Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ollalaa']Ja też Dorcia odwiedzam, ale nie zawsze piszę. Pamiętam też o pieniążkach, przed chwilką przelałam deklarację już na wrzesień.
kasa jest na koncie,dziękujemy:lol::lol::lol:
624zł + 5zł ollalla = 629zł

Posted

Dziewczyny..kiedyś deklarowalam 5 zł na Dorka, prosilam kilka razy o nr konta- nie dostalam...i normalnie zapomnialam:(..teraz ktoś mi przypomnial o deklaracjach...oczywiscie sie nie wycofuje z niczego..zaleglości- nie wpłacę, bo nie mam jak- ale prosilam ta osobę , ktora do mnie pisala, o nr konta i dalej go nie mam..:( Dobrze, ze w ogole udalo mi się watek znaleźc:)
Proszę..niech no mi ktos przesle ten numer, to chociaz od tego miesiaca zacznę wplacac, bo mam wyrzuty:(

Posted

gonia66 napisał(a):
Dziewczyny..kiedyś deklarowalam 5 zł na Dorka, prosilam kilka razy o nr konta- nie dostalam...i normalnie zapomnialam:(..teraz ktoś mi przypomnial o deklaracjach...oczywiscie sie nie wycofuje z niczego..zaleglości- nie wpłacę, bo nie mam jak- ale prosilam ta osobę , ktora do mnie pisala, o nr konta i dalej go nie mam..:( Dobrze, ze w ogole udalo mi się watek znaleźc:)
Proszę..niech no mi ktos przesle ten numer, to chociaz od tego miesiaca zacznę wplacac, bo mam wyrzuty:(

Goniu! Już wysyłam Ci na pw numer konta. :)

Niestety - masz zapchaną skrzynkę na dogo. Wysłałam Ci maila.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Goniu! Już wysyłam Ci na pw numer konta. :)

Niestety - masz zapchaną skrzynkę na dogo. Wysłałam Ci maila.
Dostałam maila Moniu i wysylam deklarację od lipca:) Mizianka dla Doreczka prosze:)

Posted

DORA1020 napisał(a):
Chyba nic nowego......domku nie widac na horyzoncie.....

To niedobrze. Jak z ogloszeniami ? Ma allegro ? Moze trzeba by zrobic plakaciki i porozwieszac gdzie sie da. Tyle cioteczek odwiedza Doreczka ,kazda by mogla wydrukowac sobie plakacik (jak juz bedzie gotowy) i rozwiesic w miejscu zamieszkania. Warto sprobowac .

Posted

dzisiaj wpłynęły na konto Dorka dwie wpłaty:10zł od gonia66 ( VII + VIII)oraz 25zł od Ania_c (sierpień - grudzień).DZIĘKUJEMY!!!!!!
629zł + 10zł + 25zł = 664zł

Posted

[quote name='ala123']dzisiaj wpłynęły na konto Dorka dwie wpłaty:10zł od gonia66 ( VII + VIII)oraz 25zł od Ania_c (sierpień - grudzień).DZIĘKUJEMY!!!!!!
629zł + 10zł + 25zł = 664złFAjnie, ze doszly, ale jak wplacalam pieniazki, okazalo się, ze jednak mialam konto i wplacalam za Doreczka za maj i czerwiec, wiec nie mam zaległości:) Nie wiem, czy bylo to odnotowane, bo musialam byc "zdrowo zakręcona", skoro nie pamiętałam nawet, ze wpłacałam kaske:)
NAjważniejsze, ze chłopak ma kaskę:)

Posted

ja też jestem nieźle zakręcona jak sie okazuje;byłam przekonana aż do dzisiaj ,że wpłaciłam Astaroth za sierpień, ale Dora wyprowadziła mnie z błędu. Napisałam na wątku jaką kwote zamierzam wpłacić i na tym się skończyło :cool3:.Sorry Astaroth za zwłokę, tym razem już na pewno wpłaciłam.
664zł - 256zł= 408zł pozostaje na koncie Dorka

Posted

Też nie rozumiem czemu nikt Doreczka nie chce. :shake:
Przecież to:"niezwykle inteligentny, uroczy, rudością i bielą malowany, spokojny, zrównoważony, zdrowy (odrobaczony, odkleszczony, odpchlony, wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany) czterołapek"...:loveu:

Posted

Bo ludzie nie chcą obowiązków związanych z psem...
A przecież to takie fajne i miłe, te wstawanie i poranne spacerki, i te wieczorne, i te myślenie o psie, sprzątanie włosków i wydalin w razie choroby czy niezdążenia...Te wydatki na żarło i na weta.
Toż to sama przyjemność:-)

Posted

Prawda,prawda,psiak to odpowiedzialnosc,nie lepiej spac w niedzielny ranek,a tu trzeba sie zrywac i z psiakiem ganiac szeroko ziewajac:razz: albo leje deszcz,a ty rad nie rad musisz wyjsc:cool3: bo przyszla godzina wyjscia i psinka stoi pod drzwiami radosnie merdajac ogonkiem:lol: naprawde potrzeba tutaj wielkiej milosci:eviltong: