taubi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 belka123- zdjęcia właśnie wysyłam sorry że dopiero teraz :) Quote
belka123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 taubi dzięki za zdjęcia no wizyta zzz przejściami, bo auto sie zakopało, ale wypchnęliśmy, a wizyta uważam że bardzo pozytywnie, 23.01 Prezes vel. Kuba ma isc do kliniki, a 25.01 powinien już byc u nas (bądź jakoś koło tej daty bo nie wiem jak mi sesja wypadnie) Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 taubi napisał(a):Prezes pakuj sie powoli :) Super!! :):) Quote
Madallena Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 BArdzo pozytywnie :) Prezes bedzie mial nie bude tylko apartament :) Przedsionek, sypialnia...kurcze ile tam bylo pokoi??? Belki (to Wy, nowi wlasciciele) Mieszkaja pod Lodzia w cudownej, wspanialej, lesnej dzielnicy. Jak dla mnie (przygoda z zakopaniem sie samochodu) dzielnica jest typowa dzielnica psia a nie ludzka. I dlatego Prezes bedzie mial tam jak w raju :) Las, spokoj, cisza...sniego po pachy i nie odsniezone drogi :) bedac Bernardynem nie narzekala bym, ze tam mieszkam ;) Zabieg umawiamy na 23, 25 Prezesiatko jedzie do wlasnego somu :) taubi, a mY jedziemy po benka krotkowlosego z gowna!!! Zle z nim, w depresje popadl... Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Madallena napisał(a):BArdzo pozytywnie :) Prezes bedzie mial nie bude tylko apartament :) Przedsionek, sypialnia...kurcze ile tam bylo pokoi??? Belki (to Wy, nowi wlasciciele) Mieszkaja pod Lodzia w cudownej, wspanialej, lesnej dzielnicy. Jak dla mnie (przygoda z zakopaniem sie samochodu) dzielnica jest typowa dzielnica psia a nie ludzka. I dlatego Prezes bedzie mial tam jak w raju :) Las, spokoj, cisza...sniego po pachy i nie odsniezone drogi :) bedac Bernardynem nie narzekala bym, ze tam mieszkam ;) Zabieg umawiamy na 23, 25 Prezesiatko jedzie do wlasnego somu :) taubi, a mY jedziemy po benka krotkowlosego z gowna!!! Zle z nim, w depresje popadl... Chodzi o tego co wylizywał sobie łapki? Quote
Madallena Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Chodzi o tego co wylizywał sobie łapki? tak, dokladnie o tego :( jest markotny...patrzyl sie na mnie tymi swoimi slipiami...ehhh I wiktora widzialam, ale nie podeszlam do niego :) Rozmawialam na jego temat z babka-opiekunka. Wiktor lubi capnac! ich zdaniem nei nadaje sie do adopcji... Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Madallena napisał(a):tak, dokladnie o tego :( jest markotny...patrzyl sie na mnie tymi swoimi slipiami...ehhh I wiktora widzialam, ale nie podeszlam do niego :) Rozmawialam na jego temat z babka-opiekunka. Wiktor lubi capnac! ich zdaniem nei nadaje sie do adopcji...Tam dziewczyny się o Wiktora na jego wątku dopytują, co z nim. Może napisz co nieco jak go widziałaś. :) Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Madallena']a daj linka :) http://www.dogomania.pl/threads/140114-Wiktor-tez-chce-A-yAE-dajmy-mu-szanse :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
belka123 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 jak się czuje mój psiak? Belka się szykuje na nowego kolegę, wszyscy się już dopytują kiedy u nas będzie drugi milusiński, pozdrawiamy i czekamy na spotkanie Quote
belka123 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 jak się czuje mój psiak? Belka się szykuje na nowego kolegę, wszyscy się już dopytują kiedy u nas będzie drugi milusiński, pozdrawiamy i czekamy na spotkanie Quote
Madallena Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 No bylam u niego wczoraj :) Rany po zliuzywaniu siersci zarastaja bardzo ladnie. prawie nie ma po nich sladu. Rozszczekal sie skubaniec :) szczega i wola do siebie! Nie mialam czasu, zeby wyjsc z nim na spacer. Wariowal w kojcu normalnie jak szczeniak. Fikal koziolki i bawil sie sniegfiem. Kochane malenstwo :) Zabieg umowiony na 22 albo 23 stycznia (nie pamietam dokladnie) a odbior na 25 stycznia :) tak? Quote
