Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Bookman Old Style]Jamnisia ma ok. roczek, jest bardzo grzeczną i ułożoną sunią. Umie chodzić na smyczy. Puszczona ze smyczy nie ucieka. Jest typowym kanapowcem. Bardzo wesoła i posłuszna.[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Została wzięta ze schroniska w cieszynie na tymczas, ponieważ kompletnie sobie tam nie radziła i teraz szukamy jej domku.[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Kontakt: Zosia: 508-063-271 e-mail zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub Kasia- 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl[/FONT]

Posted

Jamnisia trafiła do schronu jakieś 6 dni temu, ale jak brałyśmy innego psa to wpadła nam w oko bo siedziała bida w te mrozy przed budą i trzęsła się jak galaretka patrząc na nas smutnym wzrokiem. Wzieła ją moja koleżanka Pati na tymczas. Do końca grudnia jest na kwarantannie. Watpie jednak, ze ktoś się zgłosi. Jest prześliczna, grzeczna i bardzo dobrze ułożona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak jak pisałam można ją wziąść po 1 stycznia

• 2 weeks later...
Posted

Zosiu, pamiętasz, żeby zadzwonić do pani Joanny? Napisałam jej, że się odezwiesz i ona czeka na Fifi :) Mam nadzieje, że domek będzie cudny :)

Posted

[quote name='zoja.']Zosiu, pamiętasz, żeby zadzwonić do pani Joanny? Napisałam jej, że się odezwiesz i ona czeka na Fifi :) Mam nadzieje, że domek będzie cudny :)[/QUOTE]
tak, pamiętam:) miałam trochę ciężki czas! Zadzwonie dzisiaj lub jutro!

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Pilnie poszukuje wolontariusza, który sprawdzi mi nowy domek dla Fifi. Jest to woj. świętokrzyskie- 40 km od Kielc w Końskich. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na pw lub sms na moją komórkę: 508-063-271

Posted

[quote name='__Lara']W. swietokrzyskie - wizytacja domow

iwop
[kielce] ewelinka_m (kielce)
[Jędrzejów] eliza_sk
[Jędrzejów] Potter (woj. świętokrzyskie - powiat włoszczowski, jędrzejowski, pińczowski)
już znalazłam wolontariuszkę- Kobix z dogo. Właśnie jest na wizycie i czekam na opinie

Posted

Kurcze pudelek z naszego schronu, któremu założyłam wątek, został wzięty na tymczas i zachorował na nosówkę i już go nie ma. Frania, która wziełam uciekła................ jestem podłamana

Posted

Już po wizycie. Kobix ma mieszane uczucia. Powiedziała tak: krzywda się jamnisi nie stanie, ale nie ma szału. Pani by wolała sunie po sterylce bo to kosztuje 300 zł. Jak powiedziała Kobix to nie są tacy typowi psiarze. Drugi pies jest w kojcu i niby wszystko ok, oprócz tego, że pies jest niesamowicie spragniony uczucia i taki wydaje się samotny. Ja jej nie wydam Fifi to chodzace serduszko i zasługije kogos kto ją pokocha całym sercem, a nie z lekką obojetnościa. Kobix powiedziała, ze jak mamy jamnika w potrzebie, gdzie naprawdę dni się licza to tak, ale jak można poczekać to ona by poczekała. Nie wiem jak uważacie, ale ja chyba poczekam.

Posted

Zofija napisał(a):
Już po wizycie. Kobix ma mieszane uczucia. Powiedziała tak: krzywda się jamnisi nie stanie, ale nie ma szału. Pani by wolała sunie po sterylce bo to kosztuje 300 zł. Jak powiedziała Kobix to nie są tacy typowi psiarze. Drugi pies jest w kojcu i niby wszystko ok, oprócz tego, że pies jest niesamowicie spragniony uczucia i taki wydaje się samotny. Ja jej nie wydam Fifi to chodzace serduszko i zasługije kogos kto ją pokocha całym sercem, a nie z lekką obojetnościa. Kobix powiedziała, ze jak mamy jamnika w potrzebie, gdzie naprawdę dni się licza to tak, ale jak można poczekać to ona by poczekała. Nie wiem jak uważacie, ale ja chyba poczekam.

To ja też bym się wstrzymała. Jamnik, zresztą jak każdy pies, potrzebuje dużo miłości i czułości. To są kanapowce. Taką sunię napewno jeszcze niejeden domek zapragnie.

Posted

To nie jest ten domek dla malutkiej,wstrzymaj sie jesli mozesz,poczekajcie na lepszy.
Taka słodzizna malenka potrzebuje czułosci ,miłości i opieki a im sterylke szkoda co co bedzie jak trzeba by było psa leczyc.