ala123 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 DORA1020 napisał(a):Ala,a co to za kwota 60.30zl?Umknelo mi cos? 60zł wpłaciła BeaBono z bazarku dla Saby,która już ma dom:lol: Quote
ala123 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Astaroth napisał(a):a ja już widziałam Dorka w gazecie :) Ja własnie teraz oglądam Dorka w Przyjaciel Pies:lol:,jutro zeskanuję i wkleję na wątek! Quote
gonia66 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 lilith27 napisał(a):ojjjjjjjjj jakaś smutna sprawa daj poczytam sobie czy ja mam wrażenie....czy na początku panował na tym wątku straszny ruch?OJ tak..tak...panował:(...minęły dwa miesiace niestey jak został uspiony..i nigdy nie dane mu bylo zaznać miłości, choc miłośc na Niego czekala:( Wysle na PW i Monisi też oczywiście:) Quote
Awit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dora, jednak pamietałam dobrze, że gdzieś się z Dorkiem spotkałam. Śledziłam kiedys ten wątek od początku, ale po zmianach na dogo gdzieś wiele wątków pogubiłam. Pamiętam, że Dorek trafił do jakiegoś domku gdzie miał dobrze. tymczasowego chyba. A teraz jest widzę u Astaroth, zmienił miejsce pobytu czy od początku to jest to miejsce? Oczywiście 5zł deklaruję, tzn co 2 m-ce 10zl. Quote
DORA1020 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Awit napisał(a):Dora, jednak pamietałam dobrze, że gdzieś się z Dorkiem spotkałam. Śledziłam kiedys ten wątek od początku, ale po zmianach na dogo gdzieś wiele wątków pogubiłam. Pamiętam, że Dorek trafił do jakiegoś domku gdzie miał dobrze. tymczasowego chyba. A teraz jest widzę u Astaroth, zmienił miejsce pobytu czy od początku to jest to miejsce? Oczywiście 5zł deklaruję, tzn co 2 m-ce 10zl. Dziekuje Awit,Dorek byl u Omar,mial tam dobrze,a teraz jest u Astaroth,ale najlepiej byloby mu w swoim domku,ukazalo sie ogloszenie w miesieczniku Przyjaciel Pies i cala nasza w tym nadzieja,ze moze w koncu znajdzie swoje miejsce na ziemi.Jeszcze raz dzieki:lol: Quote
ala123 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 niestety nie udalo mi się dzisiaj zeskanować ogłoszeniacDorka z PP,sorry ale praca nie pozwoliła. Jutro zrobię to na pewno. Awit juz wysy~łam Ci nr konta na pw,dziękuję w imieniu Doreczka Quote
Piromanka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ala, moja wpłata już powinna być na koncie. Sprawdzałaś dzisiaj? Quote
Monika z Katowic Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 I już nikt nie da DORKOWI po 5 zł deklaracji stałej??? :(:(:( Dora wysyłała cały dzien pw i wszyscy milczą. :( Quote
ala123 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Piromanka']Ala, moja wpłata już powinna być na koncie. Sprawdzałaś dzisiaj? jest na koncie,dopiero teraz zajrzałam tam! Dziękujemy!:lol: Dorkowa kasa na maj przedstawia się następująco:110,30 + 20 od Piromanki = 130,30zł Quote
ala123 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Monika z Katowic']I już nikt nie da DORKOWI po 5 zł deklaracji stałej??? :(:(:( Dora wysyłała cały dzien pw i wszyscy milczą. :( :-(:shake::-(:shake::-(:shake::-(:shake::-(:shake:??????? Quote
majqa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Bardzo przepraszam ale naprawdę nie jestem w stanie złożyć słownie żadnej stałej deklaracji (bez znaczenia, jaki to pies, jaki wątek). Taka deklaracja to zobowiązanie, a istnieje prawdopodobieństwo, że nie wywiązałabym się z niego. Quote
