bunia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 ewatonieja bardzo dziękuję za podpowiedź Quote
bunia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Szamanek, zwany po domowemu Szamcio pojechał dzisiaj do nowego domku. Domek zapowiada się wspaniale więc jak tylko Szamcio raczy się przyzwyczaić,to będzie mieszkał w raju na ziemi. Własny dom, piękny ogród z bagatela 2 metrowym betonowym płotem i własny Pańcio. Póki co będzie jedynakiem. Bardzo dziękuję szajbus za ogłoszenia oraz iiwcia za cierpliwość w wyszukiwaniu domku. Domek sprawdziłyśmy z nieustraszoną iiwcia,która ryzykując życie udała się wraz ze mną ,jako kierowcą w dniu dzisiejszym do nowego domku Szamana. Nowy Pan wypytał mnie dosłownie o wszystkie zwyczaje i nie zwyczaje Szamana,o chora wątrobę i właściwą dietę. Myślę,że lepiej nie mógł by trafić. W czasie podróży Szaman odczuwał pewien dyskomfort i trzy razy musiałyśmy sprzątać w aucie biedak ma chorobę lokomocyjną. Mam zdjęcie zmordowanego biedaka w nowym domku. Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim za wspaniałe zakończenie tej całej historii. I w ogrodzie Quote
szajbus Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 To wycofuje Szamana z ogłoszeń. niech mu sie wiedzie! Widze buniu, ze ty masz takie samo szczęście do wysyłania postów jak ja. Wyswietla sie komunikat, ze z powodu błędu post nie możne zostać wysłany, a potem wysyła hurtowo. Quote
nika28 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bardzo się cieszę ! Szamanku, bądź szczęśliwy w nowym domku ! :loveu: Quote
iiwcia Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 To ja jeszcze dodam zdjęcia Szamana z nowego domu. Tu padniety po podróży A tak się cieszył na pierwszym spacerze z nowym Panem :) Mam nadzieję, że instynkt mnie nie zawiódł i dobrze wybrałam dom Szamanowi Pan Bohdan to osoba o dużym sercu i liczę na to, że Szaman to doceni i nie będzie robił numerów ;) Quote
teqquila Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wspaniałe wiesci niech mu sie wiedzie :) w nowym domku Quote
ewatonieja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 idealne zakończenie historii, pokrzepiający ten 2 m płot :)) Quote
Recommended Posts