belka123 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 na 99% 25.01 odbior, i nawet nie wieczorem a wczesniej, mysle ze kolo 16 bylibysmy w stanie dojechac,:razz: jesli nie 25.01 to ja w tym samym tygodniu musze jechac po wpis, ale 25.01 jest o tyle lepszy ze razem mozemy przyjechac po psiaka, a to moim zdaniem zdecydowanie lepsze rozwiazania,:cool1: on bedzie bez jedzenia tego dnia, prawda?? :p bardzo mnie cieszy ze sie rozszczekal, oznacza to ze ja juz w ogole nie bede spac, bo z Belka beda sie wspierac, :crazyeye: a ze wariuje to dobrze, moze razem sie wymecza i ja dzieki temu bede mniej biegac na spacerach :D :evil_lol: Quote
belka123 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 witam, i jak się Kubuś czuje? zabieg bez komplikacji? Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Kurcze, dla mnie to Prezes :) i co najlepsze reaguje na Prezesa! bedziecie musieli kupic kilogram parowek i nauczyc go Kuba :) Zabieg przeszedl bez zadnych komplikacji. prezesiatko sie wybudzilo i czuje sie bardzo dobrze. Podczas zabiegu nie pojawilo sie nic co mogloby komplikowac wycinanie jajek. Kurna, jak on przytyl! normalnie byk z niego sie zrobil! Najpierw szczekal w kojcu, zeby isc do iego i go brac. Ale my musielismy Melke obfocic, Hena, Oliwke wypiescic i Oziego i inne psiaki, ktore tam byly. :) Wzielismy Prezesiatko i wbil sie do samochodu (tego samego, ktory pchalismy pod Waszym domem :) Wysoki ten bagaznik, pupke trzeba bylo mu podsadzic. Postal w samochodzie ze 2 minuty i ... polozyl sie spac. Nie budzily go ani swiatla, ani postoje, ani koleiny. Spal jak dziecko - lubi chlopak jezdzic samochodem. biedak lezal kolo karmy a od rana poscil...glodny byl :) W klinice mial bliskie spotkanie 3 stopnia z kotem. I wicie co? mial kota w dupie :) to dobrze, nie bedszie gonil towarzystwa i uciekal jak moja Nana... Nie bylo wolnego boksu, poszedl do pokoju RTG. tam przeczekal i wieczorem obcieli mu jajka i zrobili zdjecia lap. Dokladny opis bedzie wieczorem, bo lekarza od kosci nie bylo dzisiaj jeszcze...jak dzwonilismy. Nie chce na razie pisac nic odnosnie jego lap bo nie wiem. ALe z tego co uslyszalam nie jest zle. napisze pozniej co i jak. Quote
belka123 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 to swietne wiesci, a wiesz moze ile on wazy? ja go do auta nie wadze, ale moj maz bedzie musial :D daj znac prosze jak bedziesz co wiedziec odnosnie lap, ja zostaje online Quote
belka123 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 bidulka moja, Kubuś trzymaj się, my czekamy na Ciebie, wszystko będzie dobrze Quote
belka123 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no i Prezes vel. Kuba potrzebuje zabiegu na łapki tylne :( trzymaj się psinka, niedługo będzie dobrze... Quote
Madallena Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 pierwsza partia w SOBOTE. Bedzie dobrze! Trzymaj sie byku :) Quote
belka123 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 no i nie bylo w sobotę, będzie w najbliższej przyszłości, ale jak stan zdrowia pozwoli do już w poniedziałek Kubuś pojedzie do domku, my czekamy na sygnał... Quote
belka123 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 no i nie bylo w sobotę, będzie w najbliższej przyszłości, ale jak stan zdrowia pozwoli do już w poniedziałek Kubuś pojedzie do domku, my czekamy na sygnał... Quote
belka123 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kubek szykuj się, będzie po Ciebie w czwartek około południa, jedziesz do domku chłopak :D Quote
Recommended Posts