malibo57 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hm.., a ja mam wątpliwości i powtórzyłabym jednak te badania. Wynika to z mojego ograniczonego zaufania do weterynarzy i lekarzy oraz laboratoriów. Przepraszam, to taki osobisty hopel - widziałam już wyniki ze znanych warszawskich lab-ów różniące się, jak dzień od nocy, choć robione dzień po dniu. Quote
Astaroth Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 też widziałam różne wyniki badań mimo że próbki były od jednego psa i pobierane za jednym razem, jak chcecie to w piątek mogą mu znowu pobrać, zresztą będziesz na miejscu to się dopytasz i już Quote
Monika z Katowic Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 malibo57 napisał(a):Hm.., a ja mam wątpliwości i powtórzyłabym jednak te badania. Wynika to z mojego ograniczonego zaufania do weterynarzy i lekarzy oraz laboratoriów. Przepraszam, to taki osobisty hopel - widziałam już wyniki ze znanych warszawskich lab-ów różniące się, jak dzień od nocy, choć robione dzień po dniu. Na wszelki wypadek lepiej powtórzyć... Quote
ala123 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 zapraszam ciotki na bazarek,chociaż nie dla Dorka http://www.dogomania.pl/threads/188776-Bluzeczki-w-paseczki-biustonosze-i-majteczki-na-zamojskie-pieseczki-do-15.07-godz-22 Quote
Monika z Katowic Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jak ma się dzisiaj mój ulubiony Doreczek? Quote
DORA1020 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 I znowu beda te upaly:shake: ktore psiaki zle znosza i nie tylko psiaki Quote
Astaroth Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 dzisiaj całkiem nieźle, z wieczornego spaceru razem z moim Tajfunem wrócili ostatni bo ganiali się po ogrodzie :) Quote
DORA1020 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Astaroth napisał(a):dzisiaj całkiem nieźle, z wieczornego spaceru razem z moim Tajfunem wrócili ostatni bo ganiali się po ogrodzie :) Tak sie ciesze jak to czytam:lol: Quote
ollalaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przed chwilką "poszła" moja deklaracja na lipiec i sierpień Quote
ala123 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ollalaa napisał(a):Przed chwilką "poszła" moja deklaracja na lipiec i sierpień 10 zł już jest na koncie Dorka, dziękujemy:lol: Stan konta: 459,50 +10zł = 469,50zł Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [FONT=Book Antiqua]A wiecie - na wątku jamnika Fredzia przeczytałam miłą informację o naszym Doreczku! Astaroth napisała" jak chcę się położyć na tapczanie to mój pies schodzi, ale pomrukując z niezadowolenia, Dorek grzecznie ustępuje tak, że nie muszę nawet prosić, żeby się przesunął."[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua]Taki nasz Doreczek grzeczny!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
malibo57 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dorcio po echu - ma niewielkie szmery w serduchu, ale nie wymagają one innego leczenia, jak podawanie Asparginu:) Kontrola za pół roku. Morfologia została faktycznie zbadana przez zewnetrzne laboratorium, jest w porządku. Dorek na oko czuje się dużo lepiej, a jaki on jest grzeczny! Bardzo! W gabinecie był doktor, dwie stażystki, Astaroth, ja i Baster, a mimo wszystko Dorek pokazał klasę:) Stał spokojnie na stole, pozwalał sie wielokrotnie osłuchiwać, elektrody nie zrobiły na nim wrażenia. Do Astaroth pojechał olej budwigowy i wodorosty Wolfsblut dla wszystkich staruszków oraz Basterka, który tez potrzebuje ostrego wspomagania. Quote
DORA1020 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Czyli wszystko w porzadku:lol: to chyba te upaly tak mu dokuczyly,mial prawo byc osowialy i nie miec apetytu,a teraz znowu maja byc upaly,sytuacja moze sie powtorzyc. Quote
Ingrid44 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ja tez sie ciesze ze Dorcio ma sie dobrze. Przy tych upalach bardzo wspolczuje psiakom bo musi im byc bardzo goraco w futerkach. Quote
Astaroth Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 widzę że malibo już wszystko napisała, to dobrze bo ja ostatnio się nie ogarniam na dogo, za dużo wątków i nie bardzo mam czas bo dużo wymagających psów jest teraz u mnie, więc jeśli potrzebne będą jakieś informacje to mnie dręczcie mailami do skutku :) Quote
Monika z Katowic Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 :loveu: Doruś ma się dobrze! :loveu: Quote
malibo57 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ja tez sie ciesze ze Dorcio ma sie dobrze. Przy tych upalach bardzo wspolczuje psiakom bo musi im byc bardzo goraco w futerkach. Jeśli u Dorka powtórzy się taki spadek formy, to trzeba zrobić też usg. A może nie czekać? Tylko przeczekać okres urlopowy i upały i zrobić to usg? Quote
majqa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Żeby potem sobie niczego nie wyrzucać, byłabym zdania - dopiąć tego USG. Quote
Monika z Katowic Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [FONT=Book Antiqua]A ja mam nowe zdjęcia Dorka prosto z hoteliku:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Dorek w mieczykach I"[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Dorek w mieczykach II"[/FONT] Quote
DORA1020 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Dorus szuka cienia,chocby w mieczykach:eviltong:i ciagle mysle o tych wiejskich psinkach bez miseczki wody:angryy:,tak,tak,sa takie sytuacje,buda w sloncu,lancuch i ani kropelki wody:-( Quote
Astaroth Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 DORA1020 napisał(a):Dorus szuka cienia,chocby w mieczykach:eviltong:i ciagle mysle o tych wiejskich psinkach bez miseczki wody:angryy:,tak,tak,sa takie sytuacje,buda w sloncu,lancuch i ani kropelki wody:-( tu akurat się wygrzewał na słońcu, co widać na pierwszym zdjęciu, ale to prawda ludzie nie myślą o tym że psu może być gorąco, w końcu zwierze nie ma duszy, nie czuje to co tam :( Quote
Recommended Posts