bela51 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Niesamowite wiadomosci ! Doreczku, ale Ci sie udało ! Quote
malibo57 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zapomniałam dodać, że na parkiecie zanotowano jakieś małe, martwe stworzenie - po konsultacjach ustaliłyśmy, że to kleszcz, fuj! Padł ofiarą nowej obroży Kilitix. Astaroth - dzięki za adresówkę, zwrócę przy okazji. Quote
majqa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Oby tak dalej. Nie daj plamy Dorciu, odnajdź się i bądź wreszcie szczęśliwy, bo masz już swój domek. Quote
malibo57 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Marta twierdzi, że Dorek jest zadowolony - podlecę tam za kilka dni. Quote
Astaroth Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 malibo57 napisał(a): Niech Astaroth powie - niestety to posłanie nie mogło z nim pojechać, hehe. no żartowaliśmy sobie z nowymi właścicielami że można kawałek tapicerki z tapczanu odciąć żeby Dorek miał zamiast kocyka :) Myślę że na miejscu też znajdzie jakieś łóżko, to urodzony kanapowiec ;) Quote
malibo57 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Serwis poranny:) "Dorek bardzo dobrze czuje się u nas.Dzisiaj na porannym spacerze był bardzo spokojny, a po przyjściu zjadł swoją karmę.Niestety jeszcze nie doszła do nas karma WOLFSBLUT Cold River ,ale dzisiaj ma przyjść kurier więc bez obaw.Właśnie w tej chwili odpoczywa sobie na swoim pontonie.Gdy do nas przyjechał od razu ożył.Jest naprawdę wspaniałym psem i dobrze się u nas czuję.Uwielbia być przez nas pieszczony.Ciekawi go telewizja .Dzisiaj po 12 jedziemy z nim do weterynarza zobaczyć co z pazurami ,a następnie go wykąpiemy." Quote
DORA1020 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Z natury pesymistka,nie moglam uwierzyc w szczescie Dorcia,szczegolnie po tym co przeszlam z Kropka,taka wspaniala pancia,a wywalila sunke na bruk,a mnie opowiadala jak to Kropce u niej dobrze.Dlatego teraz jestem ostrozniejsza,tzn.staram sie byc.Ale widze ,ze kochany staruszek dobrze trafil,gdyby tak jeszcze pare fotek z nowego domu.........ciesze sie,ze szczescia Dorka,tak dlugo na nie czekal:lol: Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 malibo57 napisał(a):Serwis poranny:) "Dorek bardzo dobrze czuje się u nas.Dzisiaj na porannym spacerze był bardzo spokojny, a po przyjściu zjadł swoją karmę.Niestety jeszcze nie doszła do nas karma WOLFSBLUT Cold River ,ale dzisiaj ma przyjść kurier więc bez obaw.Właśnie w tej chwili odpoczywa sobie na swoim pontonie.Gdy do nas przyjechał od razu ożył.Jest naprawdę wspaniałym psem i dobrze się u nas czuję.Uwielbia być przez nas pieszczony.Ciekawi go telewizja .Dzisiaj po 12 jedziemy z nim do weterynarza zobaczyć co z pazurami ,a następnie go wykąpiemy." Kochana Malibo! Jakie wspaniałe nowe wieści. :loveu: Tak się cieszę, że dzięki Tobie Dorek ma dom!!!! :multi: Więc Doruś stał się Warszawiakiem??? :loveu: Quote
Awit Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Niesamowite!!! Strasznie się cieszę! Doreczku Warszawiaku:-) Quote
malibo57 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Kochana Malibo! Jakie wspaniałe nowe wieści. :loveu: Tak się cieszę, że dzięki Tobie Dorek ma dom!!!! :multi: Więc Doruś stał się Warszawiakiem??? :loveu: Kochana Moniczko! Nic z tego;-) To nie dzięki mnie Dorek ma dom - to zespołowa robota. Widać "aniołki" to stadne stworzenia. Tak, Dorek jest warszawiakiem pełną gębą. Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ze co..?:o Ze jak..?:o Ze kiedy..??:o O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jupi!!!!!!!!!KUrde...jakie cudne wieści!!!MAlibo, jak zwykle cioteczka nie spocznie, poki domeczku nie znajdzie:):) Chodx w takim razie na wątek Spajkusia albo ALfisia..pliiissssssssssssss;):D Ale się ciesze z domku dla Doreczka, ale się ciesze:):):) Quote
malibo57 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 W środę będzie egzamin - Dorek zostaje sam w domu - koniec wakacji...Czekamy. Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 malibo57 napisał(a):W środę będzie egzamin - Dorek zostaje sam w domu - koniec wakacji...Czekamy.Bedzie dobrze:):) Musi byc!! Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Mam nadzieję, że nasz Doruś zda egzamin "czystości i grzeczności". :loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Serwisów ciąg dalszy. Poranny i popołudniowy:) "Jesteśmy już po wizycie u weterynarza - trzeba było obciąć pazury tylko w przednich łapach.Obie córki przeszczęśliwe, starsza Bogna wylewa z siebie potoki czułości, jak nigdy dotąd, bo charakter ma raczej introwertyczny.Dla mnie ten pies jest już członkiem rodziny.Zaczęłam przyglądać się uważniej właścicielom psów i psom spotykanym na spacerze.Ciekawe obserwacje, również psychologiczne..." "Pierwsza noc minęła spokojnie.Dorek chciał się usadowić na kanapie, do której był przyzwyczajony u p.Natalii, ale dostał jasną informację, że jego spanie jest na pontonie i przystał na to bez problemu.Mało już teraz przemieszcza się po mieszkaniu, bo woli sobie podrzemać.Wyrażnie się uspokoił i nie chodzi już bezustannie.Odprowadza do drzwi domowników wychodzących z domu i wita wchodzących,także wszystkich gości, którzy odwiedzają nas, aby go przy okazji zobaczyć.Wśród znajomych poruszenie i dużo sympatii dla niego. Jutro będzie pierwszy raz sam przez prawie 5 godzin.Jestem o niego spokojna." Quote
elkate Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 TAk się cieszę, oby Doruś w domku był szczęśliwy, a rodzinka zadowolona i zakochana w Dorku Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To jest wspaniały domek!:multi::multi: Doruś, pieseczku kochany! Masz domek z prawdziwego zdarzenia!!!:loveu::loveu: Quote
majqa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cudnych wieści ciąg dalszy, jak widzę więc... bajko trwaj!!! :loveu: Quote
DORA1020 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Jakos tak nie moge uwierzyc,ze Dorek ma juz cieplutki domek,tak dlugo czekal,ale to fakt:lol: Quote
Havanka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ale nowiny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po kilku dniach nieobecności na dogo, wchodzę i ........ oczom nie wierzę !!!!!!!! Dorek ma swój domek ! Bardzo się cieszę i zyczę ci Doreczku, abyś zawsze już był kochany i szczęśliwy ze swoją nową Rodzinką !!!!!!!!!!!! Quote
Cajus JB Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dopiero zauważyłem. Bardzo się cieszę. Dorek powodzenia. Quote
Recommended Posts