zuzka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Twoje marzenia. Quote
Szarotka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ten watek to taka Wigilijna Opowiesc :):) Wesolych Swiat :):) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Szarotka napisał(a):Ten watek to taka Wigilijna Opowiesc :):) Wesolych Swiat :):) Szarotko masz rację :) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial]Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]- odpoczynku, zwolnienia tempa oraz dystansu do tego co wokół.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i miłymi wspomnieniami.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2010[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z marzeniami, o które warto walczyć,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z radościami, którymi warto się dzielić,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z przyjaciółmi, z którymi warto być,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]i z nadzieją, bez której nie da się żyć.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Niech ten cudowny, pełen radości czas, przyniesie Wam i Waszym[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]najbliższych wiele szczęścia i spełni Wasze najskrytsze marzenia.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Marta[/FONT][/FONT] Quote
danal1983 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Emigrantka napisał(a):Mnie na Belga wyglada.. jak moja Zara - jest to jakis dzial dla Belgow? na dogo chyba nie ale jest inne forum owczarka beligijskiego Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 A Staszkowi życzę, aby na jego drosze stawali już tylko dobrzy ludzie, którzy pomoga Mu znaleźć ciepły, kochający domek!!! Staszek - obiecuję Ci, że znajdziemy Ci dom! Zobaczysz :) Będzie to dom jedyny w swoim rodzaju, kochający, wspaniały i taki już na zawsze!!! :) Quote
Tymonka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Staszku , życzę Ci w te święta , najlepszego domku pod słońcem !!! Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Nikus bedzie mial troche latania ale Staszek dostanie dzisiaj te 115 zlotych ode mnie. Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hej. Przesyłam Wam fotkę Staszka, którą zrobiłam dziś rano o 9: Dzięki działaniu leków przeciwbólowych, Staszek ma się dziś o niebo lepiej. Od razu wyskoczył z garażu, aby pochodzić sobie po podwórku. Machał ogonkiem i skakał. Może już stanąć na tej łapce, która go bolała (ta lewa, grubsza/spuchnięta). Wczoraj było to nie możliwe. Nie mógł wyjść z samochodu, mój kolega musiał go nosić. Potem do wet, ok 13 . Jak wrócę to napiszę. Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Oj, fotka się nie wgrała za pierwszym razem. Spróbuję jeszcze raz. Teraz już powinno zdjęcie się wgrać. Quote
ladyiga Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 No prosze.... zupełnie inny pies... on ŻYJE - popatrzcie w jego oczy teraz i na dworcu, wtedy takie zgaszone... bez nadziei... zobaczcie jak on ciepło patrzy teraz... Quote
Nikus Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Bardzo cieszy inny Staszek niż wczoraj przed wizytą u weta:)Salo jesteś wielka:) a Staszek dostał prezent wigilijny z Angli na koncie pieniążki od Emigrantki:):):) dziękujemy:) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Dziekujemy Salo za nowe info :) Staszka oczy zaczynają mieć nadzieję!!! A ŁAPKA cholernie spuchnięta....... Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 EMIGRANTKO dziekujemy CI :) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Cioteczki, WUjkowie - zbieramy pieniążki, zbieramy. Lada chwila Staszek pojedzie do Hoteliku, trzeba zapłacic za Hotel, za weta, za transport... w niedalekim czasie wykastrować Staszka, aby był w pełni adoocyjny i aby mógł szybciutko do nowego domku zmykać :) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Rtg nie było, Wet. stwierdziła, że łapa lepiej wygląda. Staszek dostał proszki :) Wścieklizna - w poniedzialek :) Quote
NusiaiJa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 śliczny Staś!!!! na tym zdjęciu przy garażu ma taką grzywę jak lew :-) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 AGATA pokryła koszty wczorajszej i dzisiejszej wizyty, oraz zastrzyków, proszków. :) DZIEKUJEMY! Nie dość, że Staszek nie siedzi teraz na dworcu dzięki Agacie, to jeszcze pomogła nam w kwestii fonansowej!!! :) DZIEKUJEMY!!! Acha, Agata również dzisiaj zakupiła na moja prośbe obrożę dla Staszka... :) A te 50zł, które Jej przesłałam, zostanie u Agaty na pokrycie kosztów szczepienia oraz zakup smyczy dla Staszka :) Chciałabym jeszcze wspomnieć, że jest szansa, iż Agata ze swoim kolega zawiozą Staszka do Aliny we wt/środę :) Jak bede znała koszt paliwa, to napisze :lol: AGATO PO RAZ KOLEJNY DZIEKUJĘ!!!! Quote
Cantadorra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cioteczki, wszystkiego najlepszego, jak najmniejszej ilosci psiakow ktorym trzeba pomagac, jak najwiecej prezentow i wspanialej rozmowy z pupilami o połnocy :) Quote
__Lara Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Pięknie wyszedł Stasiu na tym zdjęciu, dziękujemy ślicznie salo :D i za to wszystko, co dla niego robisz :D :D :D :D :D Quote
punk Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świat i Wszystkiego Dobrego dla Was i Staszka! Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Staszek najprawdopodobniej był bity w przeszłości, ponieważ boi się wyciągniętej ręki. Przed chwilą chciałam mu rzucić chlebek przez okno, bo był na podwórku akurat. Podniosłam rękę, by rzucić chlebek, on się skulił i uciekł z podwiniętym ogonkiem pod siebie do garażu. Tak więc trzeba będzie z nim ostrożnie postępować. Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Oto dowód na to, że Staszek był u weterynarza. Koszty leczenia już pokryłam ja. Kwota została zapłacona (tj. 105 zł.) . Wesołych Świąt. Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 O, i znowu fotka się nie wgrała. Zaraz coś pokombinuję i dodam. Quote
Recommended Posts