irenaka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 majqa napisał(a):Bardzo przepraszam ale naprawdę nie jestem w stanie złożyć słownie żadnej stałej deklaracji (bez znaczenia, jaki to pies, jaki wątek). Taka deklaracja to zobowiązanie, a istnieje prawdopodobieństwo, że nie wywiązałabym się z niego. Podobnie jak ja. Zbyt dużo psów, potrzeb i jeszcze domowe chorują. Też bym się nie wywiązała a robić z siebie kretynkę i obiecywać? Chyba nie tędy droga i przepraszać nie ma za co, bo to nazywa się odpowiedzialność. Quote
gonia66 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 irenaka napisał(a):Podobnie jak ja. Zbyt dużo psów, potrzeb i jeszcze domowe chorują. Też bym się nie wywiązała a robić z siebie kretynkę i obiecywać? Chyba nie tędy droga i przepraszać nie ma za co, bo to nazywa się odpowiedzialność. To Wy tskie kolezanki jestescie i ze mna pod most nie chcecie???:o...i tak tam wszystkie wylądujemy wczesniej, czy później, wiec czym wczesniej, tym lepsiejsze miejsce;) A tak na serio...to teraz jest jakas masakra zebrac kase:(... Quote
irenaka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 gonia66 napisał(a):To Wy tskie kolezanki jestescie i ze mna pod most nie chcecie???:o...i tak tam wszystkie wylądujemy wczesniej, czy później, wiec czym wczesniej, tym lepsiejsze miejsce;) A tak na serio...to teraz jest jakas masakra zebrac kase:(... Pod most to ja z Tobą nie bardzo mam ochotę, chyba, że się poprzytulamy:evil_lol:. Może jeszcze ktoś się przyłączy, w kupie raźniej;) Quote
Cajus JB Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja właśnie staram się wrócić spod tego mostu. Miejsce wygrzane. Quote
Monika z Katowic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dorek! Nie spadaj! Jest ciężko, ale do góryyyy! Będę pisać, będę błagać o 5 zł dla Ciebie... Quote
ala123 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wklejam obiecane wczoraj ogłoszenie Dorka w majowym numerze Przyjaciel Pies A tutaj Dorek wraz z innymi towarzyszami niedoli... w ogłoszeniu podany został chyba nr telefonu Omar,bo wtedy jak wysyłałam dane był jeszcze u niej,ale to chyba nie jest problem Quote
Syla Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Witam.Dzięki za PW Monika z Katowic.Jutro poczytam, albo jak dam radę w nocy.Mam już deklaracji na ok 300 zł, ale w tak doborowym towarzystwie nawet pod most warto trafić.Podliczę stałe deklaracje i zobaczę.Jednorazowo zawsze te 20 zł podeślę.pozdrawiam serdecznie. Quote
Monika z Katowic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Najserdeczniej dziękujemy Syla! :) Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dziekuje za zaproszenie Moniko, wielkiej pociechy ze mnie nie bedzie bo sama utrzymuje pieska w Hoteliku i jeszcze masa deklaracji. Podesle 20zl jednorazowo. Prosze o nr konta. Dorek jest przeslodki, moze ktos sie w nim zakocha jak go zobaczy w "Moj Pies". Quote
NusiaiJa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dziękuję za zaproszenie, nieco później przeczytam te pare stron... ;) Quote
maarit Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mówisz i masz... jestem ale finansowo nie mogę pomóc :( za dużo deklaracji a adopcje utknęły w martwym punkcie :( Quote
Syla Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jutro wyślę 40 zł. To będzie moja stała deklaracja od maja do grudnia dla Dorka.Inaczej zapomnę wysyłać po 5 zł, bo nigdy tak mało, do żadnego pieska nie wysyłałam.Na razie nie dam rady więcej stale, ale jednorazowo, to można się od czerwca do mnie uśmiechnąć...ja mogę nie pamiętać.Będę zaglądać jak dam radę...Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts