malibo57 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Zdjęcia kapitalne:) Ludzie myślą, ale najczęściej o sobie. Nawet niemowlęta trzymają w becikach puchowych, a sami latają w topach i sandałach. Przerażający brak wyobraźni. Quote
DORA1020 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Astaroth napisał(a):tu akurat się wygrzewał na słońcu, co widać na pierwszym zdjęciu, ale to prawda ludzie nie myślą o tym że psu może być gorąco, w końcu zwierze nie ma duszy, nie czuje to co tam :( Dorek to teraz ma raj na ziemi:loveu:zasluzyl na to,dlugo cierpial i na stare lata nalezy mu sie troche czlowieczego ciepla.A dwa dni temu znowu ktos wyrzucil starego ,malego,czarnego pieska,niedowidzi,niedoslyszy,taki biedniutki,dalam mu wody,ale nie chcial pic,za to,troszeczke zjadl,ale spi niestety na ulicy:-(Tym ludziom co go wyrzucili zycze wszystkiego co najgorsze,i napewno na stare lata czeka ich podobny los i przypomna sobie staruszka,ktorego wyrzucili na ulice w takie upaly:-( Quote
DORA1020 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Sliczne ogloszenie,takie kolorowe:lol:kwiatowe i Dorcio taki piekny Quote
majqa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Kochani/ Kochane, wypowiedzcie się proszę odnośnie sugerowanego przez Malibo USG. Quote
DORA1020 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 majqa napisał(a):Kochani/ Kochane, wypowiedzcie się proszę odnośnie sugerowanego przez Malibo USG. Jezeli trzeba zrobic,to prosze zrobcie,jestem za. Quote
Monika z Katowic Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 malibo57 napisał(a):Jeśli u Dorka powtórzy się taki spadek formy, to trzeba zrobić też usg. A może nie czekać? Tylko przeczekać okres urlopowy i upały i zrobić to usg? Malibo ma rację. :loveu: Quote
ala123 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 na konto Dorka wpłynęła deklaracja Redpit za lipiec - 5zł,dziękujemy! stan konta:469,50zł + 5zł = 474,50zł Quote
Awit Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Sliczny Doruś Usg można zrobić, nie zaszkodzi a będzie wiadomo czy w jamie brzusznej wszystko ok. A co z tym mały czarnym starym psiaczkiem? Quote
Monika z Katowic Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dobrej nocki kochany Doreczku!:) Awit? O jakiego czarnego psiaczka pytasz? Quote
DORA1020 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Awit napisał(a):Sliczny Doruś Usg można zrobić, nie zaszkodzi a będzie wiadomo czy w jamie brzusznej wszystko ok. A co z tym mały czarnym starym psiaczkiem? Pytasz o malego,czarnego,starego psiaczka wyrzuconego na ulice kilka dnia temu? Chodzi za dziecmi,za osobami,ktore wychodza z psiakami na spacer,bardzo,ale to bardzo szuka kontaktu z czlowiekiem:-(jest taki smutny,ogon podkulony:shake: Quote
Ingrid44 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 DORA1020 napisał(a):Pytasz o malego,czarnego,starego psiaczka wyrzuconego na ulice kilka dnia temu? Chodzi za dziecmi,za osobami,ktore wychodza z psiakami na spacer,bardzo,ale to bardzo szuka kontaktu z czlowiekiem:-(jest taki smutny,ogon podkulony:shake: Czy mozna mu jakos pomoc ? Strasznie to smutne :( :( :( Quote
DORA1020 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy mozna mu jakos pomoc ? Strasznie to smutne :( :( :( Nie wiem jak...:shake:mam juz tyle watkow:shake: w realu psy poupychane gdzie sie da:shake: szukam dla nich domow,a wszystkie byly wyrzucone na ulice:-(....biala sunia,rudy duzy Misio, czarny duzy Nero,a gdzie tego umiescic? A czeka jeszcze z interwencji/byla tam Straz dla Zwierzat/ glodzony przez ludzi psiak,szkielecior,jezdze tam w tej chwili raz w tygodniu i zawoze jedzenie,zeby psiak z glodu nie umarl:-( Szukalam dla tego malego czrnuszka zeby go ktos na "chwile" przygarnal,ale nie mam nikogo.....:-(......o rany,same niebieskie koleczka..... A jeszcze wyrzucony kotek bez jedngo oka:-( kto lubi kotki? Kto by chcial mu pomoc? Quote
