Monika z Katowic Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dopłacę Dorkowi brakującą kwotę - 62 zł do hotelikowania w kwietniu, ale nie będę Mu mogła pomóc w przyszłym miesiącu. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pieniądze przeleję w poniedziałek.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Potem przyślę jakiś grosik dopiero w czerwcu...[/FONT] Quote
ala123 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Monika z Katowic napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Dopłacę Dorkowi brakującą kwotę - 62 zł do hotelikowania w kwietniu, ale nie będę Mu mogła pomóc w przyszłym miesiącu. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pieniądze przeleję w poniedziałek.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Potem przyślę jakiś grosik dopiero w czerwcu...[/FONT] dziękujemy!!!:lol: a ja właśnie próbowałam zrobić bazarek dla Dorka,nawet mi się chyba udało,ale podprowadzono mi miejsce przy komputerze na 10minut i wszystko wcięło:placz:,jestem wkurzona :mad:,jutro spróbuję jak będę sama w domu i mam nadzieję,że skutecznie Quote
ala123 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 chyba się udało,zrobiłam ten bazarek!Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/183845-kolorowy-bazarek-dla-Dorka-bluzki-w-r%C3%B3%C5%BCnych-rozmiarach-i-oryginalne-torebki Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ludzie kochani! Idźcie na bazarek dla DORKA!!! On bardzo, bardzo potrzebuje pieniążków! Został biedny sam - ma tylko nas! http://www.dogomania.pl/threads/1838...inalne-torebki Quote
ala123 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Ludzie kochani! Idźcie na bazarek dla DORKA!!! On bardzo, bardzo potrzebuje pieniążków! Został biedny sam - ma tylko nas! http://www.dogomania.pl/threads/1838...inalne-torebki dzięki Moniko za wsparcie bazarku i Dorka! Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ja roześlę bazarek. Tak mi żal DORKA! Jak właściciel mógł tak Go zostawić! :( Quote
ala123 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Ja roześlę bazarek. Tak mi żal DORKA! Jak właściciel mógł tak Go zostawić! :( dzięki Moniko za zakup; mamy już 35 zł z bazarku!:lol: super Quote
DORA1020 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dziewczyny,serdeczne dzieki:loveu:Dziekuje Ala za zrobienie bazarku/wiem,ze nie bylo latwo;)/dziekuje Monika,ze pokochalas staruszka:lol:Bardzo,bardzo dziekuje. Quote
ala123 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 donoszę uprzejmie ,że z bazarku mamy już 45zł!!!!:lol: Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ciotki, a moze oplace mu takie super allegro ze wszystkimi bajerami i wzruszajacym tekstem (Majqa, co Ty na to :evil_lol:) ? Kto potrafilby zrobic oprawe graficzna? Taki sliczny grubcio i nie ma szczescia. Quote
ala123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 hesia napisał(a):Ciotki, a moze oplace mu takie super allegro ze wszystkimi bajerami i wzruszajacym tekstem (Majqa, co Ty na to :evil_lol:) ? Kto potrafilby zrobic oprawe graficzna? Taki sliczny grubcio i nie ma szczescia. to bardzo dobry pomysł tylko z kasą krucho niestety Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ala, ale ja oplace. Tylko nie potrafie pisac wzruszajacych tekstow (matematyk jestem), i nie mam konta na allegro. Dorek ma zyciorys na lamanie serc, a zauwazylam, ze taki tekst i rzucajace sie oczy ogloszenie, to 95% na znalezienie domku ze starszymi, chorymi, mniej adoptowalnymi psiakami. Reszta to szczescie. Po tekscie Majqi i slicznym allegro Isadory, Artus - 10 letni psiak, znalazl dom w 10 dni. Quote
Monika z Katowic Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [FONT=Book Antiqua]Dorek do góryyy![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Link do bazarku Dorka:[/FONT] Kolorowy bazarek dla Dorka - bluzki w różnych rozm. i oryginalne torebki - do 1maja [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Słów kilka o DORKU (z Jego ogłoszeń):[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Nie jest hałaśliwy, niczego nie niszczy, sygnalizuje potrzebę wyjścia, zna swoje miejsce w szeregu, wraca przywołany, bardzo ładnie chodzi na smyczce, wszelkie zabiegi pielęgnacyjne znosi ze stoickim spokojem, jest przychylny nie tylko innym psom, ale i kotom..."[/FONT] Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hesiu, tu musi ktoś inny pomóc tekstowo. Z moim tekstem Dorek był ogłaszany. Efekt tego jest jaki jest. Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Majqa, a gdzie jest Twoj tekst? Troche info jest na pierwszej stronie, troche podala Monika, ale moze tez skradne troche od Ciebie. Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majqa napisał(a):Hesiu, tu musi ktoś inny pomóc tekstowo. Z moim tekstem Dorek był ogłaszany. Efekt tego jest jaki jest. I allegro cały czas chodzi cyklicznie wznawiane na moim koncie Quote
majqa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Tu jest tekst: http://www.allegro.pl/item987032140_dorek_dziwnymi_drogami_chadza_jego_szczescie.html Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):I allegro cały czas chodzi cyklicznie wznawiane na moim koncie Isadora, a takie piekne jak to, ktore zrobilas dla Artusia, takie z bajerami? I nikt go nie chce :-(:-(:-(? Jesli tak, to zamiast za allegro wplace cos na hotelik. Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dorek bardzo, bardzo potrzebuje stałych deklaracji... :( Kochani? Kto pomoże? Quote
ala123 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Moniko z Katowic dziękuję za wpłatę,na konto doszło 62 zł:lol: A oto podsumowanie wszystkich wplat, jakie otrzymałam dla Dorka: 182zł Piromanka 17,50zł Asl 50zł Monika z Katowic 50zł Hesia 50zł Funia 62zł Monika z Katowic(dzisiejsza wpłata) .......................... 411,50zł -171,20zł wpłata dla Omar ...................... 240,30zł czyli mamy na bieżący miesiąc hotelowania. Astaroth, pisałaś,że na razie nie chcesz wpłaty az pod koniec miesiąca;jedno Twoje słowo a robię przelew:lol: Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam,jeżeli tak,proszę zgłaszać reklamacje:lol: Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dorek! Kwiecień w hoteliku masz zapewniony! :) Ale zbliża się maj - zdałyby się deklaracje stałe, choć maleńkie... :( Quote
Piromanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Właśnie miałam to napisać - przydałoby sie kasę zbierać na maj... Quote
hesia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Piromanka napisał(a):Dorek na hotelik także potrzebuje. Tak wiem, a poniewaz ogloszenia juz ma, to w zamian cos mu podrzuce. Quote
ala123 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 własnie mamy pierwszą nieoczekiwaną wpłatę dla Dorka ! otóż BeaBono wpłaciła dzisiaj 60zł ! dziękujemy BeaBono:lol:. pieniążki pochodzą z bazarku dla Saby,która znalazła domek. jednym słowem mamy na kwiecień 60,30zł!:lol: Quote
Recommended Posts