Paulina_mickey Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Haha pewnie jakiś wiejski hop chciał psa... To chyba z allegro wynika:hmmmm: Było już pierwsze chyba bardziej sensowne zapytanie o Prezesa. Przekierujemy na Ciebie Magda. Quote
belka123 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 witam, jestem z woj łodzkiego, pies bedzie tylko na dworze, dzieci jeszcze nie mam, ale beda, wiec stad moje pytanie, mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego dom, i pod zadnym warunkiem nie chce nic "zaklepywac", liczy sie dobro psiaka jestem w kontakcie z Paulina_mickey, dzisiaj chcialam obejrzec Benka, ktory trafil do fundacji Medor w Zgierzu, tzn mial trafic go jeszcze nie zlapali, bida sie tula, dokarmiaja go, ale jeszcze nie udalo sie go zlapac, a gdzie znajduje sie Prezes obecnie? zeby go mozna bylo odwiedzic? pozdrawiam i powodzenia Quote
Paulina_mickey Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 belka123 napisał(a):witam, jestem z woj łodzkiego, pies bedzie tylko na dworze, dzieci jeszcze nie mam, ale beda, wiec stad moje pytanie, mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego dom, i pod zadnym warunkiem nie chce nic "zaklepywac", liczy sie dobro psiaka jestem w kontakcie z Paulina_mickey, dzisiaj chcialam obejrzec Benka, ktory trafil do fundacji Medor w Zgierzu, tzn mial trafic go jeszcze nie zlapali, bida sie tula, dokarmiaja go, ale jeszcze nie udalo sie go zlapac, a gdzie znajduje sie Prezes obecnie? zeby go mozna bylo odwiedzic? pozdrawiam i powodzenia Ooo miło powitać na dogomanii. Nie skojarzyłam wcześniej. Prezes jest w Konstancinie pod Warszawą. A o tym błąkającym się daj znać jak go złapią i będzie już bezpieczny. Quote
Madallena Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Prezesa mozna odwiedzic po uprzednim kontakcie ze mna. a ja musze zadzwonic i powiedziec ze przyjede z taka a taka osoba, zeby wydac psiaka na spacer albo nie :):) jezeli bedziesz chciala odwiedzic Prezesa mozemy sie umowic gdzies "na trasie" i pojechac razem :) Quote
belka123 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wyslalam Ci wiadomosc na priv odnosnie prezesa mozesz sie odezwac, chcielibysmy go odwiedzic pozdrawiam Quote
taubi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 http://img691.imageshack.us/i/dsc04448e.jpg/ http://img709.imageshack.us/i/dsc04413z.jpg/ http://img52.imageshack.us/i/dsc04411g.jpg/ http://img693.imageshack.us/i/dsc04409u.jpg/ http://img707.imageshack.us/i/dsc04408b.jpg/ Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://img709.imageshack.us/i/dsc04413z.jpg/ Super zdjęcie na koszulkę :iloveyou: Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Paula, wstawisz fotki tak, zeby byly widoczne? pls! Spacer z belka sie odbyl :) Kastracja Prezeza przewidziana na 2 polowe stycznia. Wizyta w Lodzi potrzebna :):) I jak wszystko bedzie ok rezes w styczniu moze pojedzie do DS :):):) Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Takiego pyśka to tylko całować :loveu: Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 calowac, sciskac i kochac :) On ma wspanialy charakter, takie wspanialy jak Gall. Nawet Beata powiedziala, ze Prezes to Gall w mlodszym wydaniu :) Quote
belka123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ktora karme Ariona dostaje Prezes? wlasnie szukam po sieci i znalazlam ze Arion Maintenance jest chyba dobry dla duzych psiakow, dobrze mi sie wydaje? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 On dostaje hodowlana pakowana po 20 kg. Fundusze mamy dosc ograniczone a ta karma dobrze sluzy benkom :) Inna oczywiscie jak najbardziej. profilaktycznie mozna mu tez dawac cos na stawy... molosy tak maja. Z reszta Belka tez moze to jesc, bo do malych nie nalezy :) Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mada alez Ty masz szczescie. Ja tez chce tak pospacerowac. Prezes cudo a kolezanka agresor jak z pluszu. Cudeńka. Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Aimez_moi napisał(a):Mada alez Ty masz szczescie. Ja tez chce tak pospacerowac. Prezes cudo a kolezanka agresor jak z pluszu. Cudeńka. To przyjedz to pojdziemy :) Piekne, prawda ? :) i jeszcze Oliwki brakuje! Quote
belka123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a czy ja sie moge usmiechnac po nasze zdjecia? Magda to kiedy przyjedziesz nas odwiedzic? no wlasnie robie rozeznanie w karmach w sieci, i znalazlam arion maintenance dla duzych ras i patrze czy to ta, bo Belka mala nie jest :) Prezes tez do maluchow nie nalezy ;) Quote
belka123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a Benek blokajacy sie w okolicach Zgierza, jeszcze nie zostal zlapany, Medor ma podjac klejna probe po nowym roku Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 oczywiscie :) taubi Wam przesle. Mam prosbe. Napisz do niego mariusztauber@psianiol.org.pl . Ja pisalam mu na PW ale skrzynke mial zapchana. Quote
belka123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 juz poszlo, a czy wiesz juz kiedy jedziesz do Glowna po Benka? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 nie po benka tylko po kudlacza :) Jeszcze nie wiem, zbieram deklaracje i szukam hotelu. Ale wyrobie sie przed 25 :):) A jak Wasza secyzja? Jestescie na TAk ? :) Quote
belka123 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jestesmy praktycznie na tak :D jutro wieczorem przesle Ci dokladnie maila z naszymi przemysleniami i kiloma pytaniami w Głownie wiem ze jest tez psiak ktorego nazwali Benek i jest zdecydowanie mixem, myslalam ze po tego sie wybierasz Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wiem ktory, krotkowlosy. Piekny! oblizuje lapy i juz nie ma siersci - jest w depresji Tam jest jeszcze sunia zmixowana i Wiktor, mix benka, ktory mial wrosniety sznur w szyje. Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To co będzie wizyta dla Prezesa w sobotę?:D Quote
Recommended Posts