Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ale za to człowiek mający psa odczuwa większą radość z powrotu do domku w taką ulewę czy zawieję śnieżną:-) Pan zadowolony a pies jeszcze bardziej:-) Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wysłałam kochanemu Doreczkowi moją deklarację stałą za wrzesień i maleńki mały grosik dołożyłam.:loveu: Quote
DORA1020 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Wysłałam kochanemu Doreczkowi moją deklarację stałą za wrzesień i maleńki mały grosik dołożyłam.:loveu: Dziekuje slicznie:loveu: w imieniu Doreczka:lol: Quote
Monika z Katowic Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kochany, miły i ułożony Doreczek wciąż czeka na dom... :-( Quote
majqa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Kochany, miły i ułożony Doreczek wciąż czeka na dom... :-( ...wciąż nie ma swojego i tylko swojego człowieka. Quote
ala123 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Doreczkowi moją deklarację stałą za wrzesień i maleńki mały grosik dołożyłam.:loveu: kasa dotarła jeszcze tego samego dnia,ale ja dopiero dzisiaj sprawdziłam, dziękuję:lol: 408zł + 9zł =417zł Quote
Awit Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 J swoja deklarację tez wyślę lada dzień, niech on już idzie w końcu do domu!! Quote
malibo57 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Strach napisać, żeby nie zapeszyć - na wizycie byłam. Chyba Dorcio do domku pojedzie:) Quote
Ingrid44 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 malibo57 napisał(a):Strach napisać, żeby nie zapeszyć - na wizycie byłam. Chyba Dorcio do domku pojedzie:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale niespodzianka :lol::lol::lol: Quote
Monika z Katowic Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 malibo57 napisał(a):Strach napisać, żeby nie zapeszyć - na wizycie byłam. Chyba Dorcio do domku pojedzie:) Zawsze, jak kochana Malibo coś napisze - człowiek się cieszy!:multi::multi::multi: Prosimy więcej, więcej info!:loveu: Quote
DORA1020 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 malibo57 napisał(a):Strach napisać, żeby nie zapeszyć - na wizycie byłam. Chyba Dorcio do domku pojedzie:) Poprosimy o wiecej informacji,gdzie?do jakiego domku? Quote
Ingrid44 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ale nas trzymaja w napieciu:nerwy::nerwy::nerwy::nerwy::???::???::???::???::question::question::question: Quote
malibo57 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Domek w Warszawie, niedaleko ode mnie. Więcej do poniedziałku nie napiszę:p Quote
Awit Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ojej Doreczek by został warszawiakiem:-) Nic już nie mówmy, myślmy pozytywne, niech Bóg da mu ten domek:-) Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Trzymam kciuki i czekam do poniedzialku :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Doreczku! Najmocniej w świecie trzymamy kciuki! Quote
malibo57 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Niespodziewanka!!! Dorek już w nowym domu! Całkiem nagła zmiana planów, która została zaakceptowana:) Najświeższe doniesienia - mam nadzieje, że Astaroth uzupełni info z wyjazdu z hotelu - Dorek został zwabiony do samochodu za pomocą smakołyków, natomiast winda nie zrobiła na nim żadnego wrażenia:crazyeye: Światowiec! Obecnie zwiedza mieszkanie, oswaja przestrzeń, po obiedzie pierwszy spacer - będzie serwis informacyjny. Karma Wolfsblut Cold River dojedzie jutro, na szyi świezutki Kilitix, nowa smycz i obroża. W domu czeka nowe posłanie, które Dorek starannie ignoruje. Nie dostał kocyka z hotelu, bo spał....nie powiem, gdzie:eviltong: Niech Astaroth powie - niestety to posłanie nie mogło z nim pojechać, hehe. Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Malibo57! Jesteś czarodziejką! Jesteś aniołem! Doreczku! Bądź grzeczny jak zawsze! I bądź szczęśliwy, szczęśliwy!!!!! Quote
Ingrid44 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ale wiadomosc ! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bardzo sie ciesze ze Dorcio ma domek, tyle biedaczek czekal :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malibo57 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Serwis telefoniczny: Jutro Dorcio leci pokazać jeden pazurek do weta, bo u Astarorh był dziś dzień cięcia pazurków i Dorciowi coś u jednego "wisi", si:) Poza tym, Dorcio zdobył serce starszej siostry i przymierza się do "męskiej części rodziny", a ogólnie czuje się dobrze, zjadł swoją porcję i lata na spacerki - niedzielne miasto go nie peszy, zobaczymy, co powie na poniedziałkowe. Pierwszy spacerek chciał ewidentnie skrócic, ale dał się przekonać, żeby jednak poznać okolicę. Marta, jesteś doskonałym petsitterem! Marta to najmłodsza pani Dorcia i jego opoka. Marta utrzymuje ze mną stały kontakt. Quote
Recommended Posts