DORA1020 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 ala123 napisał(a):własnie mamy pierwszą nieoczekiwaną wpłatę dla Dorka ! otóż BeaBono wpłaciła dzisiaj 60zł ! dziękujemy BeaBono:lol:. pieniążki pochodzą z bazarku dla Saby,która znalazła domek. jednym słowem mamy na kwiecień 60,30zł!:lol: Na maj:lol: Quote
DORA1020 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Dziekuje BeaBono:loveu:Dorkowi bardzo te pieniazki potrzebna,ciesze sie,ze Saba znalazla domek,oby i Dorkowi dopisalo szczescie Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dzien dobry Dorku! Proś pięknie o pomoc! :) Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='DORA1020']Na maj:lol: oczywiście na maj!!!:lol: no i jeszcze dwa bazarki trwają,parę groszy już się uzbierało, a ja zapraszam na dalsze zakupy dla Dorka!: http://www.dogomania.pl/threads/183845-Kolorowy-bazarek-dla-Dorka-bluzki-w-r%C3%B3%C5%BCnych-rozm.-i-oryginalne-torebki-do-1maja http://www.dogomania.pl/threads/183628-Ubrania-ksi%C4%85%C5%BCki-buty-ozdoby-na-DORKA-do-22.04.10-godz.-21-00 Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zapraszam też do odwiedzenia dwóch zamościanek ,które już wprawdzie sa bezpieczne ale z długiem, bardzo biedne,groziło im otrucie tak jak ich matce: http://www.dogomania.pl/threads/183358-Matka-otruta-jej-dzieci-2-suczki-Kor%C4%99-i-Lun%C4%99-uda%C5%82o-si%C4%99-uratowa%C4%87-brakuje-350z%C5%82... Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Doreczku - popołudniowe buziaczki! :) Quote
Piromanka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Przehandlowałam jeden z fantów podarowych od Malibo, więc przelałam przed chwilą dla Dorka 20 zł. Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dziewczyny kochane i wspaniałe! Jest nas tak dużo na wątku Dorka! Gdyby każda z nas dała po 5 zł deklaracji stałej skończyłaby się ta finansowa szarpanina... Co Wy na to? Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Dziewczyny kochane i wspaniałe! Jest nas tak dużo na wątku Dorka! Gdyby każda z nas dała po 5 zł deklaracji stałej skończyłaby się ta finansowa szarpanina... Co Wy na to? to jest pomysł,je jestem za!:lol: przepraszam,że więcej nie deklaruję ale mam tyły finansowe a deklaracji mnóstwo. no i jeszcze muszę brać pod uwagę nagłe przypadki potrzebujące natychmiastowego wsparcia i na dogo i w realu... dziękujemy Piromanko za wpłatę:lol: Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [FONT=Book Antiqua]Proponuję deklaracje stałe tylko po 5 zł, bo wiem, że wszyscy "zapsieni po uszy". :):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Hotelik Dorka (w porównaniu do innych) jest tani - 8 zł doba, więc maksymalnie kosztuje 248 zł miesięcznie...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Rachunek jest prosty potrzebujemy 50 sponsorów! Piętnaście deklaracji już mamy: :):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]1. ala 123 - 5 zł:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]2. [/FONT][FONT=Book Antiqua]Monika z Katowic - 5 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]3. Lilith27 - 5 zł:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]4. gonia66 - 5 zł:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]5. Awit - 5 zł:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]6. Ollalaa - 5 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]7. Havanka- 5 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]8. [/FONT][FONT=Book Antiqua]ANIA_C - 5 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]9. Redipt - 5 zł:)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]10. Elkate - 10 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]11. Kakaicezar - 10 zł :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]12. Syla - 40 zł (czyli od razu aż za 8 miesięcy!) :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]13. Malibo57 - 40 zł (czyli od razu aż za 8 miesięcy!) :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]14. Ingrid44 - 20 zł (jednorazowo, ale aż za 4 miesiące!) :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]15. Jola_li - jednorazowo :)[/FONT] .......................... [FONT=Book Antiqua]Oby ta lista rosła i rosła! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]POMOŻECIE?[/FONT] Quote
lilith27 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 poczytuje czasem watek........ masakra jakaś........ wiem jak ciężko zbiera się kaskę......... sama nie zdążyłam uzbierać deklaracji na hotelik i nie zdążyłam zabrać psa proszę wpisać mnie na listę..... Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 lilith27 napisał(a):poczytuje czasem watek........ masakra jakaś........ wiem jak ciężko zbiera się kaskę......... sama nie zdążyłam uzbierać deklaracji na hotelik i nie zdążyłam zabrać psa proszę wpisać mnie na listę..... dziękujemy Ci serdecznie! A ten pies ,na którego nie zdążyłaś uzbierać,co się z nim stało...? Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Lilith27! Dziękujemy serdecznie za 5 zł deklaracji! Dorek razem ma juz 3 deklaracje stałe! Quote
