Jump to content
Dogomania

Łódź. Szkolenie, treningi czy też po prostu praca z psem i nad sobą ;). Zapraszam!

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krystak napisał(a):
Mion-a to czemu? Nie wykombinujesz nawet godzinki? ;)

Siła wyższa = rodzice. A do Łodzi mam około godziny i właśnie chodzi głównie o dojazdy... Ale jeszcze będę rozmawiać, może mi się uda.

Posted

Krystak napisał(a):
oO Karilka-u ciebie pada śnieg? Oo

U mnie tak samo wczoraj cały dzien, noc i dzisiaj od rana - śniegu masa..

20 marzec jak najbardziej ok, mam nadzieję, że wreszcie śnieg ustatnie i będzie piękna wiosna :loveu:

Posted

yamayka napisał(a):
Wspaniała ta zima, prawda? :angryy:
Kurcze, 20 i 21 mam już zaklepane inne szkolenie! :-(

Gdzie?:D

Słuchajcie, kto zamawiał pogode? Komu przetrzepać tyłek? ;)

Posted

Ja 20 marca sie niestety nie zjawię - zachorzałam. Mam nadzieję, że do maja pojadę na jakieś spotkanko, ale mam masę egzaminów w szkole plus w tę sobotę są dni otwarte mojej (chyba) przyszłej szkoły.. :shake:

Posted

Zobaczcie na pogode - znowu sie schrzaniła. Wszędzie śnieg... Nie znajdziemy placu, w którym psy nie utopiłyby sie w śniegu... Mój wczoraj pokaleczył łapy o lód przy ganianiu za pilka. Oczywiście w niczym to mu nie przeszkadza ale nie chcialabym, zeby na takim spotkaniu któremuś pieskowi coś sie stało a lód jest ostry. Do tego jest bardzo ślisko i moje ciele przy nadmiarze ADHD przewraca sie na zakretach. Nie wiem jak Wasze psiaki znoszą zimę i taki śnieg. Jeżeli chcecie - mozemy sie spotkać tego 20 ale jeżeli nie znajdziemy placu bez lodu, nie będziemy pracować. Mozemy jedynie poganiać za pilka czy porzucać śniegiem, pogadać, poznać się, ewentualnie popracować nad motywacja, socjalem i podstwowymi komendami. Nie widze, zeby ułożyła sie praca w grupie jakoś ciekawiej natomiast zabawa - jak najbardziej.

Posted

Zobaczcie na pogode - znowu sie schrzaniła. Wszędzie śnieg...

A u mnie jest wszędzie woda. ^^
Jeżeli w Łodzi jest śnieg, to i tak sądzę, że do soboty będzie lepiej, przynajmniej takie są prognozy. : P

Mnie też w tę sobotę na pewno nie będzie, ale pojawiły się nowe nadzieje, że w następną sobotę może was odwiedzę. A jak dobrze pójdzie, będę mogła przyjeżdżać systematycznie... :] Ale to takie wielkie może...

Posted

Nas nie będzie jutro. A możne ktoś z Was ma jutro wolne i pomógł by nam? Jutro jedziemy zawieść 4 psy do warszawy i my sobie sami rady nie damy. Oczywiście zabierzemy i przywieziemy z powrotem :)

Posted

JUTRZEJSZE SPOTKANIE ODWOŁANE!

nie może przyjechać spore grono osób... Pogoda super ale co zrobić...

PS: tequilla masz PW i jakby coś sie działo to mój nr to 691 185 448

Pozdrawiam!
Karina

Posted

No cóż. Może w przyszłym tygodniu coś z tego wyjdzie. Ale w sumie, niech trochę osuszy się, bo Melczysko jak wyjdzie na 10 minut, to całe zawieszenie ma czaaaarne:cool3:

Posted

Proszę o zameldowanie sie osób chętnych na przyszły piątek / sobotę. Dużo osób w tym tygodniu nie mogło przybyć.. szkoda. Chciualabym żeby spotkalo sie wiecej osób, choć za pierwszym razem ;).