Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko dobrze u Dorka, mimo nawrotu upałów całkiem nieźle się chłopak trzyma i podkopuje się do sąsiadów w wolnych chwilach ;)
Prawdopodobnie w środe będziemy jechać na rechabilitacje z psiakami może się uda i Dorka po drodze podrzucić na to USG jeśli upał troche ustąpi.

Posted

Astaroth napisał(a):
wszystko dobrze u Dorka, mimo nawrotu upałów całkiem nieźle się chłopak trzyma i podkopuje się do sąsiadów w wolnych chwilach ;)
Prawdopodobnie w środe będziemy jechać na rechabilitacje z psiakami może się uda i Dorka po drodze podrzucić na to USG jeśli upał troche ustąpi.

Tego po Dorciu sie nie spodziewalam:roll:dobrze mu u Ciebie,to dokazuje:p

Posted

[quote name='elkate']wysłałam deklarację na Dorka
dziękujemy:lol:, 10zł właśnie wpłynęło na konto Dorkowe
604zł + 10zł = 614zł
Jeżeli dobrze policzyłam, to za sierpień opłata za hotelik wynosi 248zł (31dni x 8zł), przypominam też,że za poprzedni miesiąc zostalo wpłacone tylko 240zł, a lipiec tez miał 31 dni, więc teraz wpłacę dodatkowo te 8zł czyli w sumie 248zł + 8zł = 256zł

Posted

ollalaa napisał(a):
Ja też Dorcia odwiedzam, ale nie zawsze piszę. Pamiętam też o pieniążkach, przed chwilką przelałam deklarację już na wrzesień.

Bardzo dziekuje:lol: i dziekuje Redipt za wplate:lol: