Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzień dobry Dorku! W poniedziałek wywieszam Twoje papierowe ogłoszenia w mojej okolicy. Może, ktoś miły i dobry, zwróci uwagę na Ciebie? Quote
Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Oczywiście, że ze zdjęciami! Ogłaszanie bez zdjęć jest bez sensu! Wybrałam trzy (już o tym wcześniej pisałam chyba): [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dzień dobry Doreczku! Masz jednego obserwatora na allegro... Quote
Awit Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A Dorek tyle czasu bez domku.... Oby to był ten obserwator.... Bardzo proszę cioteczki, wejdźcie do Lileczki, na niebiesko pod banerkami, jest na granicy życia, odwodniona, a waży tylko 3kg drobiażdżek:-( Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzień dobry, kochany Doreczku!:) Znowu trochę żebrałam dla Ciebie. Misio szczęśliwie poszedł do domku - może też "skapnie" jakiś grosik dla Ciebie, biedaku? Nadmienię, że "spadek od TINKI" dla Doreczka wynosi 111,70 zł. Jeszcze chwilkę trzeba jednak poczekać na wizytę poadopcyjną u Tiny. Quote
DORA1020 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Dzień dobry, kochany Doreczku!:) Znowu trochę żebrałam dla Ciebie. Misio szczęśliwie poszedł do domku - może też "skapnie" jakiś grosik dla Ciebie, biedaku? Nadmienię, że "spadek od TINKI" dla Doreczka wynosi 111,70 zł. Jeszcze chwilkę trzeba jednak poczekać na wizytę poadopcyjną u Tiny. Brak mi slow Monika,tyle kasy:crazyeye: i to dla Dorusia,bardzo sie ciesze:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Teraz jakoś trzeba utrzymać Dorka w hoteliku, więc robię co mogę... Ale marzę, żeby stał się cud i Dorek został adoptowany z miłością! Quote
DORA1020 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Teraz jakoś trzeba utrzymać Dorka w hoteliku, więc robię co mogę... Ale marzę, żeby stał się cud i Dorek został adoptowany z miłością! Ja tez o tym marze,ale po ostatnich przezyciach:-( ciesze sie ,ze Dorek bezpieczny i wiem,ze w koncu znajdzie swoj domek,a Tobie Monika dziekuje,ze robisz,co mozesz:lol: Quote
Monika z Katowic Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [FONT=Book Antiqua]Napisałam do kochanej Astaroth i mam nowe wieści o Dorku (z pierwszej ręki, że tak powiem). Cytuję fragment listu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Dorek ma się dobrze a potrzeba mu chyba tylko DS. To straszny pieszczoch i uwielbi się przytulać i wchodzić na kolana, a u nas niestety 17 takich psiaków do kochania i nie zawsze udaje się poświęcić tyle czasu każdemu na ile by zasługiwał. W ciągu dnia przeważnie śpi, na spacerach jest indywidualistą i nie chodzi z resztą stada, a jak trzeba wracać to zaczyna biegać wokół domu jak wariat..."[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dziękuję Astaroth za tyle informacji!![/FONT] Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cioteczki, moze by warto zrobic plakaciki i porozwieszac w sklepah zoologicznych ,lecznicach itp. Czytalam na innym watku ze byl duzy odzew z takiego rodzaju reklamy i psiak znalazl domek. Quote
Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Już to zrobiłam. Są u dwóch weterynarzy, w czterech sklepach zoologicznych, na słupach... Wyżebrałam Dorkowi drugi spadek tym razem po Misiu (to staruszek, który szczęśliwie poszedł do domku). Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Już to zrobiłam. Są u dwóch weterynarzy, w czterech sklepach zoologicznych, na słupach... Wyżebrałam Dorkowi drugi spadek tym razem po Misiu (to staruszek, który szczęśliwie poszedł do domku). Niesamowita cioteczka:loveu::loveu::loveu: W takim razie czeakmy na odzew z ogloszen :lol: Quote
DORA1020 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ingrid44 napisał(a):Niesamowita cioteczka:loveu::loveu::loveu: W takim razie czeakmy na odzew z ogloszen :lol: Fakt,dziekujemy Monika:lol:A czy te ogloszenia powiesilas w Katowicach?Bo tak sobie pomyslalam,ze moze by powiesic w Warszawie? Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A dlaczego akurat w Warszawie? :) Równie dobrze może być Gdańsk, Gdynia... :):):) Szukajcie więc dogomaniaczek, chętnych do drukowania i wieszania ogłoszeń (drukowanie czy kserowanie też kosztuje). Teraz finalizuję dwie sprawy - już niedługo: AGA35 przyśle dla Dorka spadek od Misia. :) BOUNTY przyśle dla Dorka spadek od Tinki. :) Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Czy mozna udostepnic plakacik na watku i cioteczki by sobie wydrukowaly i porozwieszaly w roznych miejscach ? Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Chętnie przyślę plakat na maila. :) Tak to wyglada po powieszeniu (podkleiłam Dorka pod jednego kandydata na urząd) :):):):) Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Cioteczki brac plakaciki i rozwieszac gdzie sie da :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kto jest chętny do rozwieszania ogłoszeń? Bardzo, bardzo proszę w imieniu Doreczka! Quote
DORA1020 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Pomyslalam o Warszawie,bo Dorek mialby blisko do ds. ale przeciez nie o to chodzi zeby bylo blisko,tylko zeby domek byl wspanialy. Quote
Ingrid44 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kto jeszcze wezmie plakacik do rozwieszania ? Im wiecej rozwieszonych plakatow tym wieksza szansa na domek :) Quote
Recommended Posts