Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wieści o Staszku sa takie, że Stasio uczy indyki latania :evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wieści o Staszku sa takie, że Stasio uczy indyki latania :evil_lol:

Dobre......... chociaż nauczyciel sam latać nie umie :)

A czy wiadomo coś w nowym domku o Stasia rzekomej agresji?

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dobre......... chociaż nauczyciel sam latać nie umie :)

A czy wiadomo coś w nowym domku o Stasia rzekomej agresji?

Jesli chodzi o agresje do innych psów, to nie ma tam innych psów. Ale wiemy że Stasio w zaleznosci od upodoban - jednego psiaka kocha a innego nienawidzi ;)

A jeśli chodzi o agresje do chmmm człowieka??? To nie ma żadnej agresji ;) wszystko, co Wiosna mówiła, się potwierdza. To kochany przytulak :)

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta zgodziła się przenieść swoją wpłatę na konto Lenki :) dziękuję serdecznie!
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty-brakuje-100-zl.-na-karme[/URL]!!!!

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

jak dobrze że zabraliście Staszka z tego tragicznego miejsca odpowiednio szybko

[URL]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/URL]

nie byłam w stanie tego przeczytać całego...

Posted

Tak czytalam na watku Hotelu w Obornikach - [url]http://www.dogomania.pl/threads/188525-Hotelik-w-Obornikach-Slaskich-watek-roboczy-i-tymczasowy[/url]

Staszkowi sie udało, gdyż nastąpiła bardzo szybka interwencja od czasu gdy dowiedzialam sie, iz dzieje się tam cos bardzo niedobrego.

A z więsci o Staszku - ma sie świetnie. Zadomowił sie na dobre w swoim domku. Wiosenka obiecala podjechac do Staszka :) jak tylko czas Jej na to pozwoli :)

• 1 month later...
Posted

obraczus87 napisał(a):
MakS zgodzila sie przeniesc swoja wplate dla Lenki :) dziekuje!!!

Obiecałam ostatnią wpłatę po znalezieniu dla Staszka DS przekazać na innego wskazanego przez Ciebie potrzebującego psiaka. Tak sie składało, że nie było "czasu" ;) Na szczęście teraz z "czasem" jest nieco lepiej więc podaj proszę na PW konto na jakie mogłabym wpłacić tę zaległość. A coby może nieco poprawić swój wizerunek, zamiast jednej wpłaty (chyba deklarowałam po 20 zł), wpłacę dwie.

Posted

Kochana bardzo dziękuję za dotrzymanie słowa ;) ale przeznacz te pieniązki na jakiegoś swojego psiaka w potrzebie :)

:loveu::loveu::loveu::loveu: Wizerunek juz jest wybielony ;)

• 3 months later...
Posted

rotek_ napisał(a):
Kiedyś jedna z pań, która adoptowała od nas psa powiedziała, że "brak wieści to dobre wieści";)
i chyba miała rację:)

Wiem, wiem :) ale jednak pomimo wszystko chciałabym zobaczyć kilka zdjęć Staszka. :)
W końcu psiak ten na pewno utkwił wielu osobom w pamięciu. Mnie na pewno. :)