malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dorek odnalazł sie bardzo dobrze:) Są zdjęcia - u Omar w aparacie. Widziałam, ale mogę tylko opowiadać. Myślę, że pojawią się tu dziś na wątku. Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 O, tak! Mam nadzieję, że Astaroth tez się tu zamelduje. Może by tak podesłać jej watek, jesli nie ma? Quote
Piromanka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dorku, ciotka zaraz wszystko pooblicza i prześle kaskę z bazarków. Quote
majqa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 funia napisał(a):Doreczku no to czekamy na informacje. Jasne, że czekamy! :lol: Quote
malibo57 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dziś miała tu być nasza opatrznościowa Omar - i nie tylko tu. Materiały miała juz przygotowane:mad: Omarek, bo Ci Mariana na Saharę wyślę;-) Quote
Nadziejka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :loveu::cool2::multi::multi:cioteczki ja sie z wami bardzooooooooo ciesze bardzoooooooooo , ze Dorcik bedzie mial teraz wiecej raju czyli wiecej swoich kacikow do obwachiwania i do latania:multi:postokroc przepraszam , bo wrocily juz do mnie pieniazki przekazem pocztowem i jeszczem :oops:nie wplacila , co uczynie dzis , wybaczcie starej gonzulci! [FONT=Franklin Gothic Medium]Dorciku masz tyle cioteczek wspanialych , ze jestes jak ten Ksieciunio z bajki , ktora musi sie pieknie skonczyc , ale i trwac i trwac :loveu:[/FONT] Quote
Astaroth Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witajcie! Znalazłam wątek bo okazuje się że kupowałam coś na dorkowym bazarku :) Mam teraz problem z netem ale jak tylko będę miała możliwość będę tu zaglądać. kilka zdjęć Dorka: Quote
malibo57 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O, ale fajnie:) Astaroth, czy Dorek jest trochę smutny, czy mnie się zdaje? Myślisz, że trochę tęskni? Jak układy w stadzie? Jest integracja? Quote
Piromanka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Czyli Dorek zmienił hotel, tak? mam uzbierane 177 zł z bazarków dla Dorka. Czy wszystko przelać do omar, czy skoro zmienił hotel ktoś inny będzie skarbnikiem? Quote
malibo57 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dorek zmienił hotel. W sprawie rozliczeń, to chyba do Dory? Quote
funia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Martwi mnie ten dłlug .....Ile trzeba dopłacic zeby wyjsc na prostą .Czuje się współodpowiedzialna za ten dług .Moze proszę o kwote jaka jest potrzebna aby pokryc dług i aby było na czysto .Coś bym wplaciła ,nie duzo ale grosik do grosika..... Quote
Astaroth Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 malibo57 napisał(a):O, ale fajnie:) Astaroth, czy Dorek jest trochę smutny, czy mnie się zdaje? Myślisz, że trochę tęskni? Jak układy w stadzie? Jest integracja? Też mi się wydaje trochę smutny, z tego co widziałam to bardzo przywiązał się do Omar, więc pewnie tęskni. Jeszcze całe stado się nie poznało, bo taki mieliśmy tydzień że albo mnie nie było w ciągu dnia, albo byłam sama, tzn. na spacerach chodzą razem i nie ma problemu a w domu zrobimy główne zapoznanie w weekend, na razie Dorek i Tytus rządzą w salonie, a moje psy siedzą u mamy ale myśłę że nie będzie problemu i już w sobote będą razem. Quote
majqa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Musiał się nagle przestawić i pewno rozstanie z Omar potraktował jak karę. Quote
malibo57 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie mówiąc o haremie, który został. Bardzo też zaprzyjaźnił się z Rudką - mamcią. Quote
Nadziejka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 cioteczki ja dzis wplacilam na konto cioteczki Omar Quote
DORA1020 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Piromanko,wysylam Ci na pw.numer konta.Faktycznie Dorek smutny,pokochal Omar calym swoim rudym serduchem/z wajemnoscia/a teraz nowe,nieznane mu miejsce.Czas,zeby staruszek znalazl stala przystan. Quote
DORA1020 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Piromanka napisał(a):Przelalam 182 zl na rzecz Dorka. Slicznie dziekuje Piromanko:lol:Czekamy na rozliczenie Omar,zeby bylo wiadomo jak z finansami Dorka Quote
lilith27 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a ja mam przekazać, że Magda nie ma internetu na razie, nie może wejść na dogo ani na gg Quote
Recommended Posts