belka123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 do domu się nie pchają, to są miłośnicy śniegu, po pierwszej wizycie Kuby u weterynarza Belka wpuściła Kubę do siebie i każdą noc kimają razem w "małej budzie" Belki, teraz to są bliźniaki syjamskie, wszędzie muszą razem, a najbardziej komicznie wygląda jak im się zbierze na zabawę i urządzają rajdy po działce, na spacerze się pilnują, choć Belka bardziej, a jak Kuba się gdzies zapodzieje to albo Belka idzie po niego i go karci że wszyscy czekają albo jak przychodzi to go karci ze wszyscy czekali :) uczy go rowniez, bo jak szkolimy sie na siad, lapa itp, to przychodzi i pokazuje mu o co chodzi ale sama tez czeka na smakolyk :) postaram sie wkrotce zamiescic nowe fotki, Quote
ANETTTA Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 jacy miłosnicy ok snieg neich sobie bedzie do szaleństawa a potem hoddddddddddddu do domku do ciepełka Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 belka pochwal się swoim beniem na naszej stronie www.bernardyn.com.pl :) Na forum! Quote
belka123 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ile sie tych benkow porobilo :( postaram sie zajrzec na forum Quote
Madallena Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Piekny :):):) i jaki zrelaksowany! Wiecej zdjec! wiecej! ;) Quote
belka123 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ale ja musze zdjecia z ukrycia robic bo inaczej podchodza od razu, ale postaram sie, naprawde :D Quote
ANETTTA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 piekny piekny belka zajrzyj do mojego dragonka z podpisu mojego !! Quote
belka123 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kuba i Belka maja nowe zdjecia, jak znajde chwile to wrzuce na watek Quote
Recommended Posts