Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::cool2::multi::multi:cioteczki ja sie z wami bardzooooooooo ciesze bardzoooooooooo , ze Dorcik bedzie mial teraz wiecej raju czyli wiecej swoich kacikow do obwachiwania i do latania:multi:postokroc przepraszam , bo wrocily juz do mnie pieniazki przekazem pocztowem i jeszczem :oops:nie wplacila , co uczynie dzis , wybaczcie starej gonzulci! [FONT=Franklin Gothic Medium]Dorciku masz tyle cioteczek wspanialych , ze jestes jak ten Ksieciunio z bajki , ktora musi sie pieknie skonczyc , ale i trwac i trwac :loveu:[/FONT]

Posted

Witajcie! Znalazłam wątek bo okazuje się że kupowałam coś na dorkowym bazarku :) Mam teraz problem z netem ale jak tylko będę miała możliwość będę tu zaglądać.
kilka zdjęć Dorka:

Posted

Martwi mnie ten dłlug .....Ile trzeba dopłacic zeby wyjsc na prostą .Czuje się współodpowiedzialna za ten dług .Moze proszę o kwote jaka jest potrzebna aby pokryc dług i aby było na czysto .Coś bym wplaciła ,nie duzo ale grosik do grosika.....

Posted

malibo57 napisał(a):
O, ale fajnie:)
Astaroth, czy Dorek jest trochę smutny, czy mnie się zdaje? Myślisz, że trochę tęskni? Jak układy w stadzie? Jest integracja?

Też mi się wydaje trochę smutny, z tego co widziałam to bardzo przywiązał się do Omar, więc pewnie tęskni. Jeszcze całe stado się nie poznało, bo taki mieliśmy tydzień że albo mnie nie było w ciągu dnia, albo byłam sama, tzn. na spacerach chodzą razem i nie ma problemu a w domu zrobimy główne zapoznanie w weekend, na razie Dorek i Tytus rządzą w salonie, a moje psy siedzą u mamy ale myśłę że nie będzie problemu i już w sobote będą razem.

Posted

Piromanko,wysylam Ci na pw.numer konta.Faktycznie Dorek smutny,pokochal Omar calym swoim rudym serduchem/z wajemnoscia/a teraz nowe,nieznane mu miejsce.Czas,zeby staruszek znalazl stala przystan.