Krystak Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Mion-a to czemu? Nie wykombinujesz nawet godzinki? ;) A pogoda znowu się poprawiła,więc może? Ale jak ma być mało osób to lepiej poczekajmy :) Quote
Karilka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Oj, zaczął padać śnieg... Ostatecznie: spotkanie przesuniete na 20 marca. Czy wszystkim odpowiada taki termin? Quote
Mion Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Krystak napisał(a):Mion-a to czemu? Nie wykombinujesz nawet godzinki? ;) Siła wyższa = rodzice. A do Łodzi mam około godziny i właśnie chodzi głównie o dojazdy... Ale jeszcze będę rozmawiać, może mi się uda. Quote
Pestka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Krystak napisał(a):oO Karilka-u ciebie pada śnieg? Oo U mnie tak samo wczoraj cały dzien, noc i dzisiaj od rana - śniegu masa.. 20 marzec jak najbardziej ok, mam nadzieję, że wreszcie śnieg ustatnie i będzie piękna wiosna :loveu: Quote
Karilka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Bardzo się ciesze w takim razie. Czekamy na wiosnę! ;) Quote
yamayka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wspaniała ta zima, prawda? :angryy: Kurcze, 20 i 21 mam już zaklepane inne szkolenie! :-( Quote
Krystak Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wiosna nadchodzi wielkimi krokami :) yamayka-myślę że nie spotkamy się tylko i wyłącznie raz ;) Taty się spytałem i powiedział że podjedziemy :] Quote
Karilka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 yamayka napisał(a):Wspaniała ta zima, prawda? :angryy: Kurcze, 20 i 21 mam już zaklepane inne szkolenie! :-( Gdzie?:D Słuchajcie, kto zamawiał pogode? Komu przetrzepać tyłek? ;) Quote
Pestka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja 20 marca sie niestety nie zjawię - zachorzałam. Mam nadzieję, że do maja pojadę na jakieś spotkanko, ale mam masę egzaminów w szkole plus w tę sobotę są dni otwarte mojej (chyba) przyszłej szkoły.. :shake: Quote
Karilka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Zobaczcie na pogode - znowu sie schrzaniła. Wszędzie śnieg... Nie znajdziemy placu, w którym psy nie utopiłyby sie w śniegu... Mój wczoraj pokaleczył łapy o lód przy ganianiu za pilka. Oczywiście w niczym to mu nie przeszkadza ale nie chcialabym, zeby na takim spotkaniu któremuś pieskowi coś sie stało a lód jest ostry. Do tego jest bardzo ślisko i moje ciele przy nadmiarze ADHD przewraca sie na zakretach. Nie wiem jak Wasze psiaki znoszą zimę i taki śnieg. Jeżeli chcecie - mozemy sie spotkać tego 20 ale jeżeli nie znajdziemy placu bez lodu, nie będziemy pracować. Mozemy jedynie poganiać za pilka czy porzucać śniegiem, pogadać, poznać się, ewentualnie popracować nad motywacja, socjalem i podstwowymi komendami. Nie widze, zeby ułożyła sie praca w grupie jakoś ciekawiej natomiast zabawa - jak najbardziej. Quote
Mion Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zobaczcie na pogode - znowu sie schrzaniła. Wszędzie śnieg... A u mnie jest wszędzie woda. ^^ Jeżeli w Łodzi jest śnieg, to i tak sądzę, że do soboty będzie lepiej, przynajmniej takie są prognozy. : P Mnie też w tę sobotę na pewno nie będzie, ale pojawiły się nowe nadzieje, że w następną sobotę może was odwiedzę. A jak dobrze pójdzie, będę mogła przyjeżdżać systematycznie... :] Ale to takie wielkie może... Quote
Karilka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Kochani. Kto będzie mógł przybyć w sobote? Quote
teqquila Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nas nie będzie jutro. A możne ktoś z Was ma jutro wolne i pomógł by nam? Jutro jedziemy zawieść 4 psy do warszawy i my sobie sami rady nie damy. Oczywiście zabierzemy i przywieziemy z powrotem :) Quote
Karilka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 JUTRZEJSZE SPOTKANIE ODWOŁANE! nie może przyjechać spore grono osób... Pogoda super ale co zrobić... PS: tequilla masz PW i jakby coś sie działo to mój nr to 691 185 448 Pozdrawiam! Karina Quote
rufus295 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No cóż. Może w przyszłym tygodniu coś z tego wyjdzie. Ale w sumie, niech trochę osuszy się, bo Melczysko jak wyjdzie na 10 minut, to całe zawieszenie ma czaaaarne:cool3: Quote
Karilka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Proszę o zameldowanie sie osób chętnych na przyszły piątek / sobotę. Dużo osób w tym tygodniu nie mogło przybyć.. szkoda. Chciualabym żeby spotkalo sie wiecej osób, choć za pierwszym razem ;). Quote
rufus295 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 W piątek mogę być od 16.00, sobota cała moja ;) Quote
Karilka Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Także jedna osoba na SOBOTĘ, kto jeszcze? ;) Quote
Mion Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja nie wiem jeszcze, nie ode mnie zależy, ale jak coś to jedynie sobota wchodzi w grę. Quote
Recommended Posts