Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Dajcie spokój nie smędzić tutaj ,Dorciu dobre fluidy wysyłam i myślę zawsze o tobie

Nie smedzimy,ale sama widzisz jak jest,Dorek,kochany chlopak,na minusie,domku ani widu,ani slychu,:shake:No,ale moze twoje dobre fluidy cuda zdzialaja:p

Posted

Pochwalony :)
Właśnie wróciliśmy od weta - wszystko poszło super :)
Pełen koszt (z kołnierzem, lekami itp) - 176zł

Doruś jest przytomny i nic sobie z całego zamieszania nie robi :)

Posted

Dorek miał na koncie 169,80zł

- kastracja - 176zł
- hotel od 01.02.1010 do 28.02.2010 - 280zł

czyli na dziś jest na [SIZE=4]minusie 286,20zł

nie wiem co z kardiologiem, przesunęłam wizytę na przyszły tydzień, bo jak widać z finansami cieniuteńko, ale to też czekać nie powinno

Posted

Proszę prześlijcie magda222 numer konta naa jakie ma przelac 150zł z naszego bazarku z Atosa .Powołajcie sie na mnie .
prawdopodobnie namieszałam i dwa razy wysłałam konto na barnabę i tam juz doszło .Teraz podajcie jej namiary i powiedzcie ,ze to ma być na Dorka .Magda będzie wiedziała

Posted

prosze napiszcie do magda222 o przelanie 150zł na Dorka powołując sie na mnie .Magda wie ,tylko ja chyba przez pomyłke wysłałam dwa razy konto na Barnabę zamiast na Dorka .Barnaba juz ma ,więc Dorek lada moment też dostanie swoją obiecana kaskę .Sorki za zamieszanie

Posted

prosze napiszcie do magda222 o przelanie 150zł na Dorka powołując sie na mnie .Magda wie ,tylko ja chyba przez pomyłke wysłałam dwa razy konto na Barnabę zamiast na Dorka .Barnaba juz ma ,więc Dorek lada moment też dostanie swoją obiecana kaskę .Sorki za zamieszanie