lilith27 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ala123 napisał(a):dziękujemy Ci serdecznie! A ten pies ,na którego nie zdążyłaś uzbierać,co się z nim stało...? właściciele znaleźli mu nowy dom dziewczyny dawajcie kasiorkę Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Proponuję deklaracje stałe tylko po 5 zł, bo wiem, że wszyscy "zapsieni po uszy". :):):)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Hotelik Dorka (w porównaniu do innych) jest tani - 8 zł doba, wiec maksymalnie kosztuje 248 zł miesięcznie...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Rachunek jest prosty potrzebujemy 50 sponsorów! Trzy stałe deklaracje po 5 zł już mamy:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]1. ala 123 [/FONT] [FONT=Book Antiqua]2. [/FONT][FONT=Book Antiqua]Monika z Katowic[/FONT] [FONT=Book Antiqua]3. Lilith27[/FONT] [FONT=Book Antiqua]4.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]5.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]6.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]7.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]8.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]9.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]10.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]11.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]12.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]13.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]14.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]15.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]16.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]17.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]18.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]19.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]20.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]21.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]22.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]23.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]24.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]25.[/FONT] .......................... [FONT=Book Antiqua]Oby ta lista rosła i rosła! :)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]POMOŻECIE?[/FONT]KUrcze...dawno mnie tu nie bylo...bylam pewna, ze Dorek juz dawno w domku- bo pamietam, ze mial jechac...nie chce mi się nawet wracać i szukać...bo widzę, ze nie wypaliło... MOnia mnie tu przygnala spowrotem...zapieralam sie, ze tylko wejdę... Aaa...niech Cię kule bija Monia!!!!wpisuj mnie na listę...jedna piątka w tą, druga w ta...;) Teraz lato, to pod mostem będzie wygodnie i przyjemnie:):) i zapewne spotkam się tam z niejedną z Was:D(malibo pierwsza tam zagrzeje miejsce i do mnie calkiem blisko;)) Poszalejemy:):) ps. w maju pierwsza wplata-ok??tylko mi prosze przypomniec jakby co..bo ja ostatnio zakręcona jestem jak sloik po ogórkach;) Quote
lilith27 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gonia ten banerek o odebranej nadziei filipka jest źle podlinkowany przekierowuje do stronki imageshack Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dzisiaj na moje konto wpłynęło 50zł od Henryki Danuty S.J.; nie wiem dla jakiego pieska są te pieniążki,czy dla Dorka może? Quote
DORA1020 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 To chyba hesia wyslala dla Dorka:lol: Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 lilith27 napisał(a):gonia ten banerek o odebranej nadziei filipka jest źle podlinkowany przekierowuje do stronki imageshack Ech...Liluś...nie jest źle podlinkowany:( Nie jest wcale- bo Filipek nie zyje a Jego watek niestety został zamkniety:( Jeśli chcesz, na PW moge podać CI linki do bloga i nowego, założonego przez nas forum, gdzie walczymy o sparwiedliwośc dla Niego... On mial tez byc jak Dorek u OMar....:(:(Mial miec tu DS...szkoda gadać... Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='gonia66']KUrcze...dawno mnie tu nie bylo...bylam pewna, ze Dorek juz dawno w domku- bo pamietam, ze mial jechac...nie chce mi się nawet wracać i szukać...bo widzę, ze nie wypaliło... MOnia mnie tu przygnala spowrotem...zapieralam sie, ze tylko wejdę... Aaa...niech Cię kule bija Monia!!!!wpisuj mnie na listę...jedna piątka w tą, druga w ta...;) Teraz lato, to pod mostem będzie wygodnie i przyjemnie:):) i zapewne spotkam się tam z niejedną z Was:D(malibo pierwsza tam zagrzeje miejsce i do mnie calkiem blisko;)) Poszalejemy:):) ps. w maju pierwsza wplata-ok??tylko mi prosze przypomniec jakby co..bo ja ostatnio zakręcona jestem jak sloik po ogórkach;) Gonia66 dziękuje Ci serdecznie! :) Dorek ma juz cztery deklaracje stałe. Oczywiście zbieramy od maja. A w razie czego to pod mostem razem zamieszkamy - ja mam fajny namiot :) Goniu66 - mnie też wyślij wszystko o Filipku. Nigdy Go nie zapomnę! :( Quote
hesia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 DORA1020 napisał(a):To chyba hesia wyslala dla Dorka:lol: Tak, to ja. Dziwne, ze nie bylo napisane dla kogo, bo wpisalam, ale wazne, ze doszlo :lol:. Quote
ala123 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='hesia']Tak, to ja. Dziwne, ze nie bylo napisane dla kogo, bo wpisalam, ale wazne, ze doszlo :lol:. no właśnie, nigdzie nie jest napisany tytuł przelewu - bank zmienił kilka dni temu stronę i sposób odczytywania szczegółów przelewów, jakaś dziwna teraz jest, ale najważniejsze ,że sie wyjaśniło. DZIĘKI za wpłatę!!!!:lol: Mamy na maj: 60,30 + 50zł od Hesi= 110,30zł Astaroth podaj mi na pw nr konta,wyślę Ci kasę za kwiecień Quote
DORA1020 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Ala,a co to za kwota 60.30zl?Umknelo mi cos? Quote
lilith27 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 gonia66 napisał(a):Ech...Liluś...nie jest źle podlinkowany:( Nie jest wcale- bo Filipek nie zyje a Jego watek niestety został zamkniety:( Jeśli chcesz, na PW moge podać CI linki do bloga i nowego, założonego przez nas forum, gdzie walczymy o sparwiedliwośc dla Niego... On mial tez byc jak Dorek u OMar....:(:(Mial miec tu DS...szkoda gadać... ojjjjjjjjj jakaś smutna sprawa daj poczytam sobie czy ja mam wrażenie....czy na początku panował na tym wątku straszny ruch? Quote
Recommended Posts