Ingrid44 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 DORA1020 napisał(a):Nie wiem jak...:shake:mam juz tyle watkow:shake: w realu psy poupychane gdzie sie da:shake: szukam dla nich domow,a wszystkie byly wyrzucone na ulice:-(....biala sunia,rudy duzy Misio, czarny duzy Nero,a gdzie tego umiescic? A czeka jeszcze z interwencji/byla tam Straz dla Zwierzat/ glodzony przez ludzi psiak,szkielecior,jezdze tam w tej chwili raz w tygodniu i zawoze jedzenie,zeby psiak z glodu nie umarl:-( Szukalam dla tego malego czrnuszka zeby go ktos na "chwile" przygarnal,ale nie mam nikogo.....:-(......o rany,same niebieskie koleczka..... A jeszcze wyrzucony kotek bez jedngo oka:-( kto lubi kotki? Kto by chcial mu pomoc? Bardzo mi zal staruszkow. Nie chce zasmiecac watku Doreczka wiec napisze do Ciebie na PW Quote
Awit Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mnie też tych staruszków tracących domek i pana na stare lata, też bardzo żal:-( Quote
Monika z Katowic Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Awit napisał(a):Mnie też tych staruszków tracących domek i pana na stare lata, też bardzo żal:-( Taki jest też los Dorka... Pan zapomniał o Nim, zostawił Go. Myślę, że nie kochał Dorka zbyt mocno. A znam osobiście ludzi, którzy zabrali do USA swojego starego psa i to nie podlegało żadnej dyskusji. Quote
Ingrid44 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Taki jest też los Dorka... Pan zapomniał o Nim, zostawił Go. Myślę, że nie kochał Dorka zbyt mocno. A znam osobiście ludzi, którzy zabrali do USA swojego starego psa i to nie podlegało żadnej dyskusji. Chyba kazda z nas na Dogo zabralaby swojego psinka na koniec swiata ale niestety nie wszyscy ludzie tak traktuja zwierzeta.:( Moj"Okruszek" (85kg zywej wagi) jezdzi ze mna wszedzie.W zimie jechalismy 24 godziny na poludnie na wakacje tylko ze wzgledu na niego zeby nie lecial samolotem i sie nie stresowal (pozatym nie moglosmy znalezc nigdzie tak wielkiego kontenera):) :) :) Doreczek tez znajdzie swoj ukochany domek. Wierze w to ! Quote
Ingrid44 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 majqa napisał(a):Jeju, Ingrid, to nie okruszek to yeti!!! ;-) Moze byc i yeti :cool3: Juz przyzwyczailam sie ze ludzie jak go zobacza mowia na niego ze konik i gdzie mam siodlo :evil_lol: Polacy mowia ze to kawal cielaka.:lol: Ja zdrobniale nazywam go Kruszynka albo Okruszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ala123 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 a ja chciałabym zaprosić na bazarek dla Pilota ,który wybiera się do domu i zbiera kasę na transport http://www.dogomania.pl/threads/189173-Bazarek-rozmaito%C5%9Bci-dla-Pilota-do-dnia-25-lipca-br. Quote
DORA1020 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Uf jak goraco:eviltong:Jak biedne psiaki znosza te upaly Quote
majqa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To jest jakaś masakra, a nie gorąco. Wizja psiuli, zwłaszcza tych zafutrzonych, a nie daj Boże bez kropli wody poraża. :-( Quote
Monika z Katowic Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Doruś w czasie upałów bezpieczny - widziałyście przecież, że chroni się w mieczykach. :):) Quote
Recommended Posts