Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Dorek tyle czasu bez domku....
Oby to był ten obserwator....

Bardzo proszę cioteczki, wejdźcie do Lileczki, na niebiesko pod banerkami, jest na granicy życia, odwodniona, a waży tylko 3kg drobiażdżek:-(

Posted

Dzień dobry, kochany Doreczku!:)
Znowu trochę żebrałam dla Ciebie.
Misio szczęśliwie poszedł do domku - może też "skapnie" jakiś grosik dla Ciebie, biedaku?

Nadmienię, że "spadek od TINKI" dla Doreczka wynosi 111,70 zł.
Jeszcze chwilkę trzeba jednak poczekać na wizytę poadopcyjną u Tiny.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Dzień dobry, kochany Doreczku!:)
Znowu trochę żebrałam dla Ciebie.
Misio szczęśliwie poszedł do domku - może też "skapnie" jakiś grosik dla Ciebie, biedaku?

Nadmienię, że "spadek od TINKI" dla Doreczka wynosi 111,70 zł.
Jeszcze chwilkę trzeba jednak poczekać na wizytę poadopcyjną u Tiny.
Brak mi slow Monika,tyle kasy:crazyeye: i to dla Dorusia,bardzo sie ciesze:loveu:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Teraz jakoś trzeba utrzymać Dorka w hoteliku, więc robię co mogę...

Ale marzę, żeby stał się cud i Dorek został adoptowany z miłością!

Ja tez o tym marze,ale po ostatnich przezyciach:-( ciesze sie ,ze Dorek bezpieczny i wiem,ze w koncu znajdzie swoj domek,a Tobie Monika dziekuje,ze robisz,co mozesz:lol:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Napisałam do kochanej Astaroth i mam nowe wieści o Dorku (z pierwszej ręki, że tak powiem). Cytuję fragment listu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]"Dorek ma się dobrze a potrzeba mu chyba tylko DS. To straszny pieszczoch i uwielbi się przytulać i wchodzić na kolana, a u nas niestety 17 takich psiaków do kochania i nie zawsze udaje się poświęcić tyle czasu każdemu na ile by zasługiwał. W ciągu dnia przeważnie śpi, na spacerach jest indywidualistą i nie chodzi z resztą stada, a jak trzeba wracać to zaczyna biegać wokół domu jak wariat..."[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Dziękuję Astaroth za tyle informacji!![/FONT]

Posted

Cioteczki, moze by warto zrobic plakaciki i porozwieszac w sklepah zoologicznych ,lecznicach itp.
Czytalam na innym watku ze byl duzy odzew z takiego rodzaju reklamy i psiak znalazl domek.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Już to zrobiłam. Są u dwóch weterynarzy, w czterech sklepach zoologicznych, na słupach...

Wyżebrałam Dorkowi drugi spadek tym razem po Misiu (to staruszek, który szczęśliwie poszedł do domku).

Niesamowita cioteczka:loveu::loveu::loveu:

W takim razie czeakmy na odzew z ogloszen :lol:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Niesamowita cioteczka:loveu::loveu::loveu:

W takim razie czeakmy na odzew z ogloszen :lol:

Fakt,dziekujemy Monika:lol:A czy te ogloszenia powiesilas w Katowicach?Bo tak sobie pomyslalam,ze moze by powiesic w Warszawie?

Posted

A dlaczego akurat w Warszawie? :) Równie dobrze może być Gdańsk, Gdynia... :):):)
Szukajcie więc dogomaniaczek, chętnych do drukowania i wieszania ogłoszeń (drukowanie czy kserowanie też kosztuje).

Teraz finalizuję dwie sprawy - już niedługo:
AGA35 przyśle dla Dorka spadek od Misia. :)
BOUNTY przyśle dla Dorka spadek od Tinki. :)