Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam dodać, że na parkiecie zanotowano jakieś małe, martwe stworzenie - po konsultacjach ustaliłyśmy, że to kleszcz, fuj! Padł ofiarą nowej obroży Kilitix.
Astaroth - dzięki za adresówkę, zwrócę przy okazji.

Posted

malibo57 napisał(a):
Niech Astaroth powie - niestety to posłanie nie mogło z nim pojechać, hehe.

no żartowaliśmy sobie z nowymi właścicielami że można kawałek tapicerki z tapczanu odciąć żeby Dorek miał zamiast kocyka :)
Myślę że na miejscu też znajdzie jakieś łóżko, to urodzony kanapowiec ;)

Posted

Serwis poranny:)
"Dorek bardzo dobrze czuje się u nas.Dzisiaj na porannym spacerze był bardzo spokojny, a po przyjściu zjadł swoją karmę.Niestety jeszcze nie doszła do nas karma WOLFSBLUT Cold River ,ale dzisiaj ma przyjść kurier więc bez obaw.Właśnie w tej chwili odpoczywa sobie na swoim pontonie.Gdy do nas przyjechał od razu ożył.Jest naprawdę wspaniałym psem i dobrze się u nas czuję.Uwielbia być przez nas pieszczony.Ciekawi go telewizja .Dzisiaj po 12 jedziemy z nim do weterynarza zobaczyć co z pazurami ,a następnie go wykąpiemy."

Posted

Z natury pesymistka,nie moglam uwierzyc w szczescie Dorcia,szczegolnie po tym co przeszlam z Kropka,taka wspaniala pancia,a wywalila sunke na bruk,a mnie opowiadala jak to Kropce u niej dobrze.Dlatego teraz jestem ostrozniejsza,tzn.staram sie byc.Ale widze ,ze kochany staruszek dobrze trafil,gdyby tak jeszcze pare fotek z nowego domu.........ciesze sie,ze szczescia Dorka,tak dlugo na nie czekal:lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
Serwis poranny:)
"Dorek bardzo dobrze czuje się u nas.Dzisiaj na porannym spacerze był bardzo spokojny, a po przyjściu zjadł swoją karmę.Niestety jeszcze nie doszła do nas karma WOLFSBLUT Cold River ,ale dzisiaj ma przyjść kurier więc bez obaw.Właśnie w tej chwili odpoczywa sobie na swoim pontonie.Gdy do nas przyjechał od razu ożył.Jest naprawdę wspaniałym psem i dobrze się u nas czuję.Uwielbia być przez nas pieszczony.Ciekawi go telewizja .Dzisiaj po 12 jedziemy z nim do weterynarza zobaczyć co z pazurami ,a następnie go wykąpiemy."

Kochana Malibo! Jakie wspaniałe nowe wieści. :loveu:
Tak się cieszę, że dzięki Tobie Dorek ma dom!!!! :multi:

Więc Doruś stał się Warszawiakiem??? :loveu:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Kochana Malibo! Jakie wspaniałe nowe wieści. :loveu:
Tak się cieszę, że dzięki Tobie Dorek ma dom!!!! :multi:

Więc Doruś stał się Warszawiakiem??? :loveu:

Kochana Moniczko! Nic z tego;-) To nie dzięki mnie Dorek ma dom - to zespołowa robota. Widać "aniołki" to stadne stworzenia.
Tak, Dorek jest warszawiakiem pełną gębą.

Posted

Ze co..?:o
Ze jak..?:o
Ze kiedy..??:o
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jupi!!!!!!!!!KUrde...jakie cudne wieści!!!MAlibo, jak zwykle cioteczka nie spocznie, poki domeczku nie znajdzie:):)
Chodx w takim razie na wątek Spajkusia albo ALfisia..pliiissssssssssssss;):D
Ale się ciesze z domku dla Doreczka, ale się ciesze:):):)

Posted

Serwisów ciąg dalszy. Poranny i popołudniowy:)
"Jesteśmy już po wizycie u weterynarza - trzeba było obciąć pazury tylko w przednich łapach.Obie córki przeszczęśliwe, starsza Bogna wylewa z siebie potoki czułości, jak nigdy dotąd, bo charakter ma raczej introwertyczny.Dla mnie ten pies jest już członkiem rodziny.Zaczęłam przyglądać się uważniej właścicielom psów i psom spotykanym na spacerze.Ciekawe obserwacje, również psychologiczne..."

"Pierwsza noc minęła spokojnie.Dorek chciał się usadowić na kanapie, do której był przyzwyczajony u p.Natalii, ale dostał jasną informację, że jego spanie jest na pontonie i przystał na to bez problemu.Mało już teraz przemieszcza się po mieszkaniu, bo woli sobie podrzemać.Wyrażnie się uspokoił i nie chodzi już bezustannie.Odprowadza do drzwi domowników wychodzących z domu i wita wchodzących,także wszystkich gości, którzy odwiedzają nas, aby go przy okazji zobaczyć.Wśród znajomych poruszenie i dużo sympatii dla niego.
Jutro będzie pierwszy raz sam przez prawie 5 godzin.Jestem o niego spokojna."

Posted

Ale nowiny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po kilku dniach nieobecności na dogo, wchodzę i ........ oczom nie wierzę !!!!!!!! Dorek ma swój domek !
Bardzo się cieszę i zyczę ci Doreczku, abyś zawsze już był kochany i szczęśliwy ze swoją nową Rodzinką !!!!!!!!!!!!