Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Przepraszam, Julio kochana! Nie mogę znaleźć Twojego maila - przypadkiem wszystko skasowałam!
Proszę - podaj mi na pw maila!

Już wysłane :) Czekam grzecznie.

Posted

J_ulio kochana! Już już wysłałam Ci ogłoszenie DORECZKA w dwóch wersjach.
W czasie wakacji jadę do Warszawy - jeżeli do tej pory Dorek nie znajdzie domku - to wywieszę ogłoszenia w stolicy. Serio!

Dzisiaj, w tym upale, też rozwiesiłam trochę ogłoszeń (tylko 5), bo słońce nie daje za wygraną. Piecze, praży i pali!

Posted

[FONT=Book Antiqua]Mam dwa nowe zdjęcia Dorka prosto od kochanej Astaroth!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Do Astaroth wysyłam też ogłoszenia Dorka, bo napisała mi:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Podeślij mi plakat Dorka, w poniedziałek będę w Warszawie to gdzieś porozwieszam."[/FONT]
[FONT=Book Antiqua] [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Dziękuję serdecznie za zdjęcia!!! :):):)[/FONT]

Posted

[quote name='DORA1020']Doreczku,ale sie wzruszylam,taki jestes sliczny,marzy mi sie zobaczyc takie zdjecia z ds. Piromanka jak wroci/20-go/porozwiesza ogloszenia w Warszawie.

[FONT=Book Antiqua]Doro kochana! :) Wysyłam Ci na maila moje ogłoszenia!
Doreczku! W końcu znajdziemy wspaniały domek dla Ciebie!!!
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Był jeden telefon - starsza pani ma zadzwonić dzisiaj jeszcze raz... ale wielkiej szansy nie ma.
Jak pani usłyszała, że Dorek jest
[/FONT][FONT=Calibri][FONT=Book Antiqua]Brzezinach koło Warszawy to zaczęła marudzić, że daleko.[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Ufff... Razem wywiesiłam 33 ogłoszenia Dorka.
Teraz tyle, a za dwa tygodnie kolejna partia.

Niestety pani (o której pisałam) już nie zadzwoniła...
33?:eviltong:o matko!!!To jest milosc:loveu:

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Doro kochana! :) Wysyłam Ci na maila moje ogłoszenia![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Doreczku! W końcu znajdziemy wspaniały domek dla Ciebie!!![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Był jeden telefon - starsza pani ma zadzwonić dzisiaj jeszcze raz... ale wielkiej szansy nie ma. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jak pani usłyszała, że Dorek jest [/FONT][FONT=Calibri][FONT=Book Antiqua]Brzezinach koło Warszawy to zaczęła marudzić, że daleko.[/FONT][/FONT][FONT=Calibri]
[/FONT]
Dzieki Monika:lol:jak wroci Ania porozwiesza ogloszenia w W-wie.Moze poprosze jeszcze kogos z innego miasta,moze z Lublina,mialabym blisko do Dorka:lol:

Posted

Ja niestety pomoc nie moge w rozwieszaniu chociaz bardzo bym chciala. Troche daleko mieszkam od was.

Tylko dwie cioteczki rozwieszaja ogloszenia ? Gdzie reszta sie podziala ?

Posted

ala123 napisał(a):
wpłynęły pieniążki dla Dorka od Ania_C - 20zł(za IV-VII) oraz od Elkate - 10zł (07.07 i 10.06),dziękujemy za wpłaty!
463,80+30zł=493,80zl

i dzisiaj Dorek też dziękuje za wpłaty: Redpit za VI - 9zł oraz Aga35 w spadku od Miśka 150zł.Dziękujemy serdecznie:lol:
493,80 + 159= 652,80zł
A ja gapa nie wiem dlaczego jeszcze do tej pory nie wysłałam Astaroth kasy za czerwiec...
Już to naprawiam i wysyłam.

przelew poszedł!
652,80- 240= 412,80zł pozostaje na koncie Dorka