Bogna Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Czy znacie ksiazke "Życie psa" Ignacego Manna?Jest bardzo stara.Dostałam ją od babci i bardzo mnie zdziwiło że tyle lat temu tak dużo wiedziano o psach( ksiązka była wydana w 1938 ).Niektóre rzeczy oczywiscie nie zgadzają sie z dzisiejszymi poglądami ale jest dużo o zdrowiu, pielegnacji psa.Trochę o psychice.Wogóle ksiązka dość ciekawa.Przeczytał ktoś?:roll: Quote
JustynaJK Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Pozycja jest pierwszej klasy,to jest biały kruk.Jest jeszcze drugi tom chyba pt Rasy psów-również polecam. Quote
Bogna Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 A skąd masz tę książkę?Ja moją muszę zanieść do naprawy bo jest cała w rozsypce.Nie wiesz przypadkiem gdzie "Rasy psów" można dostać?:roll: Quote
JustynaJK Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 trzeba szperać po różnych antykwariatach,pozycja jest trudna do dostania Ja mam obydwie książki po odnowie introligatorskiej,ale szukałam bardzo długo:lol: Quote
Recommended Posts