) Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc Quote
Aga-33-76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='obraczus87']Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;) bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zachary napisał(a):Ocelot, jesli dobrze pamiętam to Iv_ jest z Puław.Napisz do niej. O dziękuję pięknie:) Quote
zachary Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie ma za co.Nie mogę pisać pw ze względów technicznych i to mnie na dogo dobija.... Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zachary napisał(a):Nie ma za co.Nie mogę pisać pw ze względów technicznych i to mnie na dogo dobija.... Już napisałam:)Jest, jest bo byłam w kropce. Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Aga-33-76 napisał(a):myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;) bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka Ciekawe co na to powiedziałby Twój TZ oraz Nike :) Quote
mari23 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jak ja się cieszę!!! i kciuki trzymam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts