Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracji jest nawet sporo, choć każdy grosz się przyda. Nie wiemy w jakiej kondycji zdrowotnej będzie, ile pochłonie wet. Największy obecnie problem to dt/ hotel na już i transport.

Posted

STASZEK noc spedził u Agaty w kojcu. Ale w ciagu nocy uciekł na dworzec. dzisiaj wieczorem Agata z Mama sprobuja zaprowadzic Staszka do kojca, tym razem zostanie uwiązany, aby nie uciekł znowu.
Deklaracje mamy na kwotę 365zł, natomiast na transport musimy mieć kasę, na ewentualne leczenie, na wizyty u weta itd itd.

Jest opcja DT u mariamc, ale trasa jest długa... na razie nie mamy transpoprtu. Wieczorem będe wiedziała, Czy jest miejsce u AlinyS.

Acha jak sie uda, to Staszek dzisiaj bądź jutro zostanie zaprowadzony do weta - szczepienie, oględziny..

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Na transportowym napiszcie. I na miau wejdzcie na transportowy. Teraz dobry czas, bo ludzie będą jeździć.

na transportowym już jest:) ale miau...to jest myśl:) dzięki

Posted

__Lara napisał(a):
No i ewentualnie hotelik u ZuziM obraczus ;)

ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest...

A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła??

Posted

obraczus87 napisał(a):
ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest...

A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła??

zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?

Posted

Nikus napisał(a):
zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?

Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi.

Posted

__Lara napisał(a):
Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi.

DRoga super- wiele razy pokonywalalm ja jakdac do rodzinki do Belchatowa- ok 400 km jest i droga super- teraz jest nowa autostrada- wiec od wrocka do samego Zgorzelca sie pruje:):)

Posted

Mariamc powiedziała mi, że na poczatku Nowego Roku bedzie do Niej ejchał AST Bandzio - z Łodzi. Napisałam na Jego wątku. Zawsze łatwiej jest dowieźć Staszka do łodzi - z Kadzidła to około 280km, niż gnać 450km. Ale zobaczymy czy w ogole będa zainteresowani pomocą nam. :)