DORA1020 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dziekuje cioteczki,ze pamietacie o Dorku:lol:i odwiedzacie go,ma przeciez tylko nas. Quote
ala123 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='ollalaa']Ja też Dorcia odwiedzam, ale nie zawsze piszę. Pamiętam też o pieniążkach, przed chwilką przelałam deklarację już na wrzesień. kasa jest na koncie,dziękujemy:lol::lol::lol: 624zł + 5zł ollalla = 629zł Quote
gonia66 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dziewczyny..kiedyś deklarowalam 5 zł na Dorka, prosilam kilka razy o nr konta- nie dostalam...i normalnie zapomnialam:(..teraz ktoś mi przypomnial o deklaracjach...oczywiscie sie nie wycofuje z niczego..zaleglości- nie wpłacę, bo nie mam jak- ale prosilam ta osobę , ktora do mnie pisala, o nr konta i dalej go nie mam..:( Dobrze, ze w ogole udalo mi się watek znaleźc:) Proszę..niech no mi ktos przesle ten numer, to chociaz od tego miesiaca zacznę wplacac, bo mam wyrzuty:( Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 gonia66 napisał(a):Dziewczyny..kiedyś deklarowalam 5 zł na Dorka, prosilam kilka razy o nr konta- nie dostalam...i normalnie zapomnialam:(..teraz ktoś mi przypomnial o deklaracjach...oczywiscie sie nie wycofuje z niczego..zaleglości- nie wpłacę, bo nie mam jak- ale prosilam ta osobę , ktora do mnie pisala, o nr konta i dalej go nie mam..:( Dobrze, ze w ogole udalo mi się watek znaleźc:) Proszę..niech no mi ktos przesle ten numer, to chociaz od tego miesiaca zacznę wplacac, bo mam wyrzuty:( Goniu! Już wysyłam Ci na pw numer konta. :) Niestety - masz zapchaną skrzynkę na dogo. Wysłałam Ci maila. Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ciekawe co nowego u kochanego Doreczka? Quote
DORA1020 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Chyba nic nowego......domku nie widac na horyzoncie..... Quote
gonia66 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Goniu! Już wysyłam Ci na pw numer konta. :) Niestety - masz zapchaną skrzynkę na dogo. Wysłałam Ci maila.Dostałam maila Moniu i wysylam deklarację od lipca:) Mizianka dla Doreczka prosze:) Quote
Ingrid44 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 DORA1020 napisał(a):Chyba nic nowego......domku nie widac na horyzoncie..... To niedobrze. Jak z ogloszeniami ? Ma allegro ? Moze trzeba by zrobic plakaciki i porozwieszac gdzie sie da. Tyle cioteczek odwiedza Doreczka ,kazda by mogla wydrukowac sobie plakacik (jak juz bedzie gotowy) i rozwiesic w miejscu zamieszkania. Warto sprobowac . Quote
ala123 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 dzisiaj wpłynęły na konto Dorka dwie wpłaty:10zł od gonia66 ( VII + VIII)oraz 25zł od Ania_c (sierpień - grudzień).DZIĘKUJEMY!!!!!! 629zł + 10zł + 25zł = 664zł Quote
DORA1020 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Bardzo dziekujemy cioteczkom:loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Serdecznie Zapraszam Cioteczki na bazarek Pt. Bardzo kobiece drobiazgi .... Sa tam kosmetyki,perfumy,oklulary p/sloneczne i duzo fajnych rzeczy. Wszystko zza oceanu. http://www.dogomania.pl/showthread.p...5&goto=newpost:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='ala123']dzisiaj wpłynęły na konto Dorka dwie wpłaty:10zł od gonia66 ( VII + VIII)oraz 25zł od Ania_c (sierpień - grudzień).DZIĘKUJEMY!!!!!! 629zł + 10zł + 25zł = 664złFAjnie, ze doszly, ale jak wplacalam pieniazki, okazalo się, ze jednak mialam konto i wplacalam za Doreczka za maj i czerwiec, wiec nie mam zaległości:) Nie wiem, czy bylo to odnotowane, bo musialam byc "zdrowo zakręcona", skoro nie pamiętałam nawet, ze wpłacałam kaske:) NAjważniejsze, ze chłopak ma kaskę:) Quote
ala123 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja też jestem nieźle zakręcona jak sie okazuje;byłam przekonana aż do dzisiaj ,że wpłaciłam Astaroth za sierpień, ale Dora wyprowadziła mnie z błędu. Napisałam na wątku jaką kwote zamierzam wpłacić i na tym się skończyło :cool3:.Sorry Astaroth za zwłokę, tym razem już na pewno wpłaciłam. 664zł - 256zł= 408zł pozostaje na koncie Dorka Quote
Monika z Katowic Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cieszę się bardzo, że dzięki kochanym darczyńcom, jakoś udaje się opłacić doreczkowy hotelik! :) Quote
DORA1020 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Ja tez sie ciesze:lol:tymbardziej,ze domku dla Dorka nie widac....nikt nie chce takiego pieknego i dobrego staruszka:-( Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 DORA1020 napisał(a):Ja tez sie ciesze:lol:tymbardziej,ze domku dla Dorka nie widac....nikt nie chce takiego pieknego i dobrego staruszka:-( Ludzie calkiem oslepli :( :( :( Quote
Monika z Katowic Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Też nie rozumiem czemu nikt Doreczka nie chce. :shake: Przecież to:"niezwykle inteligentny, uroczy, rudością i bielą malowany, spokojny, zrównoważony, zdrowy (odrobaczony, odkleszczony, odpchlony, wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany) czterołapek"...:loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. Seksowna bielizna z Victoria's Secret na Hotelik dla Tuptusia. http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost Quote
Awit Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Bo ludzie nie chcą obowiązków związanych z psem... A przecież to takie fajne i miłe, te wstawanie i poranne spacerki, i te wieczorne, i te myślenie o psie, sprzątanie włosków i wydalin w razie choroby czy niezdążenia...Te wydatki na żarło i na weta. Toż to sama przyjemność:-) Quote
DORA1020 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Prawda,prawda,psiak to odpowiedzialnosc,nie lepiej spac w niedzielny ranek,a tu trzeba sie zrywac i z psiakiem ganiac szeroko ziewajac:razz: albo leje deszcz,a ty rad nie rad musisz wyjsc:cool3: bo przyszla godzina wyjscia i psinka stoi pod drzwiami radosnie merdajac ogonkiem:lol: naprawde potrzeba tutaj wielkiej milosci:eviltong: Quote
Recommended Posts