filonek_bezogonek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 W zeszłym roku mieliśmy taki wątek i w tym również powracam: Zaczynam ja: a teraz dla zagranicznych gości tego forum Quote
J.G Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia w tym dniu radosnym,oczekiwanym,gdzie gasną spory,goją się rany.Życzę wszystkim zdrowia,miłości niech mały Jezus w sercach zagości,dużo szczerości, przyjazni,która jak miłośc wzrasta,kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. Wielu sukcesów hodowlanych i wystawowych. Karta Świąteczna jest tu: http://www.szpic-miniaturowy.pl/ Quote
deptusie Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 z najmilszymi zyczeniami dla wszystkich państwa Quote
smoczepole Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziękuję wszystkim, którzy przysłali mi życzenia świąteczne i noworoczne. Jednocześnie kajam sie, że nie odpowiedziałam na nie, ale na serduchu było ciepło. Dla mnie okolice świąt i nowego roku sa bardzo trudne zawodowo - składamy po dwa numery gazety, a jednoczesnie trzeba chałupę ogarnąć. Nie wyrabiam się. Tina zrobiła mi nawet karteczke świąteczna z moimi pomkami, ale jak mnie odrzuciło od komputera to nawet nie wysłałam. Kochani! wszystkim Wam życzę szczęśliwego roku 2010. I przede wszystkim zdrowia dla Was i waszych pociech na czterech łapkach. I sukcesów na wystawach. I wybaczcie za moje milczenie, ale sercem byłam z Wami. jeszcze raz dziekuję! Quote
Neutralka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Przed świętami zepsuł się mój komputer i nie przyjmował poczty ani nie wysyłał - został naprawiony dopiero po Nowym Roku. Dlatego nie mogłam złożyć Wam życzeń ani podziękować za otrzymane życzenia Swiąteczne i robię to dopiero teraz. Dziękuję za karty - i te tradycyjne i e-mailowe. Zyczę Wszystkim udanego roku 2010 - pod względem wystawowym, hodowlanym i dalszych sympatycznych kontaktów na naszej Dogomanii . Oby pozostały na łamach forum Deptusie i Smocze Pole - wprowadzacie dużo tematów , życia i humoru. Quote
deptusie Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Neutralka napisał(a):Przed świętami zepsuł się mój komputer i nie przyjmował poczty ani nie wysyłał - został naprawiony dopiero po Nowym Roku. Dlatego nie mogłam złożyć Wam życzeń ani podziękować za otrzymane życzenia Swiąteczne i robię to dopiero teraz. Dziękuję za karty - i te tradycyjne i e-mailowe. Zyczę Wszystkim udanego roku 2010 - pod względem wystawowym, hodowlanym i dalszych sympatycznych kontaktów na naszej Dogomanii . Oby pozostały na łamach forum Deptusie i Smocze Pole - wprowadzacie dużo tematów , życia i humoru. JANECZKO MY JAK SIOSTRY Z DOMU WICHER-jak wspomniala wczesniej gdzieś Mariolcia- dla CIEBIE będziemy GRAĆ jak WIELKA ORKIESTRA ŚWIATECZNEJ POMOCY-100 LAT I JESZCZE DŁUŻEJ-ha ha ha. DZIEKUJEMY ZA MILE SŁOWA Quote
Recommended Posts