Zofija Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Bookman Old Style]Jamnisia ma ok. roczek, jest bardzo grzeczną i ułożoną sunią. Umie chodzić na smyczy. Puszczona ze smyczy nie ucieka. Jest typowym kanapowcem. Bardzo wesoła i posłuszna.[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Została wzięta ze schroniska w cieszynie na tymczas, ponieważ kompletnie sobie tam nie radziła i teraz szukamy jej domku.[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Kontakt: Zosia: 508-063-271 e-mail zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub Kasia- 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl[/FONT] Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Jamnisia trafiła do schronu jakieś 6 dni temu, ale jak brałyśmy innego psa to wpadła nam w oko bo siedziała bida w te mrozy przed budą i trzęsła się jak galaretka patrząc na nas smutnym wzrokiem. Wzieła ją moja koleżanka Pati na tymczas. Do końca grudnia jest na kwarantannie. Watpie jednak, ze ktoś się zgłosi. Jest prześliczna, grzeczna i bardzo dobrze ułożona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak jak pisałam można ją wziąść po 1 stycznia Quote
danka1234 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 czekamy zatem do konca kwarantanny i zaczniemy ja ogłaszać. śliczna jest malizna to i domek pewnie szybko znajdzie. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zapisuję jamnisię. Czekam na odpowiedź Pani chętnej której podałam inną 9-letnia jamnisie, jak nie tamta to może ta się załapie. Quote
__Lara Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jestem i ja. Jak dobrze, że maleństwo zabrane z mrozu. Quote
zoja. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zosiu, pamiętasz, żeby zadzwonić do pani Joanny? Napisałam jej, że się odezwiesz i ona czeka na Fifi :) Mam nadzieje, że domek będzie cudny :) Quote
Zofija Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='zoja.']Zosiu, pamiętasz, żeby zadzwonić do pani Joanny? Napisałam jej, że się odezwiesz i ona czeka na Fifi :) Mam nadzieje, że domek będzie cudny :)[/QUOTE] tak, pamiętam:) miałam trochę ciężki czas! Zadzwonie dzisiaj lub jutro! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 kolejny domek się szykuje jak widzę, trzymam kciuki !! Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
E-S Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ma Fifi domek w nowym roku, czy nie udało się? A może właściciel się odnalazł ? Ewa Quote
Zofija Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Dzisiaj będę dzwonić do tej Pani i dam Wam znać, na pewno potrzebna będzie wizyta przedadopcyjna Quote
Zofija Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Pilnie poszukuje wolontariusza, który sprawdzi mi nowy domek dla Fifi. Jest to woj. świętokrzyskie- 40 km od Kielc w Końskich. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na pw lub sms na moją komórkę: 508-063-271 Quote
__Lara Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 W. swietokrzyskie - wizytacja domow iwop [kielce] ewelinka_m (kielce) [Jędrzejów] eliza_sk [Jędrzejów] Potter (woj. świętokrzyskie - powiat włoszczowski, jędrzejowski, pińczowski) Quote
Zofija Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='__Lara']W. swietokrzyskie - wizytacja domow iwop [kielce] ewelinka_m (kielce) [Jędrzejów] eliza_sk [Jędrzejów] Potter (woj. świętokrzyskie - powiat włoszczowski, jędrzejowski, pińczowski) już znalazłam wolontariuszkę- Kobix z dogo. Właśnie jest na wizycie i czekam na opinie Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 czekamy zatem na wiesci,oby były dobre. Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Amiś odchodzi... niech chociaż inne wieści będą dobre. Quote
Zofija Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Kurcze pudelek z naszego schronu, któremu założyłam wątek, został wzięty na tymczas i zachorował na nosówkę i już go nie ma. Frania, która wziełam uciekła................ jestem podłamana Quote
Zofija Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Już po wizycie. Kobix ma mieszane uczucia. Powiedziała tak: krzywda się jamnisi nie stanie, ale nie ma szału. Pani by wolała sunie po sterylce bo to kosztuje 300 zł. Jak powiedziała Kobix to nie są tacy typowi psiarze. Drugi pies jest w kojcu i niby wszystko ok, oprócz tego, że pies jest niesamowicie spragniony uczucia i taki wydaje się samotny. Ja jej nie wydam Fifi to chodzace serduszko i zasługije kogos kto ją pokocha całym sercem, a nie z lekką obojetnościa. Kobix powiedziała, ze jak mamy jamnika w potrzebie, gdzie naprawdę dni się licza to tak, ale jak można poczekać to ona by poczekała. Nie wiem jak uważacie, ale ja chyba poczekam. Quote
Zofija Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 acha no i Pani dopytała, czy to na pewno rasowo jamnik Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zofija napisał(a):Już po wizycie. Kobix ma mieszane uczucia. Powiedziała tak: krzywda się jamnisi nie stanie, ale nie ma szału. Pani by wolała sunie po sterylce bo to kosztuje 300 zł. Jak powiedziała Kobix to nie są tacy typowi psiarze. Drugi pies jest w kojcu i niby wszystko ok, oprócz tego, że pies jest niesamowicie spragniony uczucia i taki wydaje się samotny. Ja jej nie wydam Fifi to chodzace serduszko i zasługije kogos kto ją pokocha całym sercem, a nie z lekką obojetnościa. Kobix powiedziała, ze jak mamy jamnika w potrzebie, gdzie naprawdę dni się licza to tak, ale jak można poczekać to ona by poczekała. Nie wiem jak uważacie, ale ja chyba poczekam. To ja też bym się wstrzymała. Jamnik, zresztą jak każdy pies, potrzebuje dużo miłości i czułości. To są kanapowce. Taką sunię napewno jeszcze niejeden domek zapragnie. Quote
danka1234 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To nie jest ten domek dla malutkiej,wstrzymaj sie jesli mozesz,poczekajcie na lepszy. Taka słodzizna malenka potrzebuje czułosci ,miłości i opieki a im sterylke szkoda co co bedzie jak trzeba by było psa leczyc. Quote
Recommended Posts