malibo57 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A co tu taka cisza? Nikt nie szuka ludzi do zrobienia wizyty dla Dorka? To pilna sprawa, słyszałam, że Dorcio ma propozycję z Gliwic? Wiadomo coś? Cioteczki, to gorąca sprawa! Quote
Monika z Katowic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 malibo57 napisał(a):A co tu taka cisza? Nikt nie szuka ludzi do zrobienia wizyty dla Dorka? To pilna sprawa, słyszałam, że Dorcio ma propozycję z Gliwic? Wiadomo coś? Cioteczki, to gorąca sprawa! Nic nie wiemy! Jest jakaś propozycja dla Dorka??? :crazyeye: Ja mogę pojechać do Gliwic! Quote
malibo57 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Omar przekazała wszystko Dorze, ja napisałam juz do niej PW, bo nie wiem, czemu sie nie odzywa. Monika, podaj mi telefon na PW - zadzwonię. Quote
Monika z Katowic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 malibo57 napisał(a):Omar przekazała wszystko Dorze, ja napisałam juz do niej PW, bo nie wiem, czemu sie nie odzywa. Monika, podaj mi telefon na PW - zadzwonię. Malibo! Wysłałam pw. Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cioteczki pewnie nie chca zapeszyc i trzymaja wszystko w tajemnicy :) :) :) Quote
DORA1020 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Jak dzwonilam do pani Ewy z Gliwic,to powiedziala,ze to juz nieaktualne,ale zapytala ile Dorek wazy,jego zachowanie wobec kotkow,psiakow,ile Dorek ma lat,anie ile wazy,juz mi sie wszystko miesza.Powiedziala,ze jak jej nie wyjdzie adopcja innego psiaka,to byc moze zdecyduje sie na Dorka.Powiedzialam jej,to co kiedys napisala Omar,to psiak,ktorego nie ma---lagodny,dobry,kochany,wierny,madry,pieszczoch---same zalety.Jutro Monika zadzwoni do niej,ale jakos do tego nie jestem przekonana,ale przeciez moge sie mylic. Quote
Monika z Katowic Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jutro zadzwonię do Gliwic. Zobaczymy... Quote
Monika z Katowic Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zadzwoniłam do Pani Ewy z Gliwic. :-( Niestety zrezygnowała z adopcji Dorka (ma już nowego psa). :-( Tym razem nie udało się Doreczku kochany, ale będziemy szukać dalej... Pytałam, gdzie znalazła ogłoszenie o Dorku (w gazecie). Quote
Ingrid44 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A ja tak mocno trzymalam kciuki :( :( :( Szkoda ,taki fajny ,bezproblemowy psinek . Quote
Monika z Katowic Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zrobię Dorkowi papierowe ogłoszenia i rozwieszę w Katowicach. Dam namiary na siebie, bo od razu będę robić wizytę przedadopcyjną. Może taki tytuł: "Dorek - pies idealny dla starszej osoby". Kto wie jak zrobić dobre papierowe ogłoszenia? Kto mi pomoże? Sprawa Dorka pilna, bo młody nie jest. Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Mizianki dla DORKA! :) Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doreczku? Co u Ciebie słychać? Choć jedno nowe zdjęcie Dorka - proszę i błagam. Quote
DORA1020 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Doreczku? Co u Ciebie słychać? Choć jedno nowe zdjęcie Dorka - proszę i błagam. I ja tez,pokaz sie pieseczku:eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Trzymajcie kciuki za udanę wizytę poadopcyjną u Tiny - wtedy Dorek dostanie w spadku ponad 100 zł. :) Już ma przydzielone! Quote
DORA1020 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Trzymajcie kciuki za udanę wizytę poadopcyjną u Tiny - wtedy Dorek dostanie w spadku ponad 100 zł. :) Już ma przydzielone! To trzymamy,mam ndzieje,ze Tina znalazla dobry domek, no i Dorek sie ucieszy:lol: Quote
Recommended Posts