obraczus87 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Wieści o Staszku sa takie, że Stasio uczy indyki latania :evil_lol: Quote
__Lara Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Wieści o Staszku sa takie, że Stasio uczy indyki latania :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Cantadorra Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Wieści o Staszku sa takie, że Stasio uczy indyki latania :evil_lol: Dobre......... chociaż nauczyciel sam latać nie umie :) A czy wiadomo coś w nowym domku o Stasia rzekomej agresji? Quote
obraczus87 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Cantadorra napisał(a):Dobre......... chociaż nauczyciel sam latać nie umie :) A czy wiadomo coś w nowym domku o Stasia rzekomej agresji? Jesli chodzi o agresje do innych psów, to nie ma tam innych psów. Ale wiemy że Stasio w zaleznosci od upodoban - jednego psiaka kocha a innego nienawidzi ;) A jeśli chodzi o agresje do chmmm człowieka??? To nie ma żadnej agresji ;) wszystko, co Wiosna mówiła, się potwierdza. To kochany przytulak :) Quote
LILUtosi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A ja mam na koncie dwie wpłaty na Staszka Bjuta 5zł Maks 10zł ??? Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='LILUtosi']A ja mam na koncie dwie wpłaty na Staszka Bjuta 5zł Maks 10zł ???[/QUOTE] Czekam na odpowiedź od Cioteczek. Wyslalam zapytanie :) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Bjuta zgodziła się przenieść swoją wpłatę na konto Lenki :) dziękuję serdecznie! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty-brakuje-100-zl.-na-karme[/URL]!!!! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 MakS zgodzila sie przeniesc swoja wplate dla Lenki :) dziekuje!!! Quote
diana79 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 jak dobrze że zabraliście Staszka z tego tragicznego miejsca odpowiednio szybko [URL]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/URL] nie byłam w stanie tego przeczytać całego... Quote
obraczus87 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Tak czytalam na watku Hotelu w Obornikach - [url]http://www.dogomania.pl/threads/188525-Hotelik-w-Obornikach-Slaskich-watek-roboczy-i-tymczasowy[/url] Staszkowi sie udało, gdyż nastąpiła bardzo szybka interwencja od czasu gdy dowiedzialam sie, iz dzieje się tam cos bardzo niedobrego. A z więsci o Staszku - ma sie świetnie. Zadomowił sie na dobre w swoim domku. Wiosenka obiecala podjechac do Staszka :) jak tylko czas Jej na to pozwoli :) Quote
kizimizi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 i jak tam Stach sie miewa? Macie jakies nowsze wiesci?? Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Wiosna miala isc w odiwedziny do Staszka, ale jak zwykle zalatana. Napisze do Niej maila :) Wiem, ze Panstwo dzwonia do Wiosny i opowiadaja nowości :)! Quote
elik Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 obraczus87 napisał(a):MakS zgodzila sie przeniesc swoja wplate dla Lenki :) dziekuje!!! Obiecałam ostatnią wpłatę po znalezieniu dla Staszka DS przekazać na innego wskazanego przez Ciebie potrzebującego psiaka. Tak sie składało, że nie było "czasu" ;) Na szczęście teraz z "czasem" jest nieco lepiej więc podaj proszę na PW konto na jakie mogłabym wpłacić tę zaległość. A coby może nieco poprawić swój wizerunek, zamiast jednej wpłaty (chyba deklarowałam po 20 zł), wpłacę dwie. Quote
obraczus87 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Kochana bardzo dziękuję za dotrzymanie słowa ;) ale przeznacz te pieniązki na jakiegoś swojego psiaka w potrzebie :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Wizerunek juz jest wybielony ;) Quote
obraczus87 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jutro napizę do Wiosny prosbe o zdjecia Staszka. Juz pisalam wiele razy, ale bez odzewu. Wiem, ze Wiosna ma mase pracy, ale moze znajdzie chwile na odwiedziny u chlopaka... Quote
mala_czarna Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Czekamy na zdjęcia Staszka, bo cisza tu zaległa :) Quote
rotek_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kiedyś jedna z pań, która adoptowała od nas psa powiedziała, że "brak wieści to dobre wieści";) i chyba miała rację:) Quote
obraczus87 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 rotek_ napisał(a):Kiedyś jedna z pań, która adoptowała od nas psa powiedziała, że "brak wieści to dobre wieści";) i chyba miała rację:) Wiem, wiem :) ale jednak pomimo wszystko chciałabym zobaczyć kilka zdjęć Staszka. :) W końcu psiak ten na pewno utkwił wielu osobom w pamięciu. Mnie na pewno. :) Quote
Recommended Posts