Madallena Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nareszcie :):) Dal Nam popalic ten lobuziak :) Ale to juz koniec jego tulaczki po hotelach :) Grzej doopke w nowym domku kochany :) Czyli co? zmieniamy tytul :P:P Quote
belka123 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jak dla mnie to możemy zmienić, ale my już razy gotowi byliśmy jechać i coś się okazywało, więc może poczekajmy do jutra, jak go wsadzimy do auta i przywieziemy, to wtedy już na pewno naprawdę będzie w nowym domku :) Quote
belka123 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 półtora miesiąca temu było tak: od jutra będą patrzeć razem w jedną stronę mam nadzieję :D Quote
Madallena Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Beda beda . Moze nie jutro ale ... w weekend na bank :):) Zmieniam tytul :P Paulina, Prezesa trzeba wrzucic na www.bernardyn.com.pl w "W nowym domu" :) Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To Malwi trzeba poprosić, bo na razie ona się zajmuje wrzucaniem beniów,. Quote
belka123 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dojechaimy, podróż przebiegła dość spokojnie, Belka zaakceptowała nowego kolegę, choć podejrzliwie patrzy że jej się próbuje ładować do budy, szczekają juz na dwa głosy, więc chyba nie będziemy już w ogóle spać... a poza tym się kontroluja czy każde aby na pewno zjadło swój posiłek... teraz pozostaje zaleczenie ran i szczepienia... Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 o rany rany! pokazcie fotki, szybko szybko :) Quote
belka123 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 powoli, powoli, o zdjęcia trudno, bo co wyjdzię z domu to lecą na mnie dwa miśki, Belka nauczyła się skakać od Kuby (o zgrozo), ustalają hierarchię i próbują swoich sił, ale kończy się na warczeniu na szczęście, Belka wytłumaczyła Kubie kogo trzeba lubić kogo nie, i efekt jest taki że Kuba równo obszczekuje największe "koleżanki" Belki, jest kochanym niewychowanym psiakiem, pełnym radości, Belka więcej musiała przejść w życiu, ale oboje się uczą od siebie i każde zyska na pewno, szwy ma już zdjęte, niestety nadal wygryza sierść z łap, maść na razie mało skutkuje, w pon/wt jedziemy na szczepienie, jak uda mi się zrobić zdjęcie za dnia to prześlę, i poza tym Kuba to bardzo muzykalny pies, potrafi szczekać nisko, wysoko, wyć, ujadać, pełna gama normalnie :D Quote
belka123 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 tak wygląda poranna gimnastyka łapek przed spacerem ;D Quote
belka123 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 po lewej Belka a po prawej Kuba dla niewtajemniczonych :D Quote
ANETTTA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 aaaaaaaaaaaa tylko jedno zdjęcie chcesz abyśmy Cię błagały ............dawaj więcej !!!naciesz nasze oczy !!! Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 ma racje! ma racje! wiecej chcemy wiecej!! Kiedy maluch ma termin operacji? Mam nadzieje, ze bede mogla go zobaczyc i wysciskac! Quote
belka123 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 zdjęcia będą obiecuję, systematycznie zbieram :) operacja na wiosnę, jądra mu się praktycznie zagoiły po kastracji, ale jeszcze mu smarujemy balsamem Szostakowicza, zapalenie skóry też się goi, ale powoli już go mniej denerwuje i ma smarowane oxycortem, wczoraj było szczepienie przeciwko wściekliźnie, za 2 tygodnie kolejne szczepienia, a jak się zrobi cieplej to mu ciachniemy mięśnie, Quote
belka123 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a no i nie taki maluch, nabiera siły, je 2 albo 3 razy dziennie, wcina wszystko co dostanie, a po zjedzeniu idzie zobaczyć czy u Belki nic nie został :) bardzo się zżyły, i jak Kubę bierzemy do lekarza to jest tragedia, na początku Belka warczała jak się zbliżał do jej budy lub miski, po przedostatniej wizycie oddała mu swoją miskę i od tygodnia w nocy śpią razem w budzie, wczoraj wieczorem zabraliśmy miśka na szczepienie to Belka płakała na podwórku a Kuba wył w aucie że są osobno... Quote
Madallena Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 moje szczescie :) sie juz zaaklimatyzowalo :):) super! Promuj belka Kubę, bo ostatnimi czasy sie duzo tych benkow narobilo :( oj, duzo...:( Quote
belka123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://images36.fotosik.pl/148/271779631f5ee3f8med.jpg http://images46.fotosik.pl/261/8c7ecc7b9dc7001dmed.jpg Quote
belka123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a jakieđ wtki benkow, ja prawie na dogo nie bywam Quote
belka123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 o bo klawiatura mi sie przestawila, ja prawie na dogo nie bywam, a jakies watki benkow? Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 belka, robia sie. Duzo tego, oj duzo :( Tu masz duzo, ale nie wszystkie jeszcze wstawione :( www.bernardyn.com.pl i wejdz na moj nanerek BENKI DO ADOPCJI. Przejrzyj ostatnie strony...zalamka :( Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 fajnie, to malo powiedziane :) One sa rewelacyjne :) Pchaja sie do domu? lobuziaki! Spia razem w Belkowej "malutkiej budzie" ? :) Quote
Recommended Posts