Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale za to człowiek mający psa odczuwa większą radość z powrotu do domku w taką ulewę czy zawieję śnieżną:-)
Pan zadowolony a pies jeszcze bardziej:-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wysłałam kochanemu Doreczkowi moją deklarację stałą za wrzesień i maleńki mały grosik dołożyłam.:loveu:

Dziekuje slicznie:loveu: w imieniu Doreczka:lol:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Doreczkowi moją deklarację stałą za wrzesień i maleńki mały grosik dołożyłam.:loveu:
kasa dotarła jeszcze tego samego dnia,ale ja dopiero dzisiaj sprawdziłam, dziękuję:lol:
408zł + 9zł =417zł

Posted

malibo57 napisał(a):
Strach napisać, żeby nie zapeszyć - na wizycie byłam. Chyba Dorcio do domku pojedzie:)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale niespodzianka :lol::lol::lol:

Posted

Niespodziewanka!!!
Dorek już w nowym domu! Całkiem nagła zmiana planów, która została zaakceptowana:)
Najświeższe doniesienia - mam nadzieje, że Astaroth uzupełni info z wyjazdu z hotelu - Dorek został zwabiony do samochodu za pomocą smakołyków, natomiast winda nie zrobiła na nim żadnego wrażenia:crazyeye: Światowiec!
Obecnie zwiedza mieszkanie, oswaja przestrzeń, po obiedzie pierwszy spacer - będzie serwis informacyjny. Karma Wolfsblut Cold River dojedzie jutro, na szyi świezutki Kilitix, nowa smycz i obroża. W domu czeka nowe posłanie, które Dorek starannie ignoruje. Nie dostał kocyka z hotelu, bo spał....nie powiem, gdzie:eviltong: Niech Astaroth powie - niestety to posłanie nie mogło z nim pojechać, hehe.

Posted

Serwis telefoniczny: Jutro Dorcio leci pokazać jeden pazurek do weta, bo u Astarorh był dziś dzień cięcia pazurków i Dorciowi coś u jednego "wisi", si:)
Poza tym, Dorcio zdobył serce starszej siostry i przymierza się do "męskiej części rodziny", a ogólnie czuje się dobrze, zjadł swoją porcję i lata na spacerki - niedzielne miasto go nie peszy, zobaczymy, co powie na poniedziałkowe. Pierwszy spacerek chciał ewidentnie skrócic, ale dał się przekonać, żeby jednak poznać okolicę.
Marta, jesteś doskonałym petsitterem!
Marta to najmłodsza pani Dorcia i jego opoka. Marta utrzymuje ze mną stały kontakt.