Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dopłacę Dorkowi brakującą kwotę - 62 zł do hotelikowania w kwietniu, ale nie będę Mu mogła pomóc w przyszłym miesiącu. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pieniądze przeleję w poniedziałek.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Potem przyślę jakiś grosik dopiero w czerwcu...[/FONT]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
[FONT=Book Antiqua]Dopłacę Dorkowi brakującą kwotę - 62 zł do hotelikowania w kwietniu, ale nie będę Mu mogła pomóc w przyszłym miesiącu. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pieniądze przeleję w poniedziałek.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Potem przyślę jakiś grosik dopiero w czerwcu...[/FONT]

dziękujemy!!!:lol:
a ja właśnie próbowałam zrobić bazarek dla Dorka,nawet mi się chyba udało,ale podprowadzono mi miejsce przy komputerze na 10minut i wszystko wcięło:placz:,jestem wkurzona :mad:,jutro spróbuję jak będę sama w domu i mam nadzieję,że skutecznie

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ja roześlę bazarek.
Tak mi żal DORKA!
Jak właściciel mógł tak Go zostawić! :(

dzięki Moniko za zakup; mamy już 35 zł z bazarku!:lol: super

Posted

Ciotki, a moze oplace mu takie super allegro ze wszystkimi bajerami i wzruszajacym tekstem (Majqa, co Ty na to :evil_lol:) ? Kto potrafilby zrobic oprawe graficzna? Taki sliczny grubcio i nie ma szczescia.

Posted

hesia napisał(a):
Ciotki, a moze oplace mu takie super allegro ze wszystkimi bajerami i wzruszajacym tekstem (Majqa, co Ty na to :evil_lol:) ? Kto potrafilby zrobic oprawe graficzna? Taki sliczny grubcio i nie ma szczescia.

to bardzo dobry pomysł tylko z kasą krucho niestety

Posted

Ala, ale ja oplace. Tylko nie potrafie pisac wzruszajacych tekstow (matematyk jestem), i nie mam konta na allegro. Dorek ma zyciorys na lamanie serc, a zauwazylam, ze taki tekst i rzucajace sie oczy ogloszenie, to 95% na znalezienie domku ze starszymi, chorymi, mniej adoptowalnymi psiakami. Reszta to szczescie. Po tekscie Majqi i slicznym allegro Isadory, Artus - 10 letni psiak, znalazl dom w 10 dni.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Dorek do góryyy![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Link do bazarku Dorka:[/FONT]
Kolorowy bazarek dla Dorka - bluzki w różnych rozm. i oryginalne torebki - do 1maja
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Słów kilka o DORKU (z Jego ogłoszeń):[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Nie jest hałaśliwy, niczego nie niszczy, sygnalizuje potrzebę wyjścia, zna swoje miejsce w szeregu, wraca przywołany, bardzo ładnie chodzi na smyczce, wszelkie zabiegi pielęgnacyjne znosi ze stoickim spokojem, jest przychylny nie tylko innym psom, ale i kotom..."[/FONT]

Posted

majqa napisał(a):
Hesiu, tu musi ktoś inny pomóc tekstowo. Z moim tekstem Dorek był ogłaszany. Efekt tego jest jaki jest.

I allegro cały czas chodzi cyklicznie wznawiane na moim koncie

Posted

Isadora7 napisał(a):
I allegro cały czas chodzi cyklicznie wznawiane na moim koncie

Isadora, a takie piekne jak to, ktore zrobilas dla Artusia, takie z bajerami?
I nikt go nie chce :-(:-(:-(? Jesli tak, to zamiast za allegro wplace cos na hotelik.

Posted

Moniko z Katowic dziękuję za wpłatę,na konto doszło 62 zł:lol:
A oto podsumowanie wszystkich wplat, jakie otrzymałam dla Dorka:
182zł Piromanka
17,50zł Asl
50zł Monika z Katowic
50zł Hesia
50zł Funia
62zł Monika z Katowic(dzisiejsza wpłata)
..........................
411,50zł
-171,20zł wpłata dla Omar
......................
240,30zł

czyli mamy na bieżący miesiąc hotelowania. Astaroth, pisałaś,że na razie nie chcesz wpłaty az pod koniec miesiąca;jedno Twoje słowo a robię przelew:lol:

Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam,jeżeli tak,proszę zgłaszać reklamacje:lol:

Posted

własnie mamy pierwszą nieoczekiwaną wpłatę dla Dorka ! otóż BeaBono wpłaciła dzisiaj 60zł ! dziękujemy BeaBono:lol:. pieniążki pochodzą z bazarku dla Saby,która znalazła domek.
jednym słowem mamy na kwiecień 60,30zł!